önceki halini yüklemen iyi oldu insan tam anlayabiliyor o zaman ortaya çıkan sonucu. Vallahi süper mutlu mutlu dolan dur bence minik burnunla :)Buda ameliyattan önceki hali fikir olsun diye yüklüyorum ben cok memnunum doktorumu herkese öneririm :)
ilk 3-4 gün sıkıntı çekiyosun ama tamponlar çıkınca sıkıntı kalmıyo,tabi benim hala sızlıyo arada ama değermi şimdiden değerya böyle sonuçlar görünce ben de iyice cesaretleniyorum çok korkuyorum çünkü8 gün için süper durumdasın, burnun da güzel görünüyor maşallah :)
önceki halini yüklemen iyi oldu insan tam anlayabiliyor o zaman ortaya çıkan sonucu. Vallahi süper mutlu mutlu dolan dur bence minik burnunla :)
süperrrrrr :) çok da yakışmış güzel günler görün burnuşunlaKızlar öncesi halini görmek bile istemiyorum artık ama fikir olsun diye yüklüyorum.
kırık vardı kemerli ucu düşük bir burun.
Vee şuan 16 günlük burnumm çok mutluyum iyi ki olmuşum bu ameliyatı. herşeyden önce özgüvenim yerine geldi
Bende 8 gün önce 2. kez ameliyat oldumbenimde 2. ameliyatım var
Bugün 4. Günüm kontrole gittim doktor burnumun içini temizledi ama bittim o temzleyene kadar ztn kan göremiyorum tansiyonum falan düştü. Tamponları almadı 9 veya 10. Günümde alıcak. Burnumun içi çok şiş buyüzden tamponlar bi süre daha kalıcak. Hiç buldr uzun süre tamponu alınmayan olmuşmuydu?
Benim bildiğim 2 gün yani 48 saat sonra alınmalı tamponlar normalde acaba sende ki normal tampon değilde iki tane plastik mi var burun içinde?Bugün 4. Günüm kontrole gittim doktor burnumun içini temizledi ama bittim o temzleyene kadar ztn kan göremiyorum tansiyonum falan düştü. Tamponları almadı 9 veya 10. Günümde alıcak. Burnumun içi çok şiş buyüzden tamponlar bi süre daha kalıcak. Hiç buldr uzun süre tamponu alınmayan olmuşmuydu?
Doktorun kimBuda ameliyattan önceki hali fikir olsun diye yüklüyorum ben cok memnunum doktorumu herkese öneririm :)
Çok güzel olmuş burnun maasallahKızlar öncesi halini görmek bile istemiyorum artık ama fikir olsun diye yüklüyorum.
kırık vardı kemerli ucu düşük bir burun.
Vee şuan 16 günlük burnumm çok mutluyum iyi ki olmuşum bu ameliyatı. herşeyden önce özgüvenim yerine geldi
Doktorun kim
Fiyati nedirLevent esthetica Sinan Ulusoy
Yalnız o doktorun da estetige ihtiyacı var baktim da :)
Tesekkur ediyorum aslinda arstirdim baya ozellikle su hilotherapy maskesini ama hakan bey kullanmiyormus bildigim kadariyla. Artik bizde buz bezelye soguk ne varsa artik iki uc gun koyacam . ilgin icin tesekkur ederim . ayin 16 sinda dusunuyorum insallah.Eğer 2 gün boyunca buz uygularsan ne morarma olur ne şişme kimse anlamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?