- 17 Eylül 2016
- 598
- 662
- 53
- Konu Sahibi yesiltazenane
-
Hayırlısıyla sağ selamet kolaylıkla kucağına alırsın inşallah bebeğini benim de az kaldı suni sancıya doğru gidiyorum bende korkuyorum bir yandan da of Allahım yardım etArkadaslar yarin gunum doluyor kismetse 40+0..bebegim 3 hafta kala ani bir manevrayla ters donmustu,bu hafta cok sukur tekrar dogum pozisyonuna dogru dondu.Yarin sabah hastaneye gidiyoruz,dogum kanalina girmisse suni sanci deneyecegiz,4 cm aciklik olursa epidural yapilabiliyor.Dogum kanalina girmediyse de sezeryan yapilacak doktorum cok uzatmayalim zaten bebek iri,vaktini gecirirsek kakasini yapabilir,baska riskler olabilir dedi.
Yani kismetse hayirli bir sekilde sonuclanmasini umuyorum,cok heyecanliyim bu aksam nasil uyuyacagim bilemiyorum.
Bana dogum kanali,acilma vs herhangi bir tavsiyeniz olursa dinlemek isterim,heyecanim belki biraz diner.Buradaki dogum yapmayi bekleyen arkadaslara pesinen dua edecegim yarin,Allah herkesi kolaylikla kurtarsin,saglikla kucagina almayi nasip etsin..İsteyenlerin de tez zamanda kucaklarini doldursun bu hissi yasatsin insallah.
Hayirlisi olsun canm ins kolay bir sekilde kucagina alirsin bebegini ins hepimiz alirz dogumdn snrada musait oldugunda tecrubelerini yazarsan cok mutlu olurum cnku bnde ayni senin durumunda gibiyim bakalm banada yarn ne diyeck merkla bekliyrm
Canm tarihlerimiz ayni bende korkuyorum hic belirti yok dogum yaparsan bi belirtin olirsa yaz olur muHayırlısıyla sağ selamet kolaylıkla kucağına alırsın inşallah bebeğini benim de az kaldı suni sancıya doğru gidiyorum bende korkuyorum bir yandan da of Allahım yardım et
Bol bol hurma yemek comelme hareketini yapmak merdiven inip çıkmak pilates topu varsa ona oturup hafifçe zıplamak eşinle korunmasız iliskiye girmek duşta bele sıcak su tutmak... Aklıma bunlar geliyor. İnsallah sağlıkla evladınizi kucaginiza alin :)
insallah gelismeleri yarin buradan yazacagim.birbirimize dua edelimHayirlisi olsun canm ins kolay bir sekilde kucagina alirsin bebegini ins hepimiz alirz dogumdn snrada musait oldugunda tecrubelerini yazarsan cok mutlu olurum cnku bnde ayni senin durumunda gibiyim bakalm banada yarn ne diyeck merkla bekliyrm
Tamam canm hepimiz icin hyrlisi olsn ins sorunsuz bir seklde kucagina alirsininsallah gelismeleri yarin buradan yazacagim.birbirimize dua edelim
Ay Canım aynen ya hafif hafif sancım var başka da bir şeyim yok bugün doktora gittim kilosu da 3550 olmuş haftaya kadar doğursan iyi olur diyor yürüyüş yap dedi inşallah bu hafta sonu hepimiz doğururuz. Benimki daha kanala bile girmemişCanm tarihlerimiz ayni bende korkuyorum hic belirti yok dogum yaparsan bi belirtin olirsa yaz olur mu
Bnmde alt tarafa arada bicak saplanr gibi ama cok siddetli degil ince bi sizi oluyor baska bisy yok bnde yarn gidecm bnmki gecen hafta 3775 kg demisti bakalm yarn kac olacak boyle giderse tombis oldugundan doguramiycm bnmki kanala indi mi inmedi bilmiyrm gecn hafta bisey demedi karin asagi inince mi kanala inms oluyr bnm karnm kala yukarda ins hepimiz biran once kucaginiza alirizAy Canım aynen ya hafif hafif sancım var başka da bir şeyim yok bugün doktora gittim kilosu da 3550 olmuş haftaya kadar doğursan iyi olur diyor yürüyüş yap dedi inşallah bu hafta sonu hepimiz doğururuz. Benimki daha kanala bile girmemiş
Allah yardımcın olsun sağlıkla kucağına al inşlhkizlar hastaneye geldim hic acilma yok.suni sanci vericekler deneme yapacagiz acilma saglanir ise 4 cm epidural ile normal yoldan bakacagiz.yoksa sezeryana girecegim.benim icin dua edermisiniz
Ne yaptın Canım gittin mi doktora ne dediBnmde alt tarafa arada bicak saplanr gibi ama cok siddetli degil ince bi sizi oluyor baska bisy yok bnde yarn gidecm bnmki gecen hafta 3775 kg demisti bakalm yarn kac olacak boyle giderse tombis oldugundan doguramiycm bnmki kanala indi mi inmedi bilmiyrm gecn hafta bisey demedi karin asagi inince mi kanala inms oluyr bnm karnm kala yukarda ins hepimiz biran once kucaginiza aliriz
Bir avaz da kolaylıkla inşallah canım bizlere de dua et hayırlısıyla tez zamanda kurtulalım biz dekizlar hastaneye geldim hic acilma yok.suni sanci vericekler deneme yapacagiz acilma saglanir ise 4 cm epidural ile normal yoldan bakacagiz.yoksa sezeryana girecegim.benim icin dua edermisiniz
Ins hayrli bir sekilde kucagina alirsin cnmkizlar hastaneye geldim hic acilma yok.suni sanci vericekler deneme yapacagiz acilma saglanir ise 4 cm epidural ile normal yoldan bakacagiz.yoksa sezeryana girecegim.benim icin dua edermisiniz
Gittim cnm nst de sanci cikmadi doktr hersey normal dedi 41 e kadr beklerz kendi gelmzse sezeryan olirsun dedi 4 kilo civarnda dogar dedi daha kanala inmemis sali bidaha gidcem iste baska bisey yokNe yaptın Canım gittin mi doktora ne dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?