Yarın İstemeye Gelecekler Fakat Ben Artık İstemiyorum...

Afedersiniz ama adamlar kavga etse gözden düşer etmese gözden düşer biz kadınlar bazen niye öyle değil şöyle diyoruz abartıyoruz bir laf vardır İT İLE DALAŞMAKTANSA ÇALIYI DOLAN derler adam sizin yanınızda kavga etmemiş hadi etse orada iki tanede sana çaksalar düğün öncesi hoş bir anı olurmuydu bu kezde dayak yedi gözden düştü olurdu ben sevgiliykende evliykende eşime hep söylerim bırak küfür eden hemen yatırıp ana bacı yapmıyor ya LA havle de geç derim iti var kopuğu var bu yüzden evlenmeyecekseniz hiç evlenmeyin bu tuhaf bir bahane olmasın

Magdem sogudunuz, isteme kismini erteleyin.. kafaniz karismis, ve bu karisiklikla saglikli adim atmaniz imkansiz zaten..

Sevgiliniz sizi savunmadığı için değil de bence siz evlenmek için yeterince olgunlaşamadığınız için evlilikten vazgeçin. Evlilikten sonra da bu böyle devam eder çünkü. Çocuğa yazık.

Erkek sahip çıkmalı, yıkıp geçmeli değil mi ? Sahip çıkmak da kavgayla oluyor sadece ?
Kavgadan hoşlanmam kısmı hikaye bence
Neden sizi korumasına ihtiyaç duyuyorsunuz ?
Madem cevap verilebilecek bir yerdi , siz neden cevap vermediniz ?
Kim yüklüyor erkeklere bu misyonu, laf söz yüzünden alemin serserileri ile dalaşma mecburiyeti mi var adamın ?

Bence sevgilin doğru olanı yapmış. Tabi gönül ister ki sevgiliniz orda Cüneyt Arkın gibi erkekliğini konuştursun. Ama sevgiliniz, "adamlar cesaret edip de laf attığına göre bunlarda bir numara vardır, üstelik 2 kişiler" diye düşünecek kadar akıllıymış bana göre. Çok da iyi yapmış. İnan sen "sevgilim kavga etti onlarla" deseydin "IYYHH" olurdum. Kendini bilen biri gibi hareket etmiş. Aksi takdirde başınız fena halde belaya girerdi. Sen de vicdan azabı çekerdin. Belki de o zaman sevgilin senden soğurdu "kız yüzünden başımız belaya girdi" düşüncesiyle...

Burada ben duygularımı anlattım yapıcı olan yorumlar için tşk ederim ama herşeye laf sokan arkadaşlar sizi de karşıdaki insanın duygularını anlamadan yaptığınız yorumlar için kınıyorum.

Belki de susması beni soğuttu yanı bana birşey söylese bu konuyla alakalı belki böyle düşünmezdim.

Ne konuscak ya?? Niye adam sana bir aciklama borclu olsun? Iki ipsiz sapsiz insan o kadarmi önemli oldu? Atiyorum o.. deseler bile seni o.. yapmaz ki. Yahu hergün kadinlar tecavüze, katillere kurban gidiyor. Memleket eroin alanlar ile, sapiklar ile dolu. Elbette adam birsey diyemezdi.

Üstelik madem bu kadar rahatsiz oldun, sen birsey deseydin? Ne yani senin korkmaya hakkin varda sevgilinin yokmu? Merak ettim, kac yasindasin?

Günümüzde bukadar manyak varken çok iyi yapmış ne yani adamlarla kavga edip karakolluk olsydı daha mı iyiydi !!!
Geçenlerde burda konu vardı market işleten adam kadına sarkıntılık yapıyor
kadın akşam eşine söylüyor
sonuç eşi 3 tane adamı yoğunbakımlık yapıyor ve karakollul oluyor birtanesi ölse eşi hoppa cezaevine konu kapatıldı son durum ne şimdi bilmiyorum
diyeceğim o ki bumudur yani iyi olan ?

Ben burada yapıcı kafam dakı sorunlara bir nebze de olsa aydınlatıcı yorumlar duymak istemiştim sizin gibi dalga geçen değil.
Bence evliliği yapabiliyorsaniz bir süre erteleyin. Ya başka şeyler kafanıza takılıyor bahane arıyorsunuz, yada henüz evlenecek olgunluğa sahip değilsiniz.
Böyle bir mesele üzerine konuşmak kimseye bir şey kazandırmaz. Nasıl bir egoya sahipsiniz, benim için kavga etmedi diye problem çıkaran?

Sessiz kalmış size yaranamamış. Gitse kavga etse bu sefer şiddete yönelimli diyeceksiniz yine yaranamayacak. Filmlerdeki gibi gidip adamlara rica ederim sevgilime laf atmayında diyemez bu seferde başka düşünceler oluşacak. Bence sevgiliniz ne yaparsa yapsın o an zaten yaranamayacaktı. Ayrıca karşıda kaç kişi var profesyonel olmadığı sürece her şekilde en iyi ihtimalle dayak yiyecekti. Bu onun onurunu daha çok kırmayacak mıydı? Bence bu konuyu kapatın. Hem bir ihtimal daha var belki de duymadı yada anlamadı söylenenleri

simdi laf etsede kavgaya karissa olay ciksa arkadasim cok sinirli cok korktum.sonra bana zarari olurmu diye soracaktin eminim.
bosver demekki olaylara karsi sogukkanli bir adam.ne guzel iste evlendiginizde sen bagirip cagirdiginda sakin olacak..

Erkek o kadın değil ki herşeyi açıklasın herşey hakknda konuşmak istesin yok şu da vardı şunu da söylemeliyim diye içinde tek kelime kalmayıncaya kadar konuşsun ifade etsin, yapma Allah aşkına. Böyle bir şeyin üstüne adam nasıl açıklama yapsın sana

Neden siz konuşmadınız? Konuyu neden siz açmadınız?
Sevgilim, neden öyle davrandın/davranmadın diye sormadınız?

Adam sizin aklınızdan geçeni nasıl okusun?

Aranızda iletişim problemi mi var?

Ona göre önemsiz bir konuymuş demek ki, konusunu açmaya bile gerek görmemiş. Ama sizin için bayağı önemli, buraya bile konu açmışsınız.

Siz sevgilinize sorun bence? O gün neden öyle davrandın diye.

Öfke kontrolü gayet iyi diye yıldızlı 100 aldı burdan bence sen de buna sevinmelisin

Ben konuyu açarak gururunu kırmak istemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…