Yarin arkadasim ilk kez evime geliyor

Cips kola olmaz.Kiz pizzadami yapamiyorsun tarifler youtubede herturlu.
Pizza yapmak çok kolay bu arada yaparsin miss gibi yanina kola cips kurabiye meyve filan o zaman koya bilirsin boyle donata bilirsin sofrayi tam genç sofrasi.Boş kuru cipsiyi napsin kendide alir yer zaten marketden.

Kafama silah dayamadigi kaldı bir . Her an bir yerden çıkacak diye korkuyorum
Bosver senin yasinda bennde jisey yapamiyodum. Ilk yemegi evlenince yaptim. Kirmozi soganla barbunya pisirmistim bxvxvx daha once hic jisey yapmadiysan hazir isitilan borekler cok iyi fikir bence. Markette bulursun. Yanina bi de kisir ya da salata tarzi bisey. Kuru pasta hanimeller bile bulursun markette yapmaya gözün yemiyosa

Ayhhh travma yarattı bende bu cümle...
Kardeş sen de düzgünce yazsana meramını.

Bekarım, 18 yaşındayım, köydeyim, baba evindeyim, hamurişi bilmem falan bi açıkca yaz.
Annen var mı mesela? Sağ ve başında mı, inşallah öyledir. Ve eğer öyleyse misafirine bir kek, bir erişte bir börek bir pişi, herhangi bir salata, kısır birşey yapar diye düşünüyorum.
Cips ve kola alabileceğin yerde hazır kurabiye de vardır. Ne bileyim bi durumunu yaz da insanlar yönlendirsin bari. Herşeye itiraz ettin

Aynen.. Başta konularında yazmazlar sonra mırın kırın ederler. Madem cipsi yedireceksin buraya konu açmanın anlamı ne?

Ver cipsi kolayı otur köşene

Kremalı bisküvi yapabilirsin çok kolay ve lezzetli. Hazır puding kullanırsın varsa içine muz dilimleri de eklersin. Patates salatası yada makarna salatası bir de hazır yufka yada milföyden peynirli börek yapabilirsen iyi olur. Börek yerine poğaca yapabilirsen daha da iyi olur :) . Çekirdek, cips, kuruyemiş vs ile de masanı zengin gösterirsin olur biter.

Yapamıyorsanız pastaneden alın. Cips kola nedir 17 yaşında mısınız
benim yakın sandığım bi arkadaşım bize gelince ben kek poğaça kısır falan yapmıştım annemle ama onun evine birkaç defa gitmiştim ve kız hiçbir şey yapmamıştı ben cips falan alır giderdim elim boş gitmiyim diye .En son gittiğimde bayat çekirdek koymuştu önüme bide allaha emanet bi içecek almıştı .d bid durumu kötü değildi ve bana hiç hazırlık yapmazken utanmadan size geleyim bana yine kısır yap hatta annenin sarmasını özledim demişti.Kız sen o sarmaya değer misin acaba hahahh sıfır fedakarlık

Siz böyle yazinca aklıma geldi,annem eskiden güne girerdi işte ayda bir çeyrek günü,haftada 1 de kahve günü buluşup evlerinde kahve çay icerlerdi tabi insanlarda ikramlık yapıyor heralde annemin bir komsusuda girdi günlere geçmiş gün 4 kişiye gitti heralde kadın işte yiyip içiyor bazı kadınlarda ikrami çok çok fazla yapıyor haftalık bulusmalarda annem yazık bu kadar cesite gerek yok aslında dedi komşu diyor ki yapsınlar ne güzel işte yiyoruz dedi.

Ben de dedim evet peki sen ne yapacaksın nasıl dedi şaşırdı dedim o kişiler sanada gelecek sen de yapacaksın o zaman (hatta sipariş verip istediği şeyleri yaptırmayı düşünüyordu laf arasında ağzından kaçırdı), bana da mı gelecekler dedi evet dedim kadının evlere son gidişi oldu sadece para ve altınları yolladı durumu kötü değil çok çok iyi evleri, bağı bahçesi fazla fazla var yapamayacak durumda değil yani yada hazır alamayacak

Konu sahibi cips kola olmaz bence de patates salatası bile yapsan olur çayın yanına hatta yoğurtlu makarna bile olur ama cips olmaz bence.

Ben evli biri olarak kek, börek, pasta yapmiyorum genelde disardan bir seyler soylerek hallediyoruz bu pizza da olabiliyor, amac birlikte vakit gecirmek, doymak.
Yani sunumcu ev hanimlari modunda masa donatip illa kek, börek cesit cikaracak yapacaksiniz diye bir şey yok ama yillardir ilk defa evinize geliyorsa yakin oturmuyorsunuz diye dusundum. Uzaktan gelen insanin önüne cips kola itelenmez belki acıkmış olur 18 yaş bunu düşünemeyecek kadar bebek bir yaş değil. Guzel soslu bir makarna bile cips koladan cok iyi ve herkes yapabilir.

Arkadasiniz yakin oturuyordur, belli araliklarla devamli gorusuyorsunuzdur o zaman da cips kola yapalim denebilirdi.

Arkadas geldi mi ne yaptiniz?

Olmaz, üşengeçlik yapmayın girin mutfağa elinizden geldiğince bir seyler yapmaya çabalayın. O sizin için özenmiş uğraşmış. Cips, poğaça ile geçistirmeyin!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…