Yarin buyuk gun..insallah dogum yapacagim..

Gözün aydın canım sağlıkla büyüt inşlh

Gozun aydin canm Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin darisi bize ins

darisi tum haftasini dolduranlara,bekleyenlere,olmasi icin yalvaranlara olsun.Rabbim tez zamanda tum hamilelerin isteyenlerin kucagini doldursun.okadar saskinim ki hala inanmiuorum anne olduguma.mukemmel bir duyguymus
amin canım çok sevindim sağlıkla büyüt bebeğini gözün aydın çok geçmiş olsun sana da darısı başımıza sağ salim alalım biz de kucağımıza :)

darisi tum haftasini dolduranlara,bekleyenlere,olmasi icin yalvaranlara olsun.Rabbim tez zamanda tum hamilelerin isteyenlerin kucagini doldursun.okadar saskinim ki hala inanmiuorum anne olduguma.mukemmel bir duyguymus
Ay inşallah canım ya artık sağlıkla gelsin de normal sezeryan fark etmez bizde tadarız inşallah o duyguyu bebeğini sağlıkla büyüt bizim yerimize de kokla

canim doğuma girenin duası kabul olur derler. bana da dua der misin:))iki kaybım var bebeğim yok

Canım yeni öğrendim msjları görmedim. Allah bağışlasın. Geçmiş olsun kurtuldun çok şükür :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…