Yarin buyuk gun..insallah dogum yapacagim..

yesiltazenane

Canim Kizim 2.6.2017
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2016
598
662
53
Arkadaslar yarin gunum doluyor kismetse 40+0..bebegim 3 hafta kala ani bir manevrayla ters donmustu,bu hafta cok sukur tekrar dogum pozisyonuna dogru dondu.Yarin sabah hastaneye gidiyoruz,dogum kanalina girmisse suni sanci deneyecegiz,4 cm aciklik olursa epidural yapilabiliyor.Dogum kanalina girmediyse de sezeryan yapilacak doktorum cok uzatmayalim zaten bebek iri,vaktini gecirirsek kakasini yapabilir,baska riskler olabilir dedi.
Yani kismetse hayirli bir sekilde sonuclanmasini umuyorum,cok heyecanliyim bu aksam nasil uyuyacagim bilemiyorum.
Bana dogum kanali,acilma vs herhangi bir tavsiyeniz olursa dinlemek isterim,heyecanim belki biraz diner.Buradaki dogum yapmayi bekleyen arkadaslara pesinen dua edecegim yarin,Allah herkesi kolaylikla kurtarsin,saglikla kucagina almayi nasip etsin..İsteyenlerin de tez zamanda kucaklarini doldursun bu hissi yasatsin insallah.

Hayırlısıyla sağ selamet kolaylıkla kucağına alırsın inşallah bebeğini benim de az kaldı suni sancıya doğru gidiyorum bende korkuyorum bir yandan da of Allahım yardım et

ya bizde mi problem var,acele mi ediyoruz anlamadim.bizim jenerasyondan son zamanlarda boyle hizlica suyu nisani gelipte hastaneye yetisen doguran duymadim,herkes bir sekilde suni sancinin tadina bakiyor.Hayirlisi olsun,saglik olsun tabi ki en basta ama dusunmeden de edemiyorum.Filmlerde ki o sahneleri yasayamiyoruz

Bol bol hurma yemek comelme hareketini yapmak merdiven inip çıkmak pilates topu varsa ona oturup hafifçe zıplamak eşinle korunmasız iliskiye girmek duşta bele sıcak su tutmak... Aklıma bunlar geliyor. İnsallah sağlıkla evladınizi kucaginiza alin :)

Hayırlısıyla sağ selamet kolaylıkla kucağına alırsın inşallah bebeğini benim de az kaldı suni sancıya doğru gidiyorum bende korkuyorum bir yandan da of Allahım yardım et
Canm tarihlerimiz ayni bende korkuyorum hic belirti yok dogum yaparsan bi belirtin olirsa yaz olur mu

insallah bunlari son son uygulayacagim.hurma her gun yiyorum zaten,pilates topuyla da esneme hareketi yapiyorum.bugun biraz merdiven inip cikayim yuruyusume giderim yarin icin nr kadar etkisi olur bilemem tabi ama elimden geleni yapacagim insallah.Allah razi olsun insallah saglikla kucagimiza aliriz..

Hayirlisi olsun canm ins kolay bir sekilde kucagina alirsin bebegini ins hepimiz alirz dogumdn snrada musait oldugunda tecrubelerini yazarsan cok mutlu olurum cnku bnde ayni senin durumunda gibiyim bakalm banada yarn ne diyeck merkla bekliyrm
insallah gelismeleri yarin buradan yazacagim.birbirimize dua edelim

Canm tarihlerimiz ayni bende korkuyorum hic belirti yok dogum yaparsan bi belirtin olirsa yaz olur mu
Ay Canım aynen ya hafif hafif sancım var başka da bir şeyim yok bugün doktora gittim kilosu da 3550 olmuş haftaya kadar doğursan iyi olur diyor yürüyüş yap dedi inşallah bu hafta sonu hepimiz doğururuz. Benimki daha kanala bile girmemiş

Bnmde alt tarafa arada bicak saplanr gibi ama cok siddetli degil ince bi sizi oluyor baska bisy yok bnde yarn gidecm bnmki gecen hafta 3775 kg demisti bakalm yarn kac olacak boyle giderse tombis oldugundan doguramiycm bnmki kanala indi mi inmedi bilmiyrm gecn hafta bisey demedi karin asagi inince mi kanala inms oluyr bnm karnm kala yukarda ins hepimiz biran once kucaginiza aliriz

kizlar hastaneye geldim hic acilma yok.suni sanci vericekler deneme yapacagiz acilma saglanir ise 4 cm epidural ile normal yoldan bakacagiz.yoksa sezeryana girecegim.benim icin dua edermisiniz

Allah yardımcın olsun sağ salim kurtulun inşallah bi avaz da bebegınızı alın kucağınıza darısı başımıza daha var ama zaman cabuk geciyo

Ne yaptın Canım gittin mi doktora ne dedi

Kizlar dogum yaptim cok sukur.Suni sanci ile 2cm acildi,kafasi kanala yerlesmedigi icin doktor cok normal dogamayacak gibi sana bosuna cektiririz dedi.Epidural sezeryana onay verdim,hersey cok hizli gelisti 20dk ignenin etkisi,5sk sonra kizim kucagimdaydi.Simdi cok sukur iyi hissediyorum,kanamam var bakalim 1-2gece burdayiz.melegimi emzirdim uyuyor simdi.Allah herkese bu duyguyu nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…