YARIN AMELİYATIM VAR

son durumun nasıl oldu fotoğraf atabilir misin takip etmiş olalım biz de

Bugün 4. Günüm kontrole gittim doktor burnumun içini temizledi ama bittim o temzleyene kadar ztn kan göremiyorum tansiyonum falan düştü. Tamponları almadı 9 veya 10. Günümde alıcak. Burnumun içi çok şiş buyüzden tamponlar bi süre daha kalıcak. Hiç buldr uzun süre tamponu alınmayan olmuşmuydu?

Eklentiler

• image.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 307
geçmiş olsun :) epey iyi durumda gibi görünüyosun morlukların baya geçmiş de şişlik hala var gibi. Ben hiç duymadım çok uzun süre kalan ama herkesin bünyesi de farklı unutmamak lazım

Ya ogün ameliyata benim günümde giren kimse bukdr morarmadı hepsi akşamına ayagı kalktı ben 3 gün yattım. Sanırım benim yapımla alakalı. Bi de ameliyattan bi hafta önce griptip tam iyileşmiş sayılmazdım oda etkilemiş olabilir.
Gerçekten çok agır geçti şu 4 günüm. Bir de şu tamponlar çıksa:/

bugün 10. günüm ve tamponlarımla alçım alındı. bayıldııımm burnuma çoook güzel olmuş minicik şimdiden bile :)
bukadar zor sürece değdi bencee çok mutluyum

kızlar meraba bende yeni katıldım foruma.8 gün önce ameliyat oldum bende alçılarım alındı burnum minicik şimdiden ama burnumun direği hala sızlıyo normalmi sizce

kızlar meraba bende yeni katıldım foruma.8 gün önce ameliyat oldum bende alçılarım alındı burnum minicik şimdiden ama burnumun direği hala sızlıyo normalmi sizce
fotoğraf atsanıza yaa bize de faydası olur hem. kime oldunuz hangi şehirde olsun? açık mı kapalı mı? bilgilendirme yapsanız süper olur

fotoları üye olmayanların görmemesi için nereye atmalıyım kızlar ? benim doktorum muhammet dilber istanbul bahçelievlerde muayne ofisi. açık ameliyat oldu benimki

fotoğraf atsanıza yaa bize de faydası olur hem. kime oldunuz hangi şehirde olsun? açık mı kapalı mı? bilgilendirme yapsanız süper olur
fotoları üye olmayanların görmemesi için nereye atmalıyım kızlar ? benim doktorum muhammet dilber istanbul bahçelievlerde muayne ofisi. açık ameliyat oldu benimki

İşte buda foto bantlar birkaç gün durucak ödem yayılmaması için. Ve hala biraz morarıklıklar var. Ama bu burnu görünce morarmaları haklı buldum valla eski burnumdan sanki 3 burun çıkarmış

Eklentiler

• image.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 278
İşte buda foto bantlar birkaç gün durucak ödem yayılmaması için. Ve hala biraz morarıklıklar var. Ama bu burnu görünce morarmaları haklı buldum valla eski burnumdan sanki 3 burun çıkarmış
üye olmayanların görmemesi diye bişey yok da direk kişiye özel mesaj atabiliyosunuz sanırım ben de yeniyim bilemedim. ama 8 gün için yüzünüde hiç morluk yok bu çok iyi değil mi maşallah. Gayet güzel görünüyor güle güle kullanın :) benim zevkime göre biraz fazla kalkık ama o da muhtemelen kısa süre sonra hafiften inince müthiş bir şey olacak bence. darısı başıma

Buda onden gorunusu minik kibar bisey olcak sanirim umarim insalllahh

Eklentiler

• image.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 262
canım bu yanlış oldu yporum doğru sadece 8 günlük değil senin ki :) çok güzel olmuş ilk zamanlki morluk ve şişliklerinden eser yok

ay çok teşekkür ederim,benim yüzüm çok hafif morardı ama yanaklarım şişti aslında yanaklarım böyle tontiş değil

Buda ameliyattan önceki hali fikir olsun diye yüklüyorum ben cok memnunum doktorumu herkese öneririm :)

Eklentiler

• image.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 274
ay çok teşekkür ederim,benim yüzüm çok hafif morardı ama yanaklarım şişti aslında yanaklarım böyle tontiş değil
ya böyle sonuçlar görünce ben de iyice cesaretleniyorum çok korkuyorum çünkü 8 gün için süper durumdasın, burnun da güzel görünüyor maşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…