- 13 Ağustos 2022
- 8.795
- 4.458
- 103
- 31
- Konu Sahibi elifnurbeyza
-
Tanıdıklarım dan iş rica etmiyorum.Kendi imkanlarımla arıyorum.İste bir anlık oldu.Olumsuz herşey var ben olsam hiç başlamazdım. Daha profesyonel şirketlere başvurun
Arabayla gideceğimiz yer çalışacağım yer ben alışverişe de gidiyorum.20 dakika sürüyor.Eski isyerimin alt Mahallesi'nde çevre yolu üzerinde oraya ulaşım yok.Servisçiyle yeniden konuşun 45 dakika yürüyeceksen servise niye biniyorsun 20 dakka daha yürü iş yerindesin zaten. Senin semtinden gelenler hep 45 dakika yürüyerek mi servise gidiyor, sanmıyorum.
Zaten öyle düşündum.Serviscinin beni alacağı yer çok ters biryer.Hani desenki evden çok otobüse bin tekrar servise bin.Buradan oraya otobüs yok.Yuruyerek 45 dakika sürer.Arabayla işyeri 20 dakika 7.30 büyük ihtimal personel mağazaya varıyor.8 de müşteriye açılıyor.İşine git gel kimsenin karakteriyle tipiyle ilgilenme. Yanlış bir davranış görürsen onu o zaman düşünürsün.
Şimdi söz vermiş gibi oldum.Pazartesi gel başla dedi.Eski işyerinden dolayı şuan iş bulabiliyorum.Tecrubem sayesinde.Birde ayaküstü calismicam.Buranin avantajı o.Başlama istersen acelen yoksa başka işler bak.
Başlamak zorundaysan işe gir o sıra başka işlere bak. Servis çok erken geliyor cidden, benim de canım sıkılırdı bu durumdan
45 dk çok uzun oraya dolmuş falan yok muZaten öyle düşündum.Serviscinin beni alacağı yer çok ters biryer.Hani desenki evden çok otobüse bin tekrar servise bin.Buradan oraya otobüs yok.Yuruyerek 45 dakika sürer.Arabayla işyeri 20 dakika 7.30 büyük ihtimal personel mağazaya varıyor.8 de müşteriye açılıyor.
İşe başvuru sırasında servis meselesini konuşmadınız mı? 45 dkya yürüyerek ilçe değiştiririm benŞimdi söz vermiş gibi oldum.Pazartesi gel başla dedi.Eski işyerinden dolayı şuan iş bulabiliyorum.Tecrubem sayesinde.Birde ayaküstü calismicam.Buranin avantajı o.
Çalışmaya gönlün yok iş bahane bir çok yerde servis yok ve bir çok yer yol parası vermiyor ama insanlar taa izmirde aliağadan sırf çalışmak iÇin Torbalı’ya gidiyor trenle. Bahsettiğim mesafe de 2-2.5 saatlik bir mesafe. Yeter ki iş olsun diyorlar ama sende afedersin de o g*t yok. Altın koltuğa oturtsalar yine çalışamazsın . Mesleğin yok vasfın yok 8-5 mesaisi olan masa başı +15k maaşı olan hafta sonu tatil olan bir işi al başla diye sana kimse sunmazYine Kasiyerlik Fakat Avantajları Şu ; Fazla Mesai Ücreti varmış.Normalde heryer fazla mesai'de denkleştirme yapıp saatten düşüyor.
Servisi var diye sevindim.Cevre yolu üzerinde fakat servisci beni abuk subuk biryerden alabileceğini söyledi.Semtimden çalışan birsuru kişi varmış.Fakat sadece bir yoldan alabilirmis.Oturdugum yeri bilemezmis.Saat sabah 8'de işbaşı fakat servisci beni saat 6.30 7 arası alacakmış.Gidecegimiz mesafe 20 dakikalık yer.Servise kendim binmek için evden 45 dakika yürüme lazım.Toplu taşıma ya ters bölgede.Evden hergun en geç sabah 6 da çıkmam lazım bu durumda.Fazlasiyla canım sıkıldı.Bu şartlar devam ederse çalışmak
istemiyorum.
İhtiyaçtan ve evde sıkıldığım için çalışmak istiyorum.Gida işinde birde hadi benim mesajım doldu çıkiyim geliyim diye birşey de yok.Maalesef sürekli iş kitlerler.Mudur umursamaz lakayt bir tipti.Az çok çalıştığım için kimin ne olduğunu anlarim.Personele değer vermeyen birine benziyor gibiydi.Ve internette bu işyeri hakkında hiç iyi yorumlar okumadım.
Siz Ankara'nın ayazını bilmiyorsunuz herhalde. İzmir'de ulaşım kolay olabilir, her iklimi yürümeye müsait olabilir ama 45 dk karda kışta yürüyerek nasıl gidebilir ki?Çalışmaya gönlün yok iş bahane bir çok yerde servis yok ve bir çok yer yol parası vermiyor ama insanlar taa izmirde aliağadan sırf çalışmak iÇin Torbalı’ya gidiyor trenle. Bahsettiğim mesafe de 2-2.5 saatlik bir mesafe. Yeter ki iş olsun diyorlar ama sende afedersin de o g*t yok. Altın koltuğa oturtsalar yine çalışamazsın . Mesleğin yok vasfın yok 8-5 mesaisi olan masa başı +15k maaşı olan hafta sonu tatil olan bir işi al başla diye sana kimse sunmaz
Giden nasıl gidiyor benim Ankara da yaşayan tanıdıklarım var çalışanlar kaç otobüs değiştirip işe gidiyordu kız. 1.5 saat 3 otobüsle gidip 3 otobüsle dönüyordu o 5.30 da işten çıkıyordu ben burda 6.30 da işten çıkıp 7.10 da evde olurken o daha yolda oluyorduSiz Ankara'nın ayazını bilmiyorsunuz herhalde. İzmir'de ulaşım kolay olabilir, her iklimi yürümeye müsait olabilir ama 45 dk karda kışta yürüyerek nasıl gidebilir ki?
Bu nasıl yorum yaÇalışmaya gönlün yok iş bahane bir çok yerde servis yok ve bir çok yer yol parası vermiyor ama insanlar taa izmirde aliağadan sırf çalışmak iÇin Torbalı’ya gidiyor trenle. Bahsettiğim mesafe de 2-2.5 saatlik bir mesafe. Yeter ki iş olsun diyorlar ama sende afedersin de o g*t yok. Altın koltuğa oturtsalar yine çalışamazsın . Mesleğin yok vasfın yok 8-5 mesaisi olan masa başı +15k maaşı olan hafta sonu tatil olan bir işi al başla diye sana kimse sunmaz
Otobüs yokmuş oraya. Öyle yazmış.Giden nasıl gidiyor benim Ankara da yaşayan tanıdıklarım var çalışanlar kaç otobüs değiştirip işe gidiyordu kız. 1.5 saat 3 otobüsle gidip 3 otobüsle dönüyordu o 5.30 da işten çıkıyordu ben burda 6.30 da işten çıkıp 7.10 da evde olurken o daha yolda oluyordu
İşte bu şartlar insani mi sizce? Böyle mi olmalı?Giden nasıl gidiyor benim Ankara da yaşayan tanıdıklarım var çalışanlar kaç otobüs değiştirip işe gidiyordu kız. 1.5 saat 3 otobüsle gidip 3 otobüsle dönüyordu o 5.30 da işten çıkıyordu ben burda 6.30 da işten çıkıp 7.10 da evde olurken o daha yolda oluyordu
Çok mu iyi bu şartlar altında çalışmaya zorlanmak? Kızcağızın çektiği sefaleti güzellemeyin burdaGiden nasıl gidiyor benim Ankara da yaşayan tanıdıklarım var çalışanlar kaç otobüs değiştirip işe gidiyordu kız. 1.5 saat 3 otobüsle gidip 3 otobüsle dönüyordu o 5.30 da işten çıkıyordu ben burda 6.30 da işten çıkıp 7.10 da evde olurken o daha yolda oluyordu
Bazen durduk yere linç ediyorlar.Bu nasıl yorum ya
Vasıf yok g.t yok yani ne gerek var bu tarz bir yoruma kız anlatmış ne yapayım diye çalışmak istediğini söyleyen bu konuda konu açsan biri evet iş bulmak zor para için saatlerce yolda vakit geçirenler dolu ama arkadaşım bulduğu işin durumunu anlatmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?