• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yarın hastalığı

Belki sizin söylediğinizle aynısı olmamakla birlikte bende de geleceğe dair aşırı kötü ve berbat olacakmış gibi bir kaygı ve korku var ve bu nedenden dolayı anı,günü yaşamaktan kaçıyorum,yapmam gerekenleri erteliyorum,ilerde şöyle yaparım diyorum,bugünü es geçiyorum,o geçtiğim günler kendimden vazgeçtiğim günler ancak bunu anlamaya neden direniyorum bilmiyorum.
Adam akıllı bir terapist de bulamadım ki lanet,şimdilik antidepresan mod on 😑
Kimsenin sorunu kımseden ıyı veya kotu değil.Geleceği yaratan su andır. Demek ki zamanınızı iyi geçirmiyorsunuz ki gelecek kaygısı var. Gerci bu ülkede yasayıp gelecek kaygısı olmayan mı var:) Biraz meditasyon biraz olumlama yapabilirsiniz.Youtubeda var

hakikat andadır. anda kalmanın en kolay yolu zihni susturup dışarıdaki sesleri an be an dinlemek. araba sesi rüzgar sesi çocuk sesi sinek vızıltısı her birini dikkatle dinleyince anda kalıp yaşadığını hissediyorsun.

Merhabalar, ben hep yarını bekliyorum. Daha doğrusu yarınları. İlerde güzel günler olacak hep içimde anlamsız bir his var ama günler geçiyor aynı yerdeyim. Bilmiyorum ki niye böyle hissediyorum. İlerde olacak ilerde olur. Hep ilerde. O ilerisi bir gelmedi gitti. Nedir bu his anlamadım ki . Hep bi içinde bulunduğum günden andan yerden kurtulma hissi var . Böyle şeyler hisseden bir ben miyim ?
Bende aynıyım. Bulunduğum durumdan kurtulup ilerdeki güzel günlere gitmek istiyorum falan diyorum. Ama ileri belki de şimdidir bilemiyorum

Merhabalar, ben hep yarını bekliyorum. Daha doğrusu yarınları. İlerde güzel günler olacak hep içimde anlamsız bir his var ama günler geçiyor aynı yerdeyim. Bilmiyorum ki niye böyle hissediyorum. İlerde olacak ilerde olur. Hep ilerde. O ilerisi bir gelmedi gitti. Nedir bu his anlamadım ki . Hep bi içinde bulunduğum günden andan yerden kurtulma hissi var . Böyle şeyler hisseden bir ben miyim ?
bnde öyleyim hep yarını düşünürüm

Bir söz var ama o sözü herkes anlayamaz

" hayat bir gündür o da bu gündür "

Bır söz ancak bu kadar yerinde, sayfalarca yazılacak bir şeyi tek cümlede açığa kavusturabılır. Artık bu sözün anlamını daha iyi anlıyorum.
Dün yaşandı ama sankı yaşanmamış gibi, yarın zaten yok. Bugün var sadece yanımda canlı kanlı !

Kimsenin sorunu kımseden ıyı veya kotu değil.Geleceği yaratan su andır. Demek ki zamanınızı iyi geçirmiyorsunuz ki gelecek kaygısı var. Gerci bu ülkede yasayıp gelecek kaygısı olmayan mı var:) Biraz meditasyon biraz olumlama yapabilirsiniz.Youtubeda var
Kaygım zamanımı iyi geçirmeme engel oluyor,zamanım iyi geçmediği için de daha çok kaygılı oluyorum tam bir kısır döngünün içine saplandım.Çıkış yoluna erişemiyorum valla.Bundan dolayı da an kaçıyor,kafa sürekli 10 yıl sonrasında.
Meditasyona çok heveslendim,onu da devam ettirecek şevki bile engelliyor bu kaygı o derece:/

Back
X