Yarın evlilik yıldönümüm ,içimden birşey yapmak gelmiyor :(

eylul166

Guru
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2008
10.690
882
448
44
Selam kızlar,
yarın 8.evlilik yıldönümüm,şimdiye dek orgaanizasyonları hep ben yaptım ,eşim sadece ödemelerini yaptı,bahanesi ben beceremem sen güzel mekanlar buluyorsun der,halbuki iş yerinde tüm gün bilgisayar başında işi,internet elinin altında istese bulur ayarlar yani ,neyse konum bu değil,konum şu ki ;
geçtiğimiz ramazanda evimize hırsız girdi ,lcd tv ,laptop ve tablet pc miz gitti,neyse tablet ve laptopu aldık,tv almaya bütçe yoktu ,evde vardı küçüğü zaten onla idare ettik,2 gün önce tvmizi de aldık ,bugün eşim bana dediki eee napıyoruz yarın ,bende dedim ne bileyim,sen düşün bikerede ,dediği laf hediye filan bekleme tv aldım sana ,ay tamam bişey beklediğim yok,tv yi bana aldın sanki ,sen izlemiyosun dedim,sonra dediki sen bana ne alıyosun ,ay dedim hiç bişey,hep aynı hep aynı,gömlek ,ayakkabı,t-shirt ,sıkıldım bunlardan ,değişik bişey yok ,aklıma gelmiyo dedim,
şimdi ben bu adama bişey alayımmı ,bu lafıyla bunu haketmediğini düşünüyorum ,ama bi yandanda üzülüyorum,her yıl iyi kötü bişeyler aldım ettim,şimdi almassam üzülmez biliyorum ama birde derseki hani naptın hiçbişey derse ben kötü hissederim,ne yapayım alayımmı almayayımmı

Madem bu ara eliniz sıkışık bence sen yarın güzel güzel yemekler yap, giyin süslen evinizde sakin, huzurlu bir yemek yiyin.
Hediye olarakta onun aklını başından al
Bu seneki hediyen de bu olsun

siz bence karşılıklı konuşup bu hediye işinden topluca vazgeçin, aile bütçesine zarar ayol.

ama yemek organizasyonunu beyefendiye bırak, organizasyon yapmazsa da çök tepesine

Madem bu ara eliniz sıkışık bence sen yarın güzel güzel yemekler yap, giyin süslen evinizde sakin, huzurlu bir yemek yiyin.
Hediye olarakta onun aklını başından al
Bu seneki hediyen de bu olsun

çalışıyorumda be canım,işten çıkıp haldır haldır yemek te yapamam ,aslında işin kötüsü işte o ,içimden yemek yapmak,aklını başından almak filan gelmiyo

siz bence karşılıklı konuşup bu hediye işinden topluca vazgeçin, aile bütçesine zarar ayol.

ama yemek organizasyonunu beyefendiye bırak, organizasyon yapmazsa da çök tepesine

geçen yıl kurban bayramına denk gelmişti ,otel ayarlamıştım bir gece kaldık,ödemesini de netten aldığımdan dolayı ben yapmıştım,ona süpriz oldu,beyefendi bir gün gönlünce tatil yaptı,yedi içti yan geldi yattı,her yıl ona yarıyo,bir kerede şaşırmak istiyorum ama nerdeeee.

8 yıldan sonra degişmez ki bu :)
Nasıl başlarsa öyle gider.
Yine organizasyon işi sana kalacak .
Olmazsa da senin için rahat etmeyecek.

Ama bence hediye al.

Belli ki bekliyor.
Sen de bekliyorsun zaten o tv lafından sonra alır bence...
Yani sen zaten onu hediye olarak kabul etmediğini dile getirmişsin...

içinden nasıl geliyosa öyle davran cnm.. almak istemiyosan bu yıl da alma...
ben eşime 3 sene önce gümüş tesbih yaptırmıştım..
çok beğendi, bi süre elinde gezdi ama sonradan kayboldu..
soruyorum nerde diye yok iş yerinde kaldı yok araba da unuttum neyse ben bi gün bunun arabasının içini temizliyorum arka tarafını çocuklar yiyecek döküyo
elime 2,3 tane boncuk geldi.. baktım benim aldığım tesbihin boncuğu..bu ne dedim..kıvırmaya çalıştı da sonradan döküldü tabi..
tesbih kopmuş, bu benm bulduğum 3 parçayı bulamadığı için yaptırmaya götürmemiş... diğer parçaları da nereye koyduğunu hatırlamıyomuş..
ben çok sinirlendim.. dikkat edilmeli, değer verilmeli..
3 yıldır hediye almıyorum, içimden gelmiyo...
yapacak bişey yok..

hala kararsızım ,içimden gelmiyor hiç

evet bende değer verilsin istiyorum ,onun aldığı şeyleri kullanmaya kıyamıyorum ben ,geçen yıllarda çok güzel dekoratif bir kutu almıştı ,inan içine hala bişey koyamam ,ama onlar öyle değil malesef ,beğenmedim bile diyebiliyor

bir sürü değişik hediye var...kişisel puzzle lar var,,,bardaklara resim yerleştirme,istediğin fotoda saat filan yapma..bissürü bissürü :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…