Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya birde bir şey sorucam ameliyattan sonra sürekli gelip antibiyotik iğnesi vuruyorlar mı?merhaba .. ben bırsey almamıstım yanıma sadece onluk gıydırdıler .. sonrasını hatırlamıyorumıcını rahat tut uyuyup uyanıyosun bırsey anlamıyorsun :)
Ameliyata girerken saçlarımı baglamama izin veriyorlar mı? Veriyorlarsa ben direk örüp gireyim.Sen kendini götür o narkozun etkisinde neye ihtiyacın oldugunu bile anlamayacaksın . :) Yemek zaten çok zor yeniyor ağzını açman zor aynaya baktığında morlukları görünce bi tuhaf oluyorsun acaba eski halimmi diye bi düşünüyorsun :) Herşeyden önemlisi ameliyatta yanında kiminle kalacağın yanına ailenden birini al yeter . Terlik vs gerek bile yok Toka alabilirsin bak . ben ameliyattan çıktığımda saçımın arkalarına kan gitmişti haliyle yıkanamıyorsun saçlarım döküldü o kan yüzünden .Tokayla kesin bağla saçları
Ay o benım de aklımdan geçmedi değilbence küçük bir el aynsı al :) sürekli bakmak kontrol etmek istersin belki :)
nerde ameliyat oluyorsun? hangi doktora?
artık karar verirsem de en kısa sürede darısı başıma diyelim :)))
Teşekkür ederim .Önden düğmeli bi pijama al cnm ben öyle yaptım.önemli
TeşekkürlerZaten kafanızda bone olacak bağlayabilirsiniz . Açık saç olmasın kan direk arkanıza geçer
Merhaba hanımlar yarın kısmetse burun ameliyatım var.. Çantama neler koymalıyım pratiklik açısından? Ameliyat olan hanımların tavsiyelerini bekliyorum.![]()
Yok canım sonradan vazgeçtim:) inşallah utandırmasın Amin ..Bekir Sivri^ye oluyorsun sanmıştım Jannacım seni.Öncesi/sonrasını bekliyorum bende ya:)
Allah utandırmasın ayde bakaaaam.![]()
Kesinlikle dudak kremi al pijama inden düğmeli olsun yada straplez bi body giyebilirsin ben öyle yapmıştım alttan cikarabiliyordumMerhaba hanımlar yarın kısmetse burun ameliyatım var.. Çantama neler koymalıyım pratiklik açısından? Ameliyat olan hanımların tavsiyelerini bekliyorum.![]()
Merhaba hastanede pijama vermiyorlar mı?Kesinlikle dudak kremi al pijama inden düğmeli olsun yada straplez bi body giyebilirsin ben öyle yapmıştım alttan cikarabiliyordum
Benim olduğum hastanede vermediler ameliyata giderken ameliyat önlüğü giyfirmislerdi işini garantiye al benceMerhaba hastanede pijama vermiyorlar mı?
Dudak kremi aklımda bulunun teşekkürler
Tamam canım teşekkür edermBenim olduğum hastanede vermediler ameliyata giderken ameliyat önlüğü giyfirmislerdi işini garantiye al bence