işte ben yaptığım halde bana tek şey ikram edilmemişti buna ne diyosun zashahshYani hiç kimse evine gelene kanepeler ne bileyim havyarlı bişeyler yapmıyor sonuçta ama eve gelen misafire özen gösterilir cipste konulmaz,ben 17 yaşında bile olsa yakıştırmam. İllaki anne abla bisey vardır,yoksa bile 17 yaşında biri elinden her şey gelir yapar. Bir kek bir kısır zor değil artık her şey çok kolay internet var,tarifler gırla
Yuh diyorumişte ben yaptığım halde bana tek şey ikram edilmemişti buna ne diyosun zashahsh
İmkanın varsa dışarıdan al pasta börekMerhaba . Daha önce arkadaslarim evime sadece 1 kez geldi onun üzerinden de yıllar geçti. Şimdiki arkadaşım ilk kez geliyor evime . Çekiniyorum odamda biraz fazla eşya var ve pasta börek yapmasını da beceremem . Normal cips kola çay şeklinde takılsam sorun olur mu sizce . Bej onlara gittiğimde baya pasta börek yapmıştı çünkü biraz utanıyorum.
Kendi asalak kocalarına gösterdikleri tahammülün onda birini kıza göstermemisler. Kocalarına da deseler keşke " ay canım nasıl bilmezsin" diye.Köy yerinde ve 18 yaşındaki bir kız çocuğu konu sahibi.
Başka zaman arkadaşın gelirse krep, pankek yapabilirsin istersen. Onlar basit oluyor. Bak aklıma geldi şimdi.Basın açıklaması. Arkadaşımın işi çıkmış gelemedi... başka zamana umarım. Ama çok üzüldüm bazı yazıları sadece fikir almak istemiştim yani beni yerden yere vurdunuz . Anlamıyorum zaten hiç. Hayatım boyunca hiç böyle gün sofrası gibi birsey hazırlamadim ve bu işlerden anlamam. Bu ne nefret yahu az ılımlı olun . Köyde pastane falan ... Hangi köyde yaşıyorsunuz? Hayatında köy görmemiş insanlar geliyor bana .... neyse bütün yorumlarınız için teşekkür ederim.
Ve bir şey daha eklemek istiyorum. BU NE LİNÇ MERAKI YAHU . Evli falan ... evli olsam evliyim derdim... çıldırttınız ha beni . Bu nedir arkadaş! Yani gerçekte 2 kelime laf edemeyecek insanlar geldi üstümden geçti burada....Basın açıklaması. Arkadaşımın işi çıkmış gelemedi... başka zamana umarım. Ama çok üzüldüm bazı yazıları sadece fikir almak istemiştim yani beni yerden yere vurdunuz . Anlamıyorum zaten hiç. Hayatım boyunca hiç böyle gün sofrası gibi birsey hazırlamadim ve bu işlerden anlamam. Bu ne nefret yahu az ılımlı olun . Köyde pastane falan ... Hangi köyde yaşıyorsunuz? Hayatında köy görmemiş insanlar geliyor bana .... neyse bütün yorumlarınız için teşekkür ederim.
Ben şok oldum ... teşekkür ederim. aksam 8 de planlanmış bir şeydi ve sabah geliş saati de belli değildi. Pazara gideceğim ondan uğrarım size dedi. Bende kararsız kaldım. Ne bileyim çerez koyarım yeriz diye düşündüm. Birde.koyde hayvancılık var malum hepimiz hayvanlara bakıyoruz . Gelse de çok kalamazdi zatenBaşka zaman arkadaşın gelirse krep, pankek yapabilirsin istersen. Onlar basit oluyor. Bak aklıma geldi şimdi.
Vallahi kimisi 1 saatte çeşit çeşit şeyler hazırlar, ben hazırlayamam mesela. Çünkü elim alışık değil. O yüzden o yorumlara takılıp canını sıkma. Sallaaaa. :))
Öyle kısa süre oturacak misafire hazır şeyler verilebilir ayıp olmaz. Kendin bir şeyler yapmak istersen de pudingli bisküvili pasta veya krep, pankek yapabilirsin.Ben şok oldum ... teşekkür ederim. aksam 8 de planlanmış bir şeydi ve sabah geliş saati de belli değildi. Pazara gideceğim ondan uğrarım size dedi. Bende kararsız kaldım. Ne bileyim çerez koyarım yeriz diye düşündüm. Birde.koyde hayvancılık var malum hepimiz hayvanlara bakıyoruz . Gelse de çok kalamazdi zaten
Sizinkisi tipik köylerden. Çay ve çerez yeterli. O güne kadar petibör, finger veya kremalı bisküvi tarzı bir şey olursa bana bana yersinizBen şok oldum ... teşekkür ederim. aksam 8 de planlanmış bir şeydi ve sabah geliş saati de belli değildi. Pazara gideceğim ondan uğrarım size dedi. Bende kararsız kaldım. Ne bileyim çerez koyarım yeriz diye düşündüm. Birde.koyde hayvancılık var malum hepimiz hayvanlara bakıyoruz . Gelse de çok kalamazdi zaten
18 yaşında benim de bir şey bildiğim yoktu.Basın açıklaması. Arkadaşımın işi çıkmış gelemedi... başka zamana umarım. Ama çok üzüldüm bazı yazıları sadece fikir almak istemiştim yani beni yerden yere vurdunuz . Anlamıyorum zaten hiç. Hayatım boyunca hiç böyle gün sofrası gibi birsey hazırlamadim ve bu işlerden anlamam. Bu ne nefret yahu az ılımlı olun . Köyde pastane falan ... Hangi köyde yaşıyorsunuz? Hayatında köy görmemiş insanlar geliyor bana .... neyse bütün yorumlarınız için teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?