Yarın İse Baslicam Ama Tedirginim.

Konuştuk birkaç kişinin servisle ilgili sıkıntısi varmış.Aksam geç saatte birakirim.dedi.En son inen bendim.Kimseye deme GPS ile izliyorlar dedi.
Evde de bir çok sorununuz var babanizla bence ise devam edin servis işini halletmeye çalışın. Evde dura dura birbirinize takılacaksınız hiç gerek yok. Maddi anlamda kazandıkça kendinizi daha iyi hissedersiniz olur biter.

İş bulmak yenisini aramaya engel degil ki. İşe başlayın, bi yandan da bakınmaya devam edin. Baktınız olmuyo ya da daha iyi bi yer buldunuz, deneme süresi içerisinde ihbar süresi, alacak - verecek meselesi olmadan ben yarın gelmiyorum, bugüne kadar olan bakiye ücretimi ödeyin der bırakırsınız işi. Tabi daha nazik ve politik bi uslupla.

Bence iyi bir iş değil

nasıl memnun musun işinden?
Şuan ben yeni olduğum için mesaiye kalmıyorum.Devamli çalışanlar kalıyor.10 saat çalışıyorum.Yarim saat molam var.Sabah yarım saat öğlen yarım saat.Eve gelmek 1.5 saat sürüyor.En son ben iniyorum.Bilmiyorum 1 ay deneyebilirsin denemek istiyorum.

aynen 1 ay dene memnun kalmazsan değişirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…