- 26 Ağustos 2016
- 3.616
- 3.867
- 133
- Konu Sahibi ShellShock
-
Evet calisiyorum tesekkur ederimEvliliğiniz kangren olmuş
Kangren olan kolu esiniz kesmiş
Umarim calisiyorsunuzdur
Bundan sonra kizinizla mutluluklar dilerim
Ah ne guzel ozetlediniz kesinlikle bu yasadigim,bir turlu adini koyamamistimAğlayamıyorsunuz, çünkü artık doymuşsunuz huzursuzluğa, ruhunuz bir an önce bitse de gitsek diyor. Bu işin oluru moluru kalmamış demek, bütün hücreleriniz ile kabullenmişsiniz. O son imzayı atınca kamburdan kurtulacak, pamuk gibi olacaksınız. ☺
Cok tesekkur ederimYolun ve şansın açık olsun inşallah.
Dava acilabiliyor bizim gittigimiz aile mahkemesinin kalemi ile gorustuk hakim sali gunu geliyor eger uygun olursa ogleden sonra alacagiz demis.Adli tatil bitti mi?
Sey siz karistirdiniz sanirim ben buraya evlendikten sonra kayit yaptirdim ama yani bekarkende evlenilecek bir adam degildi o konuda haklisiniz :)Ben sizi bekarlığınızdan beri tanıyorum kaç kere dedim içimden keşke evlenmese çünkü en başından bu adamın ne kadar yanlış olduğu belliydi ve buradakiler de söyledi ama çekecek çileniz varmış her defasında affederek ve üstüne bebişle katlandı sorunlar hakkınızda hayırlısı inşallah bu sefer bitirirsiniz hayat bu kadar dert için çok kısa siz sağlığınızı kaybetmeden kurtulun şu adamdan kızınızla bakın görün ne güzelmiş hayat Allah bahtınızı güzel etsin
Üye olma tarihi 2016 arkadaş 2015 te evlenmiş. Siz nasıl öncesini biliyorsunuz ? Bekarlığından tanıyorum derken.Ben sizi bekarlığınızdan beri tanıyorum kaç kere dedim içimden keşke evlenmese çünkü en başından bu adamın ne kadar yanlış olduğu belliydi ve buradakiler de söyledi ama çekecek çileniz varmış her defasında affederek ve üstüne bebişle katlandı sorunlar hakkınızda hayırlısı inşallah bu sefer bitirirsiniz hayat bu kadar dert için çok kısa siz sağlığınızı kaybetmeden kurtulun şu adamdan kızınızla bakın görün ne güzelmiş hayat Allah bahtınızı güzel etsin
Yanlış hatırlamış olabilirim işin özü hatırlıyorum adamın kıza yaptıklarını sorun nekiÜye olma tarihi 2016 arkadaş 2015 te evlenmiş. Siz nasıl öncesini biliyorsunuz ? Bekarlığından tanıyorum derken.
Siz seyi hatirliyosunuz ben nisan doneminde yasadiklarimi anlatmistim evlendikten sonra dogru annemle alakalida cok sorun olmustu. Neyse sonunda herkes hakli cikti bende sustum payima duseni aldim.... bazen gozunuzde bir perde oluyor bunun kalkmasi bende zaman aldi inanin oyle körmüşüm ben...Nişanlanmıştınız o zaman ama sizi çok iyi hatırlıyorum ailesi ile yakın yerde oturuyordunuz kayınvalidenizle aranız çok iyi değildi eşiniz eve bir süre gelmemişti başlarda sizin annenizle sorunlarınız vardı kusura bakmayın bunlar aklımda kalanlar siz baya eski bir üyesiniz ayrılma süreci yaşadınızbir süre değilmi
Evet sanirim artik kalbimle degilde beynimle bakinca bende kabullendim bu durumu...Niye ağlayacaksın ki zaten, boşver aglama. Senin durumunda boşanmak zaten olması gereken bir şey.
1 Eylülde bitiyor.Adli tatil bitti mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?