Bende olcamm çok korkuyorum.
1 hafta içinde oluyorum.
korkum Şunlar.
1= Tampon Çıkarılırken Ağrı
2= Dikiş Alınırken Ağrı
3= Amelıyat sonrası Ağrı
4= Kesik İzi
Nasıl yencem bu korkuyu bılmıyorum
Ha birde üst dudağımda uyuşma ve şişme var, burnumda hissizlik falan yok , slikondan kalıp gibi birşey tutturmuşlar üstte, burnum içi tıkalı sadce ama burun kanatlarımı ( garip gelebilir)öncedende olduğu gibi esnetip hareket ettirebiliyorum kabiliyeti yerinde yani, yinede dala aksiyon yapmayayım diyorum kanama oluyor galiba içerde dikiş var dışarda bişey yok çünkü, birde uyanırken kusma falan olmadı hiç, aç gitmiştim ondandır belki.
Ha birde üst dudağımda uyuşma ve şişme var, burnumda hissizlik falan yok , slikondan kalıp gibi birşey tutturmuşlar üstte, burnum içi tıkalı sadce ama burun kanatlarımı ( garip gelebilir)öncedende olduğu gibi esnetip hareket ettirebiliyorum kabiliyeti yerinde yani, yinede dala aksiyon yapmayayım diyorum kanama oluyor galiba içerde dikiş var dışarda bişey yok çünkü, birde uyanırken kusma falan olmadı hiç, aç gitmiştim ondandır belki.
benm ameliyatada 4 gün kaldı bnde de kusma olmaz inşallah vucut dierncine bağlı galiba o anestezinin yan etkisiymiş kiminde oluo kminde olmuo. peki sen de burnunda silikon tampon varken nefes alabildin mi ? bnm dr. da silikon tampon kullanıo ama burundan nefes alamıosun die biliorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?