Yarın ameliyatım var yanıma neler almalıyım?

Deneyimim olmadığı için bi tavsiye veremicem. Umarım uyandığında ameliyatının başarılı geçtiğini duyar ve harika bir burna sahip olursun :KK16:

terlik al hastanenin verdiği terlikler kayabiliyor :)

kaşık :) plastikle yemek hiç güzel değil. zaten anca ılık yumuşak kıvamlı şeyler yiyebileceksin. bir rulo tuvalet kağıdı. jel formundaki cold hot pack'ler şişlikleri önlemek için çok ideal..
şimdiden geçmiş olsun, inşallah beklediğin gibi olur ^^

Kızlar cok teşekkür ederim , başka tavsiyesi olan varsa bekliyorum.:KK200:

merhaba .. ben bırsey almamıstım yanıma sadece onluk gıydırdıler .. sonrasını hatırlamıyorum :D ıcını rahat tut uyuyup uyanıyosun bırsey anlamıyorsun :)

merhaba .. ben bırsey almamıstım yanıma sadece onluk gıydırdıler .. sonrasını hatırlamıyorum :KK70: ıcını rahat tut uyuyup uyanıyosun bırsey anlamıyorsun :)
Ya birde bir şey sorucam ameliyattan sonra sürekli gelip antibiyotik iğnesi vuruyorlar mı? :( belki size komik gelecek ama tek korkum bu :D meme ameliyatımda cıktıgımda saat başı neredeyse gelip o iğneyi serum takılan yere vuruyrdu ve ben hayatımda öyle bir yanma acı vs hissetmedim ciddiyim :D bunda da aynısını yapacaklar diye korkuyorum

bence küçük bir el aynsı al :) sürekli bakmak kontrol etmek istersin belki :)
nerde ameliyat oluyorsun? hangi doktora?
artık karar verirsem de en kısa sürede darısı başıma diyelim :)))

Sen kendini götür o narkozun etkisinde neye ihtiyacın oldugunu bile anlamayacaksın . :) Yemek zaten çok zor yeniyor ağzını açman zor aynaya baktığında morlukları görünce bi tuhaf oluyorsun acaba eski halimmi diye bi düşünüyorsun :) Herşeyden önemlisi ameliyatta yanında kiminle kalacağın yanına ailenden birini al yeter . Terlik vs gerek bile yok Toka alabilirsin bak . ben ameliyattan çıktığımda saçımın arkalarına kan gitmişti haliyle yıkanamıyorsun saçlarım döküldü o kan yüzünden .Tokayla kesin bağla saçları

Sen kendini götür o narkozun etkisinde neye ihtiyacın oldugunu bile anlamayacaksın . :) Yemek zaten çok zor yeniyor ağzını açman zor aynaya baktığında morlukları görünce bi tuhaf oluyorsun acaba eski halimmi diye bi düşünüyorsun :) Herşeyden önemlisi ameliyatta yanında kiminle kalacağın yanına ailenden birini al yeter . Terlik vs gerek bile yok Toka alabilirsin bak . ben ameliyattan çıktığımda saçımın arkalarına kan gitmişti haliyle yıkanamıyorsun saçlarım döküldü o kan yüzünden .Tokayla kesin bağla saçları
Ameliyata girerken saçlarımı baglamama izin veriyorlar mı? Veriyorlarsa ben direk örüp gireyim.

bence küçük bir el aynsı al :) sürekli bakmak kontrol etmek istersin belki :)
nerde ameliyat oluyorsun? hangi doktora?
artık karar verirsem de en kısa sürede darısı başıma diyelim :)))
Ay o benım de aklımdan geçmedi değil :D alacağım büyük ihtimalle :D
İzmirde bora karaaliye olacağım.
Önden düğmeli bi pijama al cnm ben öyle yaptım.önemli
Teşekkür ederim .;)

Merhaba hanımlar yarın kısmetse burun ameliyatım var.. Çantama neler koymalıyım pratiklik açısından? Ameliyat olan hanımların tavsiyelerini bekliyorum.:KK51:

Bekir Sivri^ye oluyorsun sanmıştım Jannacım seni.Öncesi/sonrasını bekliyorum bende ya:)

Allah utandırmasın ayde bakaaaam.:KK54:

bende örmüştüm cnm çözmüşlerdi tokamı da çıkardılar. dudakların kuruyor cok fazla ağzından nefes aldığın için lip balm al yanına canım. kaldığın odada yada hastanede ufak gezintiler yapman için kolay giyilen rahat terlik . ayna hastanede var zaten yinede sık sık o halde bakmanı tavsiye etmem ama küçük bir ayna alabilirsin.

Back
X