Yarın ameliyatım var kızlar tırsıyorum hafiften :/ help me!

A çok guzel çok sevindim senin adına, ilk görüşte aşkı bende yaşamak istiyorum burnumla inşallah :) Kime ameliyat olmuştun? Aa fotoğraf bantlı mantlı koysaydın keşke bizim için de çok iyi olurdu..

Canim doktorum necdet ucar, 2. Gun koymustum foto ama sonra kaldirdim , az sabir bi kac gune koyucam foto:)

A çok guzel çok sevindim senin adına, ilk görüşte aşkı bende yaşamak istiyorum burnumla inşallah :) Kime ameliyat olmuştun? Aa fotoğraf bantlı mantlı koysaydın keşke bizim için de çok iyi olurdu..

Canim cok gecmis olsun,Bende asansorde odama tasinirken uyandim ve hatirladim beni konusturuyordu hastabakicilar sanirim birine kiziyordum sacmaliklarimi dinlemek eglenceli gelmisti sanirim :/ ama sonrasinda ara ara uyuyup uynadim bende usume olayi oldu, bir ara doktor geldi o sirada bi sifirlandim doktoru yeni gorur gibi selam verip el uzattigimi hatirliyorum hatta :)) sonra konuya donduk hemen tabi agrin acin varmi deyince :) neyse konuyu dagittim ne diycem ben eve gelince agzima maske takiyordum uyurken sinek falan kacmasin yani :) iyi yat dinlen meyvesuyu ic kayisi ic :)

yok yok canım abartmıyorsun gayet iyi 2 saatte bir bende öyle kullanıyordum . ayrıca şuan işe yaramıyor dye gördüğün o su benim bütün dikişlerimin 25 günde düşmesine yardım etti. bende 1.5 ay önce arkadaşım ameliyat olmuştu çok yakın bir arkadaşım hatta kardeşim yani o olalı 2.5 ay oldu ve hala sol burun deliğinde dikişi var . 18-19 gün boyunca düzenli olarak 2 saatte bir yapmıştım ama ben suyu. zarar demişsin şöyle düşün deniz suyu zarar veriyor mu . buda onun türevi bir şey . eklemişsin canım kabul ettim keşke özel mesaj atsaydın keşke daha yeni okuyabildim bu arada kusura bakma

çok büyük geçmiş olsun canım geçer geçer merak etme güzel bir burnun olacak ben eminim

ahahaha canım ilahi ne iyisi ya ben arakdaşımı görünce tırsmaya başlamıştım ama şu var ben ameliyat olurken o iyice ayaklanmıştı ve gelip bana acayip yardımcı oldu sürekli yanımda oldu o yönden şansım vardı öyle yani canım

Kızlar kızlar bilmiyorum kuruntumu yapıyorum daha 11. Gün fakat kusur bulmaya başladım şikik ve orantısızlık 1 yana kavis siz düz olması öbür yana , burun kanatlarından birinde içten kıkırdak batması var ve aynadan bakınca görüyorum resmen kıkırdak köşesi gibi birşey ufak ama batıyor yara sanıyordum orayı :/ hadi orantısızlık Şişlikten diyeyim de bu kıkırdak ne olacak anlamadım , çok temizliyorum ben ondanmı oldu acaba yaaa ? Kıkırdak sorunu olan oldumu hiç böyle nasıl hallediliyor o iş , iğne ile falan eritiliyormuş diye duydum:/

bak bnde saçmalama olmadı galiba uyandıktan sonra herşeyi hatrlıyorum odada kardeşim şimdi kendinde mi yoksa sarhoş gbi mi dyodu kendmdeym die cvp verdm bi de :)aynen bol bol meyve suyu içtim zaten eve geldğimde de bebek gbi sütün içine bisküvi ezip yedm :)ama şimdi çok iyiyim allaha şükür. bu aralar nefes alma sorunum vardı onu da çözdm sonunda denz suyuyla :)morluklarım ise günden güne renk değiştiriyo dün yeşildim bugün sarı olmuş:) şişlik de kalmadı . salı gnü alçımı aldrcam . nedense bugn burnumda kaşıntı başladı kaşıyamıorumda deli etti beni :)

canım ben de sık sık temizliyorum ondan deil bnce. tamamen şişlikten öyle sanıyosun aynı şeyi kuzenmde söylüyodu sanki kemeri almamış gbi eline çkıntı geliyodu onunda zamn geçtkçe düzeldi şişliklerden ödemden kaynaklanıyomuş zamnla düzelir merak etme

İnşallah bakalım bu hafta doktor kontrol edecek; seninde iyi olmana sevindim canım, meyve suyu önemli ama şeftali içme lavaboya çıkarken Rahat olmaz o yüzden kayısı dedim, ayrıca kn yapıcı şeyler tüket antibiyotik i vücudun taşıyabilmesi çok önemli vitaminsiz kalma canım, ben çok dikkat ettiğim halde 6. Gün antibiyotik ağır geldi kestim; doktor dedi tabi . Bugün şişlerim biraz daha indi , ama içteki batma ve ağrı sızı ara ara beni beni deki ediyo , inşallah onuda bu hafta çözücem.

Son düzenleme:

Canım kusura bakma alıntı ile cevap yazacaktım sana yazdım sanıyorum , kafada kalmadı , sanada çok geçmiş olsun , yazdıklarım ve yaptıklarımdan örnek alabilirsin canım, burun akıntısı problemin devam ediyorsa şöyle yap bıyık kısmına ben sargı bezi bantlıyordum günde birkaç defa değiştiriyordum çok ıslandıkça, yoksa silmeye yetişemiyor insan:)

Son düzenleme:
Snmcmr.e o kaşıntı bende de vardı.ve Bandaj çıkımına yakın gittikçe artıyor.doktorum hem iyileştigi hem şişlik indiği için demişti.Bandaj.in üzerinden hafif hafif kaşıyodum :)

glow .!.:
Slm canim kusura bakma seni rahatsiz ediyorum ama sana bir kac sorum olacakti burnun hakkinda... Sen necdet ucara oldun demi? Ama bogaz icinde degil galiba?
Su kikirdak olayini sordunmu ona? Memnunmusun burnundan?
Selam canım, evet Necdet beyin kendi numarasını buldum görüştüm çalıştığı bir kaç hastahane var ataşehir estetica da oldum ben ödeme falan direk kendisiyle muhatap oldum hastahane ile değil . Bugün kontrole gittim masaj verdi merhemle zamanla oruracakmış 1 aya yine gidicem. Bugün memnunum masaj ve merhem rahatlattı görsel olarak şişlik hariç sorun yapmıyorum , foto koyucam yeni bakarsın canım :)

hiç korkmana gerek yok canım bende ameliyat aoldum senden 1 gun once hıc bıseyhıssetmıyosun cok rahat gecıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…