Selam kızlar,
yarın 8.evlilik yıldönümüm,şimdiye dek orgaanizasyonları hep ben yaptım ,eşim sadece ödemelerini yaptı,bahanesi ben beceremem sen güzel mekanlar buluyorsun der,halbuki iş yerinde tüm gün bilgisayar başında işi,internet elinin altında istese bulur ayarlar yani ,neyse konum bu değil,konum şu ki ;
geçtiğimiz ramazanda evimize hırsız girdi ,lcd tv ,laptop ve tablet pc miz gitti,neyse tablet ve laptopu aldık,tv almaya bütçe yoktu ,evde vardı küçüğü zaten onla idare ettik,2 gün önce tvmizi de aldık ,bugün eşim bana dediki eee napıyoruz yarın ,bende dedim ne bileyim,sen düşün bikerede ,dediği laf hediye filan bekleme tv aldım sana ,ay tamam bişey beklediğim yok,tv yi bana aldın sanki ,sen izlemiyosun dedim,sonra dediki sen bana ne alıyosun ,ay dedim hiç bişey,hep aynı hep aynı,gömlek ,ayakkabı,t-shirt ,sıkıldım bunlardan ,değişik bişey yok ,aklıma gelmiyo dedim,
şimdi ben bu adama bişey alayımmı ,bu lafıyla bunu haketmediğini düşünüyorum ,ama bi yandanda üzülüyorum,her yıl iyi kötü bişeyler aldım ettim,şimdi almassam üzülmez biliyorum ama birde derseki hani naptın hiçbişey derse ben kötü hissederim,ne yapayım alayımmı almayayımmı