- 2 Şubat 2008
- 2.213
- 44
- 158
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
:Saruboceq:nazooocum sendemi yarin yapyiosun snein icinde duaa edicem:Saruboceq::Saruboceq:daha sonra dogum hikayelerinizi yazin ve bbesilerinizin resmini koyun olurmuuuuuuuu:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
allah yardimcin olsun canim ben ocak anneisiyim ama sizide büyük bir keyifle takip ediyodum ay sizde dogurunki sira bize gelsin dimi:CüvCüv::CüvCüv:dualrim seninle:Saruboceq::Saruboceq:normalmi sezeryanmiiiiii:teytey::teytey:a.s.a.s.
canım benim seninde mi doğum yarın yani cuma günü benimde şu an uyku tutmuyor hem heyecan hemde korku yaşıyorum allah yardımcımız olsun inşallah şimdiden hayırlı uğurlu olsun,allah analı babalı büyütsün inşallah canım kocaman öpüyorum seni
darkcım canımıniçi inşallah çok güzel anılarla kavuşursun bebeğine ve bizimle de bunu paylaşırsın.benim oğlan da sanırım 21 kasımı beklemiycek dün geceden beri sancılanmaya başladım oğlanda hiç olmadığı gibi resmen deli gibi saldırıyo karnımda canım çıktı.belki biz de size yetişiriz belli olmaz canım.yarın kaç gibi doğurucan belli mi?dua edelim hepimiz o saatte senin için...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?