>< yarin doğuma gidiyorum ><

Hadi bakalım,"aşılama yolunda tecrübelerimiz"den "doğuma gidiyorum" ve inşallah en kısa zamanda da "doğum hikayem" topiğnle burda olacaksın.Güle güle git güle güle gel daha doğrusu gelin Cerenle beraber inşallah.Sağlığınızla bebişinize kavuşun,en güzel günlerini tüm sevdiklerinizle beraber görün,yaşayın.Rabbim sağlıklı mutlu huzurlu uzun ömürler nasip etsin sana kızına ve tüm sevdiklerine...

Hemde epidural olacakmışsın,bak kesin dua istiyorum tamam mı Darkinlife çım.Böyle siparişle dua olurmu bilmem ama banane banane istiyorum işte:)))Rabbim gönlüne göre versin herşeyi,doğum hikayenide bekliyoruz..Sende bebişine zorluklarla kavuşnlardansın,bende uğraşıyorum ve bekliyorum hala,samimiyetimi hoş gör:)))

Sevgiler....

:Saruboceq:nazooocum sendemi yarin yapyiosun snein icinde duaa edicem:Saruboceq::Saruboceq:daha sonra dogum hikayelerinizi yazin ve bbesilerinizin resmini koyun olurmuuuuuuuu:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

ayy canım benim çok sağol dualarınıza gerçekten ihtiyacımız var aranıza bir dönelim hayırlısı ile kimse bizi susturamaz zaten:)

Teşekkürler canım epiduralli sezaryan olacak.
Hem bebeğim ters,hem de bende açıkcası sezaryan istiyordum.

Nazoocum sen Ekimin son annelerinden olacaksın galiba.
Ben konuyu saat 12 den sonra açtım.benim doğum cumartesi olacak.
Kasımın ilk annelerinden olacağım inşallah.Ama beni de uyku tutmuyo şimidden.
Ben bi gece daha beklerken bebeğimi,sen kollarına almış olacaksın.
Hayırlı kolay bir doğum ve sağlıklı bir bebek diliyorum senin için canım.Bende seni çok öpüyorum.

Nevinırmakcım,güzel dileklerin için teşekkürler,Rep yazamıyorum hakkım dolmuş,ziyaretçi mesajına da yazamadım.Ama dualarım sizinle olacak emin ol.Tekrar teşekkürler.

allah yarımcın ve koruyucun olsun canım... inşalah sağlıkla kucağına alırsın... ben hamile kalmak istiyorum daha önümde kat etmem gereken uzun bir yol var... bak sen en güzel kısmına geldin! ben ve benim gibi hamile kalmak isteyenler için de dua et canım... senin duaların kabul olur... :)) inşallah herşey çok güzel olur sen ve bebeğin için!

canım ALLAH yardımcın olur inşallah bizlerede dua et bebişimiz olsun diye hamişlerin duası kabul olur inşallah DÜNYANIN EN MUTLU İNSANI ALLAHA EMANET OL

Kızlar bebeği olmayanlara da dua edeceğim.
Sizi çok iyi anlıyorum ben de kolay kavuşmadım bebeğime.
Bir çok arkadaş hikayemizi biliyor zaten.

Hepinize güzel dilekleriniz için çok çok çok teşekkürler.Sizin dualarınız sayesinde güzel bir doğum olacağına inanıyorum.

Dark'cım başlığı az önce gördüm ve acaip heyecanlandım.... hihoyyyt

Rabbim tek seste kurtarsın.... :Saruboceq:

İnşallah sağlıklı bir şekilde minik prensesinle beraber hemen dönersin aramıza.... :Saruboceq:

Dualarım seninle Allah yardımcın olsun arkadaşım.... :1hug:

daha dün gibi hamile olduğun mesajını okudum an..
zaman ne kadar çabuk geçmiş..
Allahım sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallah..:Saruboceq:

DARK ım sonunda büyük gün geldi çattı heee
şimdi sen hastanedemisin acep
inşallah hayırlısıyla evladını sağsalim kucağına alır gelirsin
ceren hanımın fotolarınıda beklerim ona göre
Allah kurtarsın canım benimmm.....
ayy yaa zaman ne çabuk geçiyo

Çok tebrik ediyorum umarım bebeğini sağlıkla kucagına alırsın. Bu arada bir şey dikkatimi çekti sormak istiyorum. sanırım 38. haftandasın neden şimdi alıyorlar doguma? sezeryan olacagı icinmi?

canım saglıcakla git saglıcakla gel bugunu cok bekledık Allahım kazasız belasız atlatmamızı nasıp etsın :teytey: bi tanem güzel cereninle dön bize saglıcakla :asigim:

Ne heyecanlanması oturdum ağlamaya başladım burda. Canım inşallah yarın kavuşacaksın kızına hem de her şey çok kolay olacak. O kadar çok şey paylaştık ki. Ceren için Ankara'ya gittiğin zamanları, beklemek'in o haylaz oğlu için ettiğimiz duaları hatırladıkça şimdi onların yanımıza geleceğine inanamıyorum ama gelecekler. Hem de çok kısa bir zaman sonra. Çok farklı bir duygu. Korku, heyecan heralde birbirimizden başka kimse yine bu kadar iyi anlamaz bizi. Ne şanslıyız ki bizimle burada tek yürek olan onlarca kişi var. Dark hayırlısıyla gidip gel canım. Senin için dua edeceğim...

cnm ya daha dun gibiydi hamile kaldigini ogrendigimizde zaman ne kadar hizli gecti allah yardimcin olsun umarim minik cereni saglikla kucgin alirsin bebisin fotolarinida bekliyoruz ona gore.siz dogurunda sira bize gelsin:)))

darkcım canımıniçi inşallah çok güzel anılarla kavuşursun bebeğine ve bizimle de bunu paylaşırsın.benim oğlan da sanırım 21 kasımı beklemiycek dün geceden beri sancılanmaya başladım oğlanda hiç olmadığı gibi resmen deli gibi saldırıyo karnımda canım çıktı.belki biz de size yetişiriz belli olmaz canım.yarın kaç gibi doğurucan belli mi?dua edelim hepimiz o saatte senin için...

iki gün önce aynisi bende oldu hic durmadi karnimda sancida vardi gece kabus gibiydi ama gecti bence asagiya kaydi yani yerlesdi diyom ben o zaman ama yine bilmiyorum kafasi zaten asagidaydi ama sanki o günden sonra daha basdiriyo benim sipam

canım benimki rahim ağzına çoktan yerleşmiş kafasını oraya kıstırmış bile:))yani bence bu hareketleri çıkışa doğru çıkma girişimleri:)))ışığı gören geliyo aşağıdan:)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…