Yarın İstemeye Gelecekler Fakat Ben Artık İstemiyorum...

cvp olarak ne vermesini bekliyordunuz
bence doğru olanı yapmış

artık devir okadar kötüki çok şanslısın tepki vermemiş....
bu olay seni soğuttuysa eğer bencede ayrıl çocuğa yazık olmasın...

Arkadaşlar size hak veriyorum tmm o an yanlış şeyler olabilirdi ama ondan sonrası içinde sustu ben açıkçası konuşmasını bekledim yada ne bileyim açıklama yapmasını fakat o sankı hiç birşey olmamış gibi devam etmesi bilmem değişik hissetirdi bana mesala deseydi ki sonra canım ben sustum böyle böyle olur çekindim sana birşey olsa diye felan haklısınız ama ne bu konuyu açıyor soğuk davranmama rağmen nede niye soğuk davranıyorsun diye sormuyor bilmiyorum inanın sadece bir tuhaf hissediyorum.

Yaninda sevgilisi varken laf edenler de serefsizmis. Hayvan herifler. Yani bana da tuhaf geldi sevgilinizin bir sey dememesi ama deseydi belki cok buyuk seyler olacakti..

bi anda nutku tutulmuştur adamın ne yapıcağını bilememiştir sonra da iş işten geçmiştir

Belki de susması beni soğuttu yanı bana birşey söylese bu konuyla alakalı belki böyle düşünmezdim.

Belki de susması beni soğuttu yanı bana birşey söylese bu konuyla alakalı belki böyle düşünmezdim.

Ayrıl bence. Burada bir üye vardı, eşi önüne geleni dövüyordu falan. Başını belaya sokuyordu. Öyle birini bul sen. Arada hapse girer çıkar ama kadınlığın onore olur önemli olan da bu.

ben eşimle dışarı çıktığımızda biri yanlışlıkla bana bakcak diye korkudan ne yapacağımı şaşırıyorum çünkü bakana felan çok tepki veriyor.. bana bir şey demez asla edebim giyimim bellidir ama ahlaksız mı arıyorsunuz.. yanımda kocam varken hayvan gibi bakan da oluyor yanlışlıkla bakan da..
hele arabayı ben kullanıyorken biri felan sıkıştırsa çek kenara diye burnumdan getiriyor. adamı gebertecek neredeyse..
ben eşimin başına bir şey gelmesin diye kendimi paralıyorum tamam hayatım boşver hayatım sallama hayatım demekten.. konu sahibi böyle eli yüreğinde mi gezmek istemiyor anlamıyorum..
adamlar sana alenen sarksa tamam tabi ki tepki vercek de her laf atanı gidip dövsün mü onu mu istiyorsun?? karakolluk olmak bir şey değil ölse hastanelik olsa ayy beni korudu die adama daha bi sarılcaksın herhalde..

Ayrıl bence. Burada bir üye vardı, eşi önüne geleni dövüyordu falan. Başını belaya sokuyordu. Öyle birini bul sen. Arada hapse girer çıkar ama kadınlığın onore olur önemli olan da bu.
Ben burada yapıcı kafam dakı sorunlara bir nebze de olsa aydınlatıcı yorumlar duymak istemiştim sizin gibi dalga geçen değil.

öyle şeyler izliyoruzki tv de.ben eşimi tembihliyorum küfürde etseler he hoş de geç diyorum.araba kullanırken falan önüne kırarlar hiçe sayarlar ağam paşam de haklısın de sakın kavga etme diye tembihliyorum.bence doğru olanı yapmış uysunda haberleremi çıksın bacım.

olay çıkmasın diye duymamazlıktan gelmiş, sonrasında da konuyu açmamış, mantıklı adammış yani.
laf atanlara karşılık verse şu an ne durumda olurdunuz bir de onu düşünün.

Ne söyleyecekti allasen? Sevgilim kusura bakma başıma bişey gelir diye korktum o yüzden tepki veremedim mi diyecekti? Bir erkek için bunu söylemek ne kadar zor farkında mısın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…