- 29 Kasım 2023
- 1.253
- 732
- 43
Hmm öylemi çok pardon evli sandımEvli değil bekarmış..
Ayhhh travma yarattı bende bu cümle...18 yaşında evlenmeyi biliyorsun ama
Bas kamçiyi şrakkkk bxbxhxPastane yoksa yapın o zaman. Bizde köyde yaşadık ilçe de mi yok pastane. Sipariş verin giden biri getirsin atla deve değil
Cips kola olmaz.Kiz pizzadami yapamiyorsun tarifler youtubede herturlu.Merhaba . Daha önce arkadaslarim evime sadece 1 kez geldi onun üzerinden de yıllar geçti. Şimdiki arkadaşım ilk kez geliyor evime . Çekiniyorum odamda biraz fazla eşya var ve pasta börek yapmasını da beceremem . Normal cips kola çay şeklinde takılsam sorun olur mu sizce . Bej onlara gittiğimde baya pasta börek yapmıştı çünkü biraz utanıyorum.
Kafama silah dayamadigi kaldı bir . Her an bir yerden çıkacak diye korkuyorumBas kamçiyi şrakkkk bxbxhx
Bosver senin yasinda bennde jisey yapamiyodum. Ilk yemegi evlenince yaptim. Kirmozi soganla barbunya pisirmistim bxvxvx daha once hic jisey yapmadiysan hazir isitilan borekler cok iyi fikir bence. Markette bulursun. Yanina bi de kisir ya da salata tarzi bisey. Kuru pasta hanimeller bile bulursun markette yapmaya gözün yemiyosaKafama silah dayamadigi kaldı bir . Her an bir yerden çıkacak diye korkuyorum
Kardeş sen de düzgünce yazsana meramını.Ayhhh travma yarattı bende bu cümle...
Aynen.. Başta konularında yazmazlar sonra mırın kırın ederler. Madem cipsi yedireceksin buraya konu açmanın anlamı ne?Kardeş sen de düzgünce yazsana meramını.
Bekarım, 18 yaşındayım, köydeyim, baba evindeyim, hamurişi bilmem falan bi açıkca yaz.
Annen var mı mesela? Sağ ve başında mı, inşallah öyledir. Ve eğer öyleyse misafirine bir kek, bir erişte bir börek bir pişi, herhangi bir salata, kısır birşey yapar diye düşünüyorum.
Cips ve kola alabileceğin yerde hazır kurabiye de vardır. Ne bileyim bi durumunu yaz da insanlar yönlendirsin bari. Herşeye itiraz ettin
Onun gönlü yok bence, fikir almaya değil bizi cips kolaya ikna etmeye gelmişAynen.. Başta konularında yazmazlar sonra mırın kırın ederler. Madem cipsi yedireceksin buraya konu açmanın anlamı ne?
Ver cipsi kolayı otur köşene
Kremalı bisküvi yapabilirsin çok kolay ve lezzetli. Hazır puding kullanırsın varsa içine muz dilimleri de eklersin. Patates salatası yada makarna salatası bir de hazır yufka yada milföyden peynirli börek yapabilirsen iyi olur. Börek yerine poğaca yapabilirsen daha da iyi olur :) . Çekirdek, cips, kuruyemiş vs ile de masanı zengin gösterirsin olur biter.Merhaba . Daha önce arkadaslarim evime sadece 1 kez geldi onun üzerinden de yıllar geçti. Şimdiki arkadaşım ilk kez geliyor evime . Çekiniyorum odamda biraz fazla eşya var ve pasta börek yapmasını da beceremem . Normal cips kola çay şeklinde takılsam sorun olur mu sizce . Bej onlara gittiğimde baya pasta börek yapmıştı çünkü biraz utanıyorum.
benim yakın sandığım bi arkadaşım bize gelince ben kek poğaça kısır falan yapmıştım annemle ama onun evine birkaç defa gitmiştim ve kız hiçbir şey yapmamıştı ben cips falan alır giderdim elim boş gitmiyim diye .En son gittiğimde bayat çekirdek koymuştu önüme bide allaha emanet bi içecek almıştı .d bid durumu kötü değildi ve bana hiç hazırlık yapmazken utanmadan size geleyim bana yine kısır yap hatta annenin sarmasını özledim demişti.Kız sen o sarmaya değer misin acaba hahahh sıfır fedakarlıkYapamıyorsanız pastaneden alın. Cips kola nedir 17 yaşında mısınız
Siz böyle yazinca aklıma geldi,annem eskiden güne girerdi işte ayda bir çeyrek günü,haftada 1 de kahve günü buluşup evlerinde kahve çay icerlerdi tabi insanlarda ikramlık yapıyor heralde annemin bir komsusuda girdi günlere geçmiş gün 4 kişiye gitti heralde kadın işte yiyip içiyor bazı kadınlarda ikrami çok çok fazla yapıyor haftalık bulusmalarda annem yazık bu kadar cesite gerek yok aslında dedi komşu diyor ki yapsınlar ne güzel işte yiyoruz dedi.benim yakın sandığım bi arkadaşım bize gelince ben kek poğaça kısır falan yapmıştım annemle ama onun evine birkaç defa gitmiştim ve kız hiçbir şey yapmamıştı ben cips falan alır giderdim elim boş gitmiyim diye .En son gittiğimde bayat çekirdek koymuştu önüme bide allaha emanet bi içecek almıştı .d bid durumu kötü değildi ve bana hiç hazırlık yapmazken utanmadan size geleyim bana yine kısır yap hatta annenin sarmasını özledim demişti.Kız sen o sarmaya değer misin acaba hahahh sıfır fedakarlık
Ay teşekkür ederim . Ay bi gerildim başkasına kek börek yaptığım zaman elim ayağıma dolaşır ya beğenmezse diye . Elimdeki olan birşey de değil . Biri diyor evlisin biri diyor nasıl yapmazsın ... Herkes günün yorgunluğunu benim üstümden attı.
Olmaz, üşengeçlik yapmayın girin mutfağa elinizden geldiğince bir seyler yapmaya çabalayın. O sizin için özenmiş uğraşmış. Cips, poğaça ile geçistirmeyin!Merhaba . Daha önce arkadaslarim evime sadece 1 kez geldi onun üzerinden de yıllar geçti. Şimdiki arkadaşım ilk kez geliyor evime . Çekiniyorum odamda biraz fazla eşya var ve pasta börek yapmasını da beceremem . Normal cips kola çay şeklinde takılsam sorun olur mu sizce . Bej onlara gittiğimde baya pasta börek yapmıştı çünkü biraz utanıyorum.
hahahaha bende naptı acaba diye merak ettim , cipsi kolayı verdi gönderdi heralde kızıCanım cips kola çekti normal mi hahaahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?