Yarın İstemeye Gelecekler Fakat Ben Artık İstemiyorum...

cicikiz_26

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2016
40
22
3
36
Arkadaşlar merhaba kadınlar kulübünü yaklaşık 4 aydır takip ediyorum 3 gün önce yaşadığım sorunla ilgili birde siz değerli forum üyelerinden yorum almak istediğim için üye oldum baştan söyleyeyim konu sahte değil.

Arkadaşlar 3 yıllık bir ilişkim var sevgilimi çok sevdiğimi , onsuz yaşamayacağımı düşünürdüm fakat 3 gün önce yaşadığım olay o kadar soğuttu ki kendisinden...

Sevgilimle evlilik planları kuruyorduk son 6 aydır ve geçen ay aileler tanıştı her şey çok güzel bir şekilde devam ediyordu sevgilimle çok ufak tefek anlaşmazlıklarımız olduğundan ruh eşim olduğunu düşünürdüm hep , beni sevdiğini o kadar çok belli eder ki inanın gözümün içine bakar hep.

Fakat 3 gün önce akşam sevgilimle gezerken karşıdan gelen iki kişi laf attı (bence küfür gibiydi) sevgilim , sevdiğim adam ses çıkarmadı o an dondum sankı insan hiç mi tepki göstermez sadece kıpkırmızı oldu bende birşey söylemedim ama inanın içime oturdu hayatta kavgayı gürültüyü sevmem ama onun sessiz kalması beni anlatamadığım bir duyguya soktu .Sevgilim 190 boyunda iri yarı da bir tip korktu mu bilmiyorum ama tepkisiz kalması kendisinden bir anda soğuttu. Duygularım çok karışık şuan ve yarın da beni istemeye söz takmaya gelecekler ama artık istiyor muyum emin değilim....

Kendisinin gururu kırılmasın diye bu konuyu konuşmak istemedim ama olay oldu olalı çok soğuk davranıyorum ve onun da bu duruma tepkisi yok.Ben o an onun onlarla kavga felan etmesini istemem istemezdim ama bana da sahip çıkmasını beklerdim. Arkadaşlarıma anlattım arkadaşlarım bu kadar tepkisiz kalmasına şaşırdı normal değil sanki dediler. İnanın bu konuda duygularım çok karışık siz değerli forum üyeleri lütfen bu konu hakkında yorumlarını bekliyorum sizin yorumlarınız dan sonra konuyu anneme açacağım gerekirse bu duygularım geçene kadar isteme olayının ertelenmesi söyleyeceğim.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim...

nasil bir tepki vermesini beklediginizi ben anlayamadim.
bence yok sayarak en iyisini yapmis, onlari muhatap alip olay buyuse insanlar sizin icin birbirine girip kavga etse ruhunuz mu oksanacakti?!

Biraz evlilik korkusu oluşmuş olabilir mi sizde? Yapılan şeyde bana göre yanlış yok, herkesin doğrusunu saygı duyarım.
Sevgiliniz akıllı adam. Serseriyle serseri olmamış. Aksini yapsa, karşı taraf bıçak cekse, kendine yada size bir şey olsa?
Böyle insan musvettelerine bulasilmaz. Duymazdan gelinir.

Ben o an onun onlarla kavga felan etmesini istemem istemezdim ama bana da sahip çıkmasını beklerdim.

nasıl sahip çıkacaktı? kavgayı sevmem, kavga etmesin diyosunuz ama orada vereceği herhangi bi cevapta mutlaka kavga çıkardı. üstelik iki kişilermiş. bence susmakla en mantıklısını yapmış. hadi tek kişi olsa neyse diycem ki o zaman bile susmak mantıklı çünkü karşınızdaki nasıl bi tip bilmiyosunuz. burada sevgilinizin 1.90lıkolması filan bişey ifade etmiyo yani.

başka bi problem yoksa ve siz bu yüzden bu noktaya geliyosanuz durup bi düşünün bence.

Bence bıçaklansaydı daha fazla severdin. Aşkın katlanırdı.

Millet iyice saçmalamaya başladı. Yanında sevgilisi varken kavgaya karışmayan erkeğin elini öpün siz. Hadi dövdü 2 adamı. Üstü başı parçalansa, karakola gitseniz daha fazla mı sevecektiniz.

Belki korktu, belkide siz korkmayın diye sesini çıkarmadı. Belki tanıdığıydı sonradan buldu.

Ama en önemlisi bu başlığı okutun ona.

Binbir çeşit insan var yani atabilirler. Belki adamlar sarhoştu. Birşey söylese daha kötü olurdu. Bence büyütülecek bi durum değil. Aksine kavgacı bir erkek olmadığı için mutlu olmalısınız. Dışarda kavga eden evindede eder.

Biraz sinirlendigini belli etseydi istemissiniz ama inann erkekler bu laf atma olayinda bambaska birine donebiliyolar hatta burda bi uyeye tayt giydigi icin laf atanları dövüp karakolluk olmuştu kocasi bana sanki daha olgun davranmıs gibi geldi

3 yıllık bı ılıskı ?
gozlerının ıcıne bakan ve senı seven bi erkek ?
laf attılar ama karsılık vermedi diyen bir bayan ?
cok ozur dılerımde sırf karsılık vermedı dıye sogulur mu ?
en guzelını yapmıs. onlar kavgaya tutussa allah korusun senı ıstemeden 1 gun oncesi bıcaklansa etse daha mı guzel bir durum.
Rica ederım yapmayın. burda evlılıge korkan bır suru adam ıcın konu acılıyor . dıkkatınızı cekerim.

Kaç yaşındasın,çok saçma birşey bu yazdığın...laf atanlar belli ipsiz sapsız insanlar,onların seviyesine inmedi diye mi böyle soğudunuz...belki de korktu olamaz mı,dalaşmak istemedi...allahım ya böyle saçma sapan düşüncelere ifrit oluyorum,sonra da sokak kavgalrı işte...
Kendimden örnek vereyim,bir gün eşim ve çocuğumla arabada giderken yol yüzünden adam laf attı ve eşim cevap verdi,trafik kapalı,adam arabadan indi bizim arabaya doğru yürüdü,elinde bıçak...şimdi eşim yanında ben ve çocuğum varken,inip o adama karşı durmadı diye soğuyayım mı adamdan...zaten ilk şafa bile cevap vermemesi gerekiyordu...ay çok sinirlendim sana

Ben olsam aksine daha bir aşık olurdum böyle adama. Demek ki kendine hakim olabiliyor. Saçma sapan olaylardan kendini uzak tutabiliyor.

Sahte miydi gerçek miydi bilmiyorum ama bikaç gün önce bir konu vardı. Adam karısına bulaşan üç kişiyi hastanelik etmiş, karakola düşmüş. Bu mu daha iyi yani.

Sahiplenilmek istiyorsunuz sanırım ama sahiplenilmek bu değil. Her laf atana saldıran adam karısını/ sevgilisini sahiplenmiş olmaz, öfke kontrolü olmayan bir adam olur. O da muhakkak bir gün hayatındaki kadına yansır, dert olur. Bir adam vicdanlıysa, hayatındaki kadını kırmıyor üzmüyorsa, onsuz yediği yemek boğazından geçmiyorsa, her koşulda karısının arkasında duruyorsa sahipleniyordur. İki serseriyle it dalaşına girmediğinde değil...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…