Sag olun kizlar ya bu tuyolar cok isime yaracak. Hepsini hepsini hepsini demeyecemPlastik eldivenin 2 parmak kısmına su doldurup dondur öyle çok rahat oluyor :)
sümkürmeni tavsiye etmem. doktorun sana temizlemene yardımcı olcak sudan bahsetmiştir elbet. benim doktorum günde 5-6 defa yapmamı söylemişti. 17.günümdeyim devam ediyorum hala. malesef bir süre nefes alamıcaksın ama temizlemen seni biraz olsun rahatlatacaktır. göz şişliğin için herhangi bir şey söyleyemeyeceğim çünkü yaşamadım ama buz koymaya devam edebilirsin .arnica kremi bulmanı tavsiye ederim morluklar biraz geç düzelebiliyor malesef.Slm kizlar persembe gunu ameliyt oldum arnica krem bulamadim hic bi yerde buz vs hersey denedim ama sag gozum tamamen sisti ve kapandi vugun yani uc gun sonra zor acildi.bugun tamponlarim alindi ancak ben cok fenayim su an . nefes alamiyorum . doldum resmen . burnumu sumkuremiyorum silemiyorum dikis var offf offf yarin sehir disina cikacam cok kotuyum kizlar bana yardim edin. Bu arada dr beyin verdigi spreyi kullaniyorum ama anlik kurtariyo sanki .
Canim acaba ben o solusyonu yanlis mi kullaniyorum ki burnumun icine slkiyorum iki sn sonra hepsi burun deliklerimden akiyor dupduru su gibi bisey yani ne kan ne pihti ne kabuk yoksa genizime mi kacirmaliyim bu arada yarin ankaraya gidecem insallah keciorende bulabilirim arnicayi. Tesekkurler insallah bi an evvel atlatiriz.sümkürmeni tavsiye etmem. doktorun sana temizlemene yardımcı olcak sudan bahsetmiştir elbet. benim doktorum günde 5-6 defa yapmamı söylemişti. 17.günümdeyim devam ediyorum hala. malesef bir süre nefes alamıcaksın ama temizlemen seni biraz olsun rahatlatacaktır. göz şişliğin için herhangi bir şey söyleyemeyeceğim çünkü yaşamadım ama buz koymaya devam edebilirsin .arnica kremi bulmanı tavsiye ederim morluklar biraz geç düzelebiliyor malesef.
ilk zamanlar ben de kullanamıyordum çünkü çok kapalıydı burnum. zamanla yumuşuyor sanıyorum ve daha derine gidiyor. ben sinüs rinse kitlerden kullanıyorum bir de ekstradan içine 10 damla gliserin damlatıyorum yumuşak tutuyor. zamanla nasıl temizlemen gerektiğini kendi kendine öğreniyorsun merak etme. çok geçmiş olsun canım.Canim acaba ben o solusyonu yanlis mi kullaniyorum ki burnumun icine slkiyorum iki sn sonra hepsi burun deliklerimden akiyor dupduru su gibi bisey yani ne kan ne pihti ne kabuk yoksa genizime mi kacirmaliyim bu arada yarin ankaraya gidecem insallah keciorende bulabilirim arnicayi. Tesekkurler insallah bi an evvel atlatiriz.
Benim doktorumda morluklar ve sisme icin auriga krem verdi kesinlikle arnica kremden daha etkili bende arnica da var ama diger kremi tavsiye ederimCanim acaba ben o solusyonu yanlis mi kullaniyorum ki burnumun icine slkiyorum iki sn sonra hepsi burun deliklerimden akiyor dupduru su gibi bisey yani ne kan ne pihti ne kabuk yoksa genizime mi kacirmaliyim bu arada yarin ankaraya gidecem insallah keciorende bulabilirim arnicayi. Tesekkurler insallah bi an evvel atlatiriz.
Tesekkur ediyorum canim insallah bi an evvel yumusar cunku surekli burnumu silme istegi beni olduruyorilk zamanlar ben de kullanamıyordum çünkü çok kapalıydı burnum. zamanla yumuşuyor sanıyorum ve daha derine gidiyor. ben sinüs rinse kitlerden kullanıyorum bir de ekstradan içine 10 damla gliserin damlatıyorum yumuşak tutuyor. zamanla nasıl temizlemen gerektiğini kendi kendine öğreniyorsun merak etme. çok geçmiş olsun canım.
Siyledigin kremi aliyim mi sence yavas yavas gecmeye basladi sanki ama tabi 8 gun sonra ise baslayinca mor gitmek istrmiyorum. Hem mor hem sis off offff ayrica kiraz sapi ile misir puskulu bide yesil cay iciyorum odem icin. Insallah su bandajlar alininca bi sokla karsilasmamBenim doktorumda morluklar ve sisme icin auriga krem verdi kesinlikle arnica kremden daha etkili bende arnica da var ama diger kremi tavsiye ederim
Kalmaz 8 güne alma bence benim 7.gunum bir burundan nefes alamiyorum o kadarSiyledigin kremi aliyim mi sence yavas yavas gecmeye basladi sanki ama tabi 8 gun sonra ise baslayinca mor gitmek istrmiyorum. Hem mor hem sis off offff ayrica kiraz sapi ile misir puskulu bide yesil cay iciyorum odem icin. Insallah su bandajlar alininca bi sokla karsilasmam
Hangi doktor'da yaptirdiginiz?Baya berbat durumdayim kizlar sehir disindayim burnumun ucu kabuk bagladi yara gibi oldu koparamiyorum da korkuyorum dikisleri koparirim diye. I sallah persembe bitecek 6 da iple cekiyorum . artik burnumu silmek istiyorum
1 buçuğuncu ayımdan selamlar kızlar
Şuan 10 saatlik burnum:) nefes almakta çok sıkıntı çekiyorum uyuyamadım o yüzden fakat bulantı kusma ağrı olmadı çok şükür hatta morarma bile çok az. Pazartesi alınacakmış tamponlarım o zamana kadar böyle ağızdan mı nefes alıcam hep
tamponları neden bu kadar uzun süre bekletiyorki? baş ağrısı yapar yahu çok rahatsız eder ...Ameliyatın ertesi sabahı vizite geldiğinde tamponlar çıkartılıyor.3 kez burun ameliyatı olan biri olarak bu böyledir.Sİzde neden bekletiyor sordunuzmu ?
burnun gercekten cok güzel olmus! hayirli ugurlu olsun. Fiyat olarak kac ödedin canim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?