• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yarın işe başlıyoruumm

onunlaguzel

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2012
212
44
98
Bazılarınız, amaan ne var dert mi bu diyecek, haklsıınız.. Ama içim içime sığmıyo işte :) 4 yıldır çalışmıyordum hiç :) yarın bir gelinlikcide işe başlıyorum, ne giyeceğim konusunda hiç bir fikrim yok :)) beni rahatlatabilir misiniz azıcık?

Hayırlı olsun
Nasıl bir gelinlikçi moda evi falan mı ?
Görüşmeye gittiğinde nasıl giyinmişlerdi,ordakiler gibi giyinebilirsin

Hayırlı olsun
Nasıl bir gelinlikçi moda evi falan mı ?
Görüşmeye gittiğinde nasıl giyinmişlerdi,ordakiler gibi giyinebilirsin

evet moda evi, çalışanların hiç biirni göremedim malesef :( zaten ce sahibiyl görüşbildim.. Ne giyinmem konusunda hiç bir şy söyliyemedi, tabi bende soramadım.
benim içimdeki ilk gün korkusu :(

Hakkında hayırlısı olsun inşallah bunca zamandan sonra işe başlamak biliyorum bu heyecanı. Bir şey söylemedilerse ki moda evi modaya uygun renklerde günlük rahat bir şeyler giy. Rahat ol ayrıca heyecanlı gözükme kendine güveni var desinler tekrar hayırlı olsun.

Hakkında hayırlısı olsun inşallah bunca zamandan sonra işe başlamak biliyorum bu heyecanı. Bir şey söylemedilerse ki moda evi modaya uygun renklerde günlük rahat bir şeyler giy. Rahat ol ayrıca heyecanlı gözükme kendine güveni var desinler tekrar hayırlı olsun.
amin cümlemiz için
Bana kalırsa bi kot bi bluz
Yada etek-bluz giy rahat şeyler

o kadar kıyafte takılma diyorsunuz yani :) sizi dinliyorum o zaman :)
da ilk gün korkusunu napsam, millet heycanlanınca kekeler ben ise hızlı konuşurum, bide ellerimi kullanmaya başlıyorum heycanlanınca.. el harektleri artınca uçmaya hazır kuş gibi oluyorum :))

:)) hayırlı olsun. bu heycanın aynısından hayırlısı ile bende istiyorum.
nasıl yeneceğini bilemiyorum ama o heycanı yenip güzel bir uyku çekmelisin ki yarın leyla gibi dolaşmayasın ortalıklarda ...

:)) hayırlı olsun. bu heycanın aynısından hayırlısı ile bende istiyorum.
nasıl yeneceğini bilemiyorum ama o heycanı yenip güzel bir uyku çekmelisin ki yarın leyla gibi dolaşmayasın ortalıklarda ...

daha güzeli sizlerin olsun inşallah :)
sevdiğimin de çok önemli bi işi çıktı :\ o ve gelmeden uyuyamazdım zaten birde ilk gün stresi olunca, hıı birde adet dönemindeyim.:17: daha nolsuunn

Back
X