- 9 Aralık 2009
- 17.183
- 54.765
- 1.123
- Konu Sahibi elifnurbeyza
-
Nuran babanla konuş. Ankara'nın ayazı soğuğu zaten malum. Soğuğu geçtim ama kar yağdığında o kadar uzun süre yürüyemezsin ki?Söz verdim.Yarin gidiyim de şartlara göre devam ederim.Birde babamın diline düşmek var.
Ya bende öyle çalıştım ama sabah 8 9 da yürüdüm iki otobüs yürüme fakat benim bahsettiğim sabah 6 babama bahsettim o keyfini bozmamak için öyle yapmış dedi.
Ya bende öyle çalıştım ama sabah 8 9 da yürüdüm iki otobüs yürüme fakat benim bahsettiğim sabah 6 babama bahsettim o keyfini bozmamak için öyle yapmış dedi.
Babam bana kızıyor.Serviscinin dediği cadde Google da gözükmüyor bile dedi.Sabah servisle gitmezdim ben kim 5 de kalkacak diye napalım sabah uyanamam diye kendim gelirim demiştim bir firmada ikende ben de böyle rahat bir insanım rahatım daha önemli.
Aslında zor şartlarda da çalışabilen birisin bir ara yazmıştın kendini biliyorsan kesinlikle başka iş bak yapacak birşey yok. Kışın herşey daha zor.
Ya evim tam aslında ana cadde üzerinde benim için güzergahında 5 dakika ya harcar ya harcamaz.Ama yok illa ters yöne gel dedi.Boyle giderse müdüre şikayet edeyimmi ne yapayım ne önerirsiniz.Sabah servisle gitmezdim ben kim 5 de kalkacak diye napalım sabah uyanamam diye kendim gelirim demiştim bir firmada ikende ben de böyle rahat bir insanım rahatım daha önemli.
Aslında zor şartlarda da çalışabilen birisin bir ara yazmıştın kendini biliyorsan kesinlikle başka iş bak yapacak birşey yok. Kışın herşey daha zor.
Babam bana kızıyor.Serviscinin dediği cadde Google da gözükmüyor bile dedi.
Babam git diyor.Bunun için iş bırakılmaz.Seni evden almayacak ya muhatap olma cadde de oturuyoruz zaten diyor.Alsin diyor.Tamam işte gitme bile boşuna yorma kendini. Malesef psikoloji falan kalmıyor insanda negatifliği çok fazla ise bu kadar.
Cadde den almasi gerekir diyor.Hatta ben evimden yukarıya çıkmış olucam.İsyeri aşağıda kalıyor.Babam git diyor.Bunun için iş bırakılmaz.Seni evden almayacak ya muhatap olma cadde de oturuyoruz zaten diyor.Alsin diyor.
Ya evim tam aslında ana cadde üzerinde benim için güzergahında 5 dakika ya harcar ya harcamaz.Ama yok illa ters yöne gel dedi.Boyle giderse müdüre şikayet edeyimmi ne yapayım ne önerirsiniz.
Babam git diyor.Bunun için iş bırakılmaz.Seni evden almayacak ya muhatap olma cadde de oturuyoruz zaten diyor.Alsin diyor.
Babasına kızdı en son bence babası yollamadi iseE elifnurbeyza Nasıldı ilk günün?
Babasına kızdı en son bence babası yollamadi ise
Yine Kasiyerlik Fakat Avantajları Şu ; Fazla Mesai Ücreti varmış.Normalde heryer fazla mesai'de denkleştirme yapıp saatten düşüyor.
Servisi var diye sevindim.Cevre yolu üzerinde fakat servisci beni abuk subuk biryerden alabileceğini söyledi.Semtimden çalışan birsuru kişi varmış.Fakat sadece bir yoldan alabilirmis.Oturdugum yeri bilemezmis.Saat sabah 8'de işbaşı fakat servisci beni saat 6.30 7 arası alacakmış.Gidecegimiz mesafe 20 dakikalık yer.Servise kendim binmek için evden 45 dakika yürüme lazım.Toplu taşıma ya ters bölgede.Evden hergun en geç sabah 6 da çıkmam lazım bu durumda.Fazlasiyla canım sıkıldı.Bu şartlar devam ederse çalışmak
istemiyorum.
İhtiyaçtan ve evde sıkıldığım için çalışmak istiyorum.Gida işinde birde hadi benim mesajım doldu çıkiyim geliyim diye birşey de yok.Maalesef sürekli iş kitlerler.Mudur umursamaz lakayt bir tipti.Az çok çalıştığım için kimin ne olduğunu anlarim.Personele değer vermeyen birine benziyor gibiydi.Ve internette bu işyeri hakkında hiç iyi yorumlar okumadım.
MssPARE Yalnız sen ve Tolin nin konuya yazdığınız mesajları okudum dün gece ve konu sahibinin tüm mesajları çok karamsar çok olumsuz yanlara odaklanma şeklinde yani ben de dün akşam yazdım ama konu sahibinin genel tavrıymış bu, ben de siz yazınca gördüm.
Sanırım sen önceki konularını bilmiyorsun hepsine bakma 3 4 konusuna bak bizi çok daha iyi anlarsın
Mesela dün başka bir arkadaş g.tun yok vasfi ne gibi laf etti bende sözde Nurani korudum hani kim olursa olsun böyle bir şey demek doğru değil dedim
Bana bir dünya kızdı senin vasfın ne anlatirmisin diye
Ay yine kizicak
Konuştuk birkaç kişinin servisle ilgili sıkıntısi varmış.Aksam geç saatte birakirim.dedi.En son inen bendim.Kimseye deme GPS ile izliyorlar dedi.Bilmiyorun kurtarıyormu ama servisçiye az ek ücret ödeseniz belki gelir ozaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?