seni çok suçlamışlar, sende kabullenmişin...işbaşı yapmadan önce herkeste bir heyecan, endişe olur, ama seninki aşırı geldi bana...çocuğum bir işe giremesse, canı sağolsun der, gecerim....ölüm yok ya ucunda...Herkese merhaba,yarın bir iş görüşmem var ve o kadar sitresliyim ki bir şey düşünemez oldum.Bütün arkadaşlarım işe başladılar,benim bölümümden olan yakın akrabamız da iş buldu ve çalışmaya başladı ama ben kaldım.Son birkaç haftadır da ailemle özellikle annemle tartışma içindeyiz.Tartışmadan ziyade annem tarafindan bana gelen sitemler ve kızmalar desem daha doğru olur.
Şu an annem de babam da işe tamam gözüyle bakıyorlar ama olma ihtimali de kesin değil.Kalbim çarpıyor,ağlamak istiyorum,korkuyorum.Karman çorman oldum.Ailem Allah razı olsun beni iyi yetiştirmek için her şeylerinden fedakarlık ettiler ve ben onların emeğini boşa çıkarttığım için de çok üzgünüm.
Bütün duyguları yaşıyorum ama en çok korkuyu.Ablalarım bu 22 yaşındaki kardeşiniz için öneriniz var mı veya deneyimleriniz var mi bekliyorum.Dualarınıza da ihtiyacım var umarım her şey güzel olur benim için.
seni çok suçlamışlar, sende kabullenmişin...işbaşı yapmadan önce herkeste bir heyecan, endişe olur, ama seninki aşırı geldi bana...çocuğum bir işe giremesse, canı sağolsun der, gecerim....ölüm yok ya ucunda...
sana herşeyi vermişler ama, bir yandanda suçluluk hissetmeni sağlamışlar bi şekilde...O kadar iyi annem babam var ki sağ olsunlar aslında o suçluluğu daha çok ben kendime yüklüyorum.Annemin gecen haftaki sitemi ve sinirlenmesi biraz fazlaydi ama ona da hak veriyorum.Çalışan bir annem var ve kendisine asla bir harcama yapmaz,hep beni ve kardesimi düşünür.Özel okullar,özel hocalar,iyi kıyafet,dil ögreneyim diye yurt dışina gönderdiler beni iki defa.Gerçekten onlara iyi bir evlat olmak için de çok çabalıyorum ama onların maddi durumunu hep aşağı çekiyorum.Onlara destek olamayacağım diye çok endişeleniyorum.Bu iş olmayabilir.Zar zor buldum zaten.Umarım umarım işe kabuk edilirim.
sana herşeyi vermişler ama, bir yandanda suçluluk hissetmeni sağlamışlar bi şekilde...
Ayyyy bende boyle universite bitince 1 yil evde oturduktan sonra bir cuma gunu is gorusmesine gidip ayni gun butun evrak ve belgeleri toplayip pazartesi is basi yapmıştım. 2 gun sonra tam 3 yil olacak. Isimi ve is yerimi severek calisiyorum. Hayirlisi olsun insallah senin icinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?