Şimdiden geçmiş olsun umarım ertelemez doktorunuz kimdi?
Aynen bende narkoz verilirken cok acıyor ne zaman bitecek dedim, kolumdan yayılıyordu narkoz hissettim. O sırada beni bağlıyorlardı. Biraz acıyabilir ama bitecek dedi içlerinden biri ama hayal meyal hatırlıyorum.O kadar çok şey okumuştum ki bu konuyla alakalı bugün anestezi aldım işte kalbim hızla çarpmaya başladı ilaç vermeye başladılar çok acıyor dedim bikac defa yandı kolum sonrasını hatırlamıyorum uyanırken de bilincin yerinde uyanıyorsun gerçi ben elimi burnuma götürmeye çalışmışım bi yarım saat tutmuş annem öyle kolumu sonra kendimdeydim zaten yatakta hatırlamıyom nasıl geldim
Aynen bende narkoz verilirken cok acıyor ne zaman bitecek dedim, kolumdan yayılıyordu narkoz hissettim. O sırada beni bağlıyorlardı. Biraz acıyabilir ama bitecek dedi içlerinden biri ama hayal meyal hatırlıyorum.
Sonra uyandım zaten. Uyandığımda hiç sıkıntım olmadı sadece biraz üşüdüm o kadar. İlk yarım saat bilincin tam yerinde olmuyor. Mesela ben ilk odaya getirildiğimde erkek arkadasıma söylediğim şeyleri hatırlamıyorum. Çorabımı giydir falan demişim
16.günümdü evet alabiliyorum çok şükür. 2 gün önce sol burun deliğimden pek alamıyordum ama doktor muayenede cok fazla kabuk olduğunu söyleyip orayı temizledi şuan alabiliyorum nefes.kaçıncı günün şimdi senin nefes alabiliyor musun
Şuan 10 saatlik burnum:) nefes almakta çok sıkıntı çekiyorum uyuyamadım o yüzden fakat bulantı kusma ağrı olmadı çok şükür hatta morarma bile çok az. Pazartesi alınacakmış tamponlarım o zamana kadar böyle ağızdan mı nefes alıcam hep16.günümdü evet alabiliyorum çok şükür. 2 gün önce sol burun deliğimden pek alamıyordum ama doktor muayenede cok fazla kabuk olduğunu söyleyip orayı temizledi şuan alabiliyorum nefes.
Senin kaç gün oldu
Evet canım bende tamponlar cıkana kadar nefes alamadım hatta ilk gün hiç uyuyamamıştım. Sonra biraz alıştım ağızdan alarak uyudum ama sabah uyandıgımda boğazım cok acıyordu. Merak etme tamponların cıkınca cok rahatlayacaksın.Şuan 10 saatlik burnum:) nefes almakta çok sıkıntı çekiyorum uyuyamadım o yüzden fakat bulantı kusma ağrı olmadı çok şükür hatta morarma bile çok az. Pazartesi alınacakmış tamponlarım o zamana kadar böyle ağızdan mı nefes alıcam hep
canım benim de ikinci günüm işte azaldı kanamam artık su gibi geliyor pembemsiKızlar bitti çok şükür 3 saat sürmüş aneliyatm saat 15.00 da bitmiş. Narkozu çok hissetmedim çnkü ameliyata girmeden önce sakinleştirici yaptılar. Şuan iyiyi ağzım çok kuruyo burnum tıkalı. Yarın çıkıcam inş hastaneden. Hafif kanAmam var. Nezaman gecer bu kanama ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?