yarın bitiyor.

hayır yarın daha kötü olacaksın. ol diye söylemiyorum ama gerçeği bilerek yaklaş. neden ayrıldığınızı bilmiyorum demek ki kötü giden şeyler varmış. Tek boşanan sen değilsin bunu düşün.güç
anlaşamıyoruz sonuç buna çıkıyor. o kendi hayatını yaşıyor ben kendi hayatımı. Böylesi en iyisi zaten ama biz uzun zamandır beraberiz son yıllarda böyle oldu hayırlısı bizim için böyle.işte bende hem çok güçlü hissediyorum hem çok güçsüz bu aylar karışıgım. teşekkür ederim.

olsun çocuk da büyümüştür

konu sahibi benim merak ettiğim o evler dükkan falan noolacak peki?
3 yıl önce bundan dertliymişsiniz ya, ayrılma sebebiniz bu mu
paylaştık protokol imzaladık anlastık. Ayrılma sebebim ilgisizlik sevgisizlik herkes kendi hayatını yasaması yani eş diye bişe kalmadı.

Abartmayın bence. Tek boşanan siz değilsiniz böyle düşünün. İnsanlar evlenirler ve yürütemediklerinde boşanırlar. Neden-sonuç bu kadar basit. Elbette yaşanmışlıkların hüznü olacaktır o da çok normal. Ara ara boşanma nedenlerinizi kendinize hatırlatırsanız çok üzülmezsiniz. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Bencede zaten karşıma çıktıgında (çocuk sürekli görüşüyoruz) yüzüme bakmıyor acayip nefret geliyor bana o zaman içimi öfke kaplıyor. Yarında öyle olsun o zaman sert oluyorum hiç duygusal olmuyorum iyi oluyor benim için.

boşanma sebebinizi bilmiyorum çok da önemli değil demek ki bazı şeyler artık tükenmiş ki bu kararı vermişsiniz. Ben boşanan kadınları çok cesur buluyorum açıkcası sizde kendinizle övünün (evlilik düşmanı değilim, ortalama mutlu bir evliliğim var) dünyada çok kadın var şiddet gören, ezilen, aldatılan ama ekonomik özgürlüğü olsa bile boşanamayan. bence kendinizle gurur duyun. yeni hayatınız umarım size güzellikler getirsin
çok teşekkür ederim. şöyle herşeyi unuttugum günler gelsin biran önce:)

Arkadaşlara katılıyorum yarın daha kötü olacaksın. Bunu bilerek git ve kontrolü eline al diye söylüyorum. Sakın baştansavma giyinme; gayet güzel giyin, makyajını yap, fön çek. Dava bittikten sonrası için günün müsaitse mutlaka bir plan yap. Alışveriş olur, müze gezmek olur, günübirlik tur olur.. bilmiyorum aklıma gelmiyor. Eve gelip kendini dinleme daha kötü olur.

İnşallah yeni hayatın ve yeni kararın sana mutluluk getirir. Önünde çok güzel kapıların açılmasını diliyorum ❣️🙏🏻

Aman ha sakın arabeske duygusal felan bağlama su an .sabah guzelcene bir sicak banyo yap üstünü başını düzgün seç hafif makyaj kararlı dik dur mahkeme koridirunda gozgoze gelmemeye calis. İmzani at sessizce kenardan çik.koseyi donunca höykurursun kimse gormeden. Hakkınızda hayırlısı olsun

Arkadaşlar yarın boşanıyorum. Sadece aglamak geliyor içimden çok zor. Ne yapacağımı bilmiyorum. Siz ne yaptınız mahkemede ve sonrasında. Çok garip çok değişik geliyor bana inanamıyorum hala sanki şu zamanları ben yasamıyomusum gibi geliyor. Öylesine yazdım içimi dökmek için.
Hakkınızda hayırlısı olsun.. Geçecek sadece buna inan.

Boşanana kadar böyle hissedersiniz.. Dava biter eve bi çekilirsiniz bi an durumu bi garipseme bi şoklanma yaşarsınız ertesi sabaha herşey normalleşmiş olur..

En fazla bir hafta sonra da "oha gençleştim resmen, bu kadar mı farkeder" dersiniz 😊😊

Hakkında hakkımızda hayırlısı olsun bende boşanıyorum allah bize kolaylık versin dertleşmek isterseniz buradayım

Insan olume bile alisiyor.ilk gun ilk bir hafta ilk bir ay zor olacak sonucta yasanmisliklar var.sonra iyileseceksiniz mutlu olacaksiniz,bosanmak kotu bisey degil herkesin basina gelen gayet dogal bir surec.1 yil sonra bide bakmissiniz hersyei unutmussunuz bile.

Bitti arkadaşlar bosandik. Mahkemede çok dik durdum. Eve geldim 2 3 saat ağladım rahatladım biraz. Geçecek biliyorum zamana ihtiyacim var burda destek veren derdime ortak olan arkadaşlara teşekkür ederim. Dilerim bütün kadınlar çok mutlu olsun🥰
Hadi hayırlı olsun. Bundan sonrası çok daha güzel olur inşallah

Back
X