Doğuma Hazırlık yarın doguma gıdıyorum kızlar dualarınızı beklıyorum...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

arzu0661

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2010
44
1
36
Bursa
40+2 olduk ama oglusumun gelmeye nıyetı yok doktor pazartesıye kadar gelmezse sunı sancı verelım dogumu hızlandıralım dedı :2:cok endıselıyım ılk dogumum cok istedım kendi sancımla gitmek ama nasip degilmiş demek, karmakarısık duygular ıcındeyim .Aylardır burdan cok konuda sizlerden yardım aldım hepinize tesekkurler insallah hayırlısıyla dogurup eve geldıgımde bende hikayemi paylasacagım sızınle, dualarınızı beklıyorum hepınıze sımdıden tesekkurler....:18::18:

Son düzenleme:
hayırlı doğumlar canım inşallah çok kolay bir doğum geçer ve sağlıklı sıhatli oğlunu kucağına alırsın.rabbim yardımcın olsun.

40+2 olduk ama oglusumun gelmeye nıyetı yok doktor pazartesıye kadar gelmezse sunı sancı verelım dogumu hızlandıralım dedı :2:cok endıselıyım ılk dogumum cok istedım kendi sancımla gitmek ama nasip degilmiş demek, karmakarısık duygular ıcındeyim .Aylardır burdan cok konuda sizlerden yardım aldım hepinize tesekkurler insallah hayırlısıyla dogurup eve geldıgımde bende hikayemi paylasacagım sızınle, dualarınızı beklıyorum hepınıze sımdıden tesekkurler....:18::18:
Merhaba canım benım..
Benım kızımında beklenen dogum tarıhı 3 aralıktı ama nazlı kızım gelmedı,doktor ayın 8ıne kadar beklıcez,8ınde sabahtan gelıceksın sunı sancı verıcez dedıler.Bena rtık endıse stres bı hal olmustum.Tatlı kızım ayın 7sınde sabah ben gelıcem alarmları verdı ve o gun ogleden sonra normal dogumla kızım kucagımdaydı,oncelıkle sakın ol ve bol bol dua et.
hayırlı dogumlar canım.

kızlar hepınıze guzel dıleklerınız ıcın tesekkur ederım pazartesı dogumum gerceklestı ama ıstemeyerek sezeryan olmak zorunda kaldık:50: 5 saat sunı sancı verıldı ama acıklık olmayıca solugu amelıyat hanede aldık oglumu kollarıma aldım,darısı bu guzel duyguyu tatmak ısteyen anne adaylarının basına ınsalah, hepınıze hayırlı dogumlar:16:

Merhaba canım benım..
Benım kızımında beklenen dogum tarıhı 3 aralıktı ama nazlı kızım gelmedı,doktor ayın 8ıne kadar beklıcez,8ınde sabahtan gelıceksın sunı sancı verıcez dedıler.Bena rtık endıse stres bı hal olmustum.Tatlı kızım ayın 7sınde sabah ben gelıcem alarmları verdı ve o gun ogleden sonra normal dogumla kızım kucagımdaydı,oncelıkle sakın ol ve bol bol dua et.
hayırlı dogumlar canım.

Allah kurtarsın, hayırlı sağlıklı doğumlar

Back
X