Yarın boşanıyorum :( Mahkeme günü geldi çattı sonunda

bilmiyom ya ben nasılım
kafam karışık moralim bozuk öneme gelene çatıyorum
gerginim biraz

Demetcim nasılsın canım inşallah yeni hayatında çok daha huzurlu ve mutlu olursun bitanem.kaydirigubbakcemile3
Hiç canını sıkma sen herşey yoluna girer elbette

hakkınızda hayırlısı olsun ınsallah.anlattıklarınıza bakılırsa sız elınızden gelenı yapmıssınız.ustelık kac kere sans vermıssınız.alkol fılan neyse bırakılmayacak bıtırılmeyecek bısey degıl belkı uzun bı surec ama cozumu mumkun.fakat evlılıkte aldatma ve eger sıddet varsa hıc bı kadın buna boyun egmemelı...

o sansini kaybetmis yol ver gitsin sana yazik...
daha gencsin galiba cocuk da yokmus..
bu adam cekilmez anacim.

Bundan sonraki hayatinizda kolayliklar ve mutluluklar dilerim...

Sağlık olsun de demetcim ....

her evlilik güzel baslıor. hangibirimiz yuva kurarken "bigün bitince de syle yaparız askım" gibi cümleler kuruoz ki. ıkiniz içinde hayırlı olanı yazsın Allah. detaylara felan takılma,duygusal anlarla yıpratma kendini. Sağlık olsun napalım...

Şu cümleyide tekrarla fıstık yasadıklarını düşünerek. Tavuk Dötüüü Tövbe tutmaaaaaaazz!!!!!

Demetcim

ben sevindim inşallah boşanırsın sorun çıkmadan çok uzamadan

neler çektiğini biliyoruz çünkü bi şans değil iki şans değil ..

can çıkar huy çıkmaz bi şansn vereyim deme sakın

hakkında hayırlısı olsun tatlım..seni çok merak etmiştim gelişmeden şimdi haberim oldu .

sakın ama sakın şans verme..
o şanslarını yeteri kadar kullanmış..
kendine bi hayat kur kendi yoluna git cnm..
bu adamdan belliki sana asla haır gelmez..

bilmiyom ya ben nasılım
kafam karışık moralim bozuk öneme gelene çatıyorum
gerginim biraz

merhaba cnm hakkında hayırlısı böyleymiş aslında başımıza gelen niye benim başıma geldi dediğimiz şeyler bile bizim menfatimize şuan üzüntülü sinirli olmanda normal ayrılık psikolojisi bu zaman en iyi ilaçtır geçicek ve çok daha iyi olucaksın yolun başında farkedip bu işi bitirmen çok akıllıca mahkemede attığı yalanlarda gerçekten ahlaksız biri olduğunu gösteriyo deymezmiş yani ama insanız herşey bizim için hertürlü insanla karşılaşabiliriz sizde sadece böyle biriyle karşılaşmışsınız vede onu farkedip çıkardınız cnm

canm önceliklle çok geçmiş olsun yaşadıkların basit kolay bişe değil sen yeterince elinden geleni yaptın hatta daha fazlasını...artık boşver gerisini o düşünsün...allah bundan sonraik hayatında yüzünü güldürsün inşş .karşına seni hakedecek birini çıkarsın mutluluklar seninle olsun canm

arkadaşlar konudan aylar geçmiş hala boşanamadık ama ayrıyız dönmedim dönmeyecem tabi ki gelecek ay 5. mahkeme var sanırım bu sefer bitcek inşallah yani....
okuyacağımı öss ye gireceğimi yazmıştım anadolu üniv. laborant ve veteriner sağlık bölümünü kazandım açık öğr. önce çok üzüldüm ama veteriner hekimliğine geçiş yapılabiliyomuş bu bölümden yani çok ii bi bölümmüş....
benim için dua eden destek olan herkesten Allah razı olsun

demetcim hakkında hayırlısı olsun canım :teselli: yeterki sen huzurlu ol bak ne güzel okuluda kazanmışsın çok sevindim senin adına .
herşey yoluna girer canım merak etme sen kaydirigubbakcemile3

ne güzel ya çok sevindim bundan sonra hep iyi şeyler olsun sizin için a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…