Yarin arkadasim ilk kez evime geliyor

Yapamıyorsanız pastaneden alın. Cips kola nedir 17 yaşında mısınız
Bu arada 18 yaşındayım

Cips vs tabi ki olmaz. Yemek yapın. Çaya değiş yemeğe bekliyorum deyin ve yemekten sonr çayın yanına da çerez koyarsınız.
Ah 18 yaşında kim neden evladını evlendirir ah ah!
Abla evli değilim baba evim
Şu mesajlara ne güldüm ya

Gözümün önüne bizim köyü getirdim. Misafirliğe gitsem ve böyle ikram gelse hiç yadırgamam. Koşullar ve imkanlar belli. Kola yerine çay ikram ederlerdi muhtemelen. Evde bisküvi, bayram şekeri, çikolata tarzı ne varsa artık. Bazen sürpriz yapıp kek de yaptıklarına şahit oldum Gösterişten uzak olduğu için bana daha samimi geliyor. Aklımdan ufak bir ıyy bu ne bile geçmiyor. Hele yöresel şeyler varsa da üff. Ağzım sulandı.

dağ başında mı yaşıyorsun yavrum? Pastane fırın yok mu? Yoksa bile market de mi yok? Hazır kurabiye donmuş börek al geç. Cips kola ne
Bizim köye en yakın market arabayla yaklaşık 20 dk Fırın daha yakın ama ekmek dışında bir şey satıldığını sanmıyorum. Cips ve kolaya ulaşılabilirlik daha fazla

Köyde yaşıyorum abla ne pastanesi
Cips kolayı nerden alıyorsunuz?
Bir kek hamuru karacak hiç mi kimse yok koca köyde?
Asıl köy yeri berekettir.
Yufkalar, yemeklik, böreklik malzemeler. Her şey vardır.
Anneniz yok mu ya da köyden bir komşu, bir abla, bir tanıdık.

Doktorlar günde 10 kez linçleyin diyor. Kotayı doldurmaya çalışıyorlar, napsınlar

Merkeze giden biri toplu alım yapmıştır. Bir de bazı köylere minibüs/kamyonetler gelip bir şeyler satılıyor. Çarşı değil de bir şey diyorlardı ona.

Merkeze giden biri toplu alım yapmıştır. Bir de bazı köylere minibüs/kamyonetler gelip bir şeyler satılıyor. Çarşı değil de bir şey diyorlardı ona.
Çerçi mi?
Bizim de köy öyle. Kuş uçmaz, kervan geçmez dedikleri Allah'ın bile unuttuğu bir dağ başında.
Gerçi arkadaşı da kendi akranı biriymiş. Bizi mi sunum manyağı yaptılar bilmiyorum, bi de arkadaşı kek börek falan yapmış diye ben de yapılır dedimdi.
Yoksa bence de cips kola güzel

Kaç köy gördüm hepsinde bi mahalle bakalı vardır bide ekmek fırını onda da öyle pasta börek çıkmaz siz Kadıköy Arnavutköy mü düşündünüz acaba Köyde de pastanenin olmamasının sebebi zaten herkes hamur işinde proftur. Kime satacaksın onu. Yani bu kızın evet illa bilen komşu teyzesi vardır

İşte millete a dan z ye sofra hazırlayınca yapamayanlar yapmak istemeyenler böyle kendini kötü hissediyor.
Marketlerde dondurulmuş börekler var onlardan alabilirsin yanına bi makarna salatası tamamdır. Börek alamam dersen yufka alıp sigara böreği sarabilirsin. Yanına kola veya çay tamamdır abartmaya gerek yok

Pasta börek yapamıyorsaniz yemek yapınl kac saat oturack cipsle olmsz.aslinda mayalı hamur yapamszsanz, kabartma tozlu poğaça yapabilirsin, kisir , mercimek köfte, makarna salatası seyler,hic yapmazsan bir kek yapabilirsiniz, islak kek gibi şeyler

Yapamadanız da alın pasta meyve falan. Cips vs biraz basit olur

Merhaba,
Cips kola çok saçma olur.
Etrafında bi islak kek yapacak kimse yokmu?
Birde nefis yemek tariflerinin ıslak kekleri tane tane anlatılıyo. Yapamama gibi bi durum olmaz uyarsan. İllada yapamam diyosan azıcık tatlı alabilirsin. Yanınada patates salatası, havuç tarator kuruyemiş vs.

Heh, evet Bir kere dandik bir dondurma almıştım. Dondurma hariç her şeye benziyordu tabii
Köyde de pastanenin olmamasının sebebi zaten herkes hamur işinde proftur. Kime satacaksın onu. Yani bu kızın evet illa bilen komşu teyzesi vardır
Köy var köy var. Bizimkilerde hamur işleri dediğin ekmek ve gözleme tarzı şeyler. Başka bir şeyde becerileri yok. Günümüzde genç kızlar medya aracılığıyla tarif öğreniyorlar.

Köylerimizi koruduğuma göre görev tamamlanmıştır

işte düşüncesizlik mi desem ne desem bilemedim.Daha da trajikomiği ben lise 1 de miydim neydim bu kızla aramız çok iyi sanıyorum falan yan yana gelince çok yakındık çünkü.Sonra sınıfta laf arasında doğum günü olacağını söylemişti önceden, doğum gününe yakın zamanda da ablamın arkadaşları falan da gelecekmiş annemler kutlama yapacak bana evde dedi.Bende dünyanın en salak insanı olarak kızın evini bilmediğim için ona sürpriz yapıcam diye önceki günlerde bahaneyle evine gitmiştim öğlen arası .anneme de test kitabı alıcam diye yalan söyleyerek para almıştım ,çünkü annem vermezdi genelde o kadar parayı o zamanda ,kıza hem çok güzel bi pasta almıştım hem de yalnız gitmiyim diye sınıftan başka kızı da ayartmıştım sen de gel hem kız da mutlu olur demiştim kızı baskıladım hatta hediye alsın o kız mutlu olsun diye ahahah kendim de tişört almıştım bide .Pastayı almak için de okuldan erken çıkıp dersi ekmiştim ve çat diye gitmiştim kızın evine diğer ortak arkadaşla beraber.Aklımca ondan önce gidip sürpriz yapacaktım.Hiçte kıymetim bilinmedi vallahi hatta ortak arkadaşımız beni uyarmıştı fazla yapıyorsun diye ama dinlemedim.
sonra ne oldu benim doğum günüm sırf tatil zamanına denk geldi diye ,bahanesi buydu çünkü,zar zor bi mesajla kutlamıştı hiçbir şeyde almadı bende bidaha kimse için bu kadar uğraşmadım zaten.Beni zaten sevseydi gerçekten ikiyüzlü olmasaydı o doğum gününe çağırırdı ablasının 3 arkadaşı geliyor da bana mı yer yok.En yakınım dediği kişiydim sözde bide ahahha şimdiki aklım olsa pastayı hediyeyi geçtim davet etmediği için ona sitem ederdim beni niye çağırmadın diye.Alışmadık don götte durmazmış o yüzden hak etmiyorsa o değer de ona fazla gelir.

Köy yerinde ve 18 yaşındaki bir kız çocuğu konu sahibi.

Bizim köye de çerçi gelirdi terlik alırdık kuzenimle bi de bayatlamış cips

Birilerinden yardım alabilir yada marketten donmuş ürünlerden satın alabilir/evde fırına atabilirsin. En olmadı kurabiye vs sagın alabilirsin.

Bir iki denesen bence hoşuna gidecek

Ben lisede ya da üniversitedeyken arkadaşlarımızla birbirimize gidip geldiğimizde kimse kimin ne hazırladığıyla ilgilenmezdi. Kola, çekirdek, cips, şimdi tadına asla tahammül edemediğim üçü bir arada granül kahve… En büyük lüksümüz giderken çiğ köfteciden aldığımız çiğ köftelerdi. Muhtemelen böyle pastalı börekli sofra kurulsa “gün teyzesi” diye dalga geçilirdi. Gençsin, ergensin, tek derdin oturup saçma sapan şeylere gülüp geyik yapmak o yaşlarda. Yani ben kola, cips, çekirdeğe gayet de mutlu olurdum. Ama bu “sunumculuk” çılgınlığı gençleri nasıl etkiledi, bilemiyorum. Bu arada, umarım arkadaşınızla çok keyifli vakit geçirmişsinizdir.

Köy yerinde ve 18 yaşındaki bir kız çocuğu konu sahibi.
Tamam yaşını bilmiyordum o yastayken ben annem yapardı. Belki ac olur gelen kisi en azindan evde yemek olur özel menülü sofra olmasada sonuçta aç olabilir açıkabilir..kendi yapmasada yoldan geleceğini anladim annesi yapabilir. Bir çorba,tavuk pilab normal günlük yemek sofrasi ya da kendilerine ne yapildiysa Kendi yapsin demiyorm

Yetişkin biri diye düşünmüştüm,evime geliyorlar filan deyince cips kola ne alaka dedim ama harbiden 17 yaşındaymış bende güldüm sonradan

Yani hiç kimse evine gelene kanepeler ne bileyim havyarlı bişeyler yapmıyor sonuçta ama eve gelen misafire özen gösterilir cipste konulmaz,ben 17 yaşında bile olsa yakıştırmam. İllaki anne abla bisey vardır,yoksa bile 17 yaşında biri elinden her şey gelir yapar. Bir kek bir kısır zor değil artık her şey çok kolay internet var,tarifler gırla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…