yarın ikili testim var, size de sorularım var!!

hmonglu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2011
1.772
0
66
İstanbul
arkadaşlar yarın ikili testim var, nolur çok çok dua edin bana olur mu? çok heyecanlıyım, ayrıca çok da panikteyim. kaç gündür rüyalarıma giriyor, inş olumsuz bişey çıkmaz.

bir de size bir sorum var tecrübeli arkadaşlar... şimdi yarın bana dr hemen ne var ne yok söyleyecek mi, yoksa kan alcaklar ya onun sonucunu mu bekleyecekler? :18::18::18: bir de ben devlet hastanesinde yaptırcam ikili testimi, bi sorun bi özenslzilik olmaz di mi. sonuçta test bu yani her yerde aynı şey çıkar değil mi? :18:
nolur beni biraz rahatlatın arkadaşlar ya, ayrıca dularınızı bekliyorum, çoook saolun şimdidennn...

arkadaşlar beni cvpsız bırakmayın lütfen. konuyu iki kere açmışım, bilemedim bağlantım koptu sandım o sırada. buran devam edelim isterseniz.

Yarın önce ultrasona girecek sonra kan vereceksiniz. Kan tahliliyle ultrason sonuçlarınız ortak bir sistemle değerlendirilecek ve risk oranlarınız hesaplanacak. Devlet hastanesi ise tahminim öğleden sonra ya da 1-2 gün içinde sonucunuzu alırsınız.

çok saol bilgilendirdiğin için

canım hem kan vericeksin hem de usg yapılacak sonuçları bilgisayara girip bir risk hesaplaması yapıyorlarmış benim de haftaya cuma yapılacak ama ben aklıma hiç kötü bişey getirmedim daha önceden kötü bir deneyim mi yaşadın bilemiyorum ama endişelenmene gerek yok herkese yapılan bir uygulama rutin içini ferah tut, hayırlı sağlıklı evladını kucağına alırsın inşallah.

innş cnm ya. kötü bi tecrübem olmadı ama evhamlıyım ben biraaz sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…