Yarın büyük gün transferim olacak

teleskop26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2009
82
1
86
Eskişehir
ARKADAŞLAR YARIN 11:30 DA TRANSFERİM OLACAK.:lepi:BUGÜN EMRİYOLARIN DURUMU İLE İLGİLİ ARADILAR BİRİNİN BÖLÜNMESİ İYİYMİŞ AMA DİGERİNİN BİRAZ YAVAŞMIŞ DUA EDERSENİZ SEVİNİRİM ÖBÜR EMRİYONUNDA İYİ OLASI İÇİN DUALARINIZLA DESTEK OLUN BANA KIZLAR.ŞİMDİDEN HEPİNİZE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM:teytey::teytey:hihoyyyt:lepi:

Canım dualarım seninle olsun.İnş.iiidir.Hadi hayırlısı yumoşlarımıza kavusuruz yakında tek temennim canım stres yapma sakin ol.Ve kendine iii bak:teytey::teytey::1hug::CüvCüv:

CANIM DUALARIM SENİNLE ..AYETEL KÜRSİ OKU BOL BOL AMELİYATHANEYE GİRİYORKEN BİDE SAKIN OL KENDİNİ KASMA BİLİYOSUN BEBEKLER YARIM SAAT İÇİNDE TUTTU TUTTU YOKSA OLAY BİTİYORMUŞ İKİ SAAT KIMILDAMA YERİNDE BENİM 10.30 DA TRANSFERİM OLDU BEN SAAT 1,30 DA HAFİF SAĞIMA DOĞRU HAREKET ETTİM SAAT BEŞ DEDE WC YE KALKTIM DİNLEN DR NE DİYORSA ONU YAP EĞİLİP DOĞRULMA ÇOK FAZLA ALLAH YARDIMCIN OLSUN BANADA DUA ET 2 GÜNÜM KALDI SONUÇ İÇİN RABBİM GÖNLÜMÜZDEKİNİ VERSİN HEPİMİZİN..BOL ŞANSLAR

Allah gönlünce güzel müjdeler nasip etsin sana arkadaşım. ınşallah aralık ayında da hamileyim diye çınlatırsın bu topiği.

inşallah bebiş(ler) in sana sımsıkı tutunur arkadaşım.. çok içten dua ediyorum.. allah yardımcın olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…