Yarın İstemeye Gelecekler Fakat Ben Artık İstemiyorum...

Bence sevgilinizin tepkisiz kalması çok normal ve olması gereken de bu, kendini kontrol edebilen bir adam. Anlık öfkeye yenik düşüp de boş gereksiz bir kavga içerisine girmemiş. Sokak serserileri gibi kavga mı etsin yani ? Adamların üzerinde bıçak bile olabilir, anlık bir öfkeyle her şey olabilir.

Tam tersinee erkek arkadaşı onlara cevap verseydi sesi çıksaydı ve üstlerine gitseydi daha çok azarlardı belki onu bekliyorlardı cevap versin de kavga çıksın diye bakınıyorlardı belki sarhoşlardı. Peki cevap verir misiniz erkek arkadaşının üzerinde korkutacak hiçbirşey yok karşıdakilerin üzerinde ne var bilmiyoruz.

Kavga büyüse onlarda çıkarsalar bıçak tabanca vursalar ne olacaktı peki konu sahibinin gururu okşanacaktı ama evleneceği adam yaralanacak belki ölecekti bu riski göze alabilir miydi? size göre sesi çıksın korusunda başına ne gelirse gelsin erkekliğini yapsın ve ölsün. Gerçekten hayret verici!!

Evet konu kapatıldı bunu ben istedim ama.
Arkadaşım içinde tek söyleyeceğim yanlış düşünüyorsun sen ille de benimle konuşsun diyorsun ama erkek adam böyle konuları konuşmayı sevmez sevgilin doğru olanı yapmış.

Daha gecen gun bir kadin yazmisti evli evlerinin yanindaki markette calisan kisi yolunu kesmis sonra numarasini buluop kadina mesaj atinca kadin kocasina soyluyor, kocasi box la ugrasan biriymis bu arada,karisina sen evde kal canim deyio gidip karisina silan kisiyi ve yanindakini hastanelik edene kadar dovuyor ve adamlar komalik oluyorlar. Sonuc ne oldu bilmiyorum ama o adamlardan biri orda olurse o kadinin kocasi hapis yatabilir.
Birazcik akli basinda ve olgun biri olsan su kendi kendi sordugun seyleri tekrar gozden gecirirdin ben nasil bir adam istiyorum diye. Belliki 26 yasinda genc ve cahilsin ve evlenmeyi evcilik sandinki boyle bir konudan evlilikten vazgeciyorsun. O nasil saglam bir karar ki tek bir olayda geri donuyorsun kararindan.

Hep diyorum kisiligi oturmamis olgunluga erismemis kisiler 30 da olsa evlenmesin diye.

bende sular seller gibi soğurdum.erkek dediğin tartışmasa bile kadınına az sahip çıkmalı ..onlara cevap vermek zorunda değildi ama insanın başı belaya saniyede bulaşıyor hayatım diyerek elinizi daha sıkı tutupta gidebilirdi.

Ne çok seviyorsunuz öküz adamları. Sonra gelip burda sevgilimin bana saygısı yok, hakaret ediyor küfür ediyor bana el kaldırıyor diye konu açıyorsunuz. Başka erkeklerle kavga eden, sokakta bakana laf atana girişen adam evde de karısına girişir. Bunun istisnası yok.

Bence siz sevgilinizin "bak sana laf attılar, şöyle giyinme diyorum, böyle giyinme diyorum..... vs vs gibi" sözlerle sizi kıskandığını belli etmesini istemişsiniz. Sizi rahatsız eden şeyin sevgilinizin "sizi kıskanmadığını" düşünmeniz.

Sevgilinin 1.90 iri yarı bir tip olmasını
belirtmen kavga edebilirdi,
yada onlara kafa tutabilirdi gibi bir beklentiye sokmuş seni.
Tabi ki kavga etmesini istemezdim derken samimi olmuş
olmuyorsun bu durumda.
Boyu 160 zayıf çelimsiz olsa böyle bir beklentin
olmayacaktı yani. İçinden allah bilir tüüüü senin kalıbına
bile demiş olabilirsin :)

Muhtemelen sen
Hani şu bazı erkekler vardır ya benim yanımdaki kadına kimse yan gözle bakamaz uleynnn..
Sende bu tiplerin kadın versiyonusun.
Kafa anlamında.

Adamlık senin sandığın gibi birşey değil.

Sevgilin en iyisini yapmis bu zamanda hemen insanlar birbirini olduruyo napsaydi yani kavga edip bicaklansamiydi
esimin yanindaykn biri laf atsa kocam direk kavga eder ben kavga edip basina bisey gelmesinden korkarim seni gibi dusunenleri hic anlamiyorum !

Anlamadığım kız bıçaklasın kavga etsin dememiş mi herkes de suçlama moduna girmiş
O an belki diğer tarafına çekebilirdi sağındaysa soluna solundaysa sağına daha sıkı tutardı sahiplenmekten kastının bu olduğunu anladım ben
Demek ki aşırı bir derecede hiç duymamış gibi davrandı bu da sizi etkiledi
Yarın bir gün koluna çarpsa yine görmemiş gibi mi yapmalı ? yanağından makas alsalar tepkisiz mi kalmalı

Ya arkadaşlar konu sahibinin erkek arkadaşının tepkisiz kalması dışında bi çok kişi küfür etsin nolcak o... Dese o... Mu olacaksın gibi yorumlar yazmış. Bu da sözlü bi tacizdir. Bana normal gelmiyor aman derse desin serseri onlar diyip geçemem herhalde. Üzülürüm hele ki erkek arkadaşımın yanında. Bi de tepki vermiyorsa teselli versin üzülmemesi için. Buradaki yorumları görünce ben mi tuhafım anlamadım.

herkes psiko olmus . tanimadigi adamlarla manyak mi kavga etsin . akillilik etmis adam

Demekki terniyeli bir yapisi var senin yaninda olay cikarmamis ne guzel sozu duydugunu bile belli etmemis.bulmusun lokum gibi cocugu daha ne olsun?yaninda tekme tokat girip karakolluk olsaydi daha guzel kufurler etseydi adamlara dahami mutlu olurdun.bence dogru olani yapmis aferin

Sayfaların tamamını okumadığım için sorucam ne dedi ayıptır sorması karşı taraf ve erkek arkadaşın tek kelime bile etmedi mi?

Konu sahibi ben sizi anladım siz iletişimsizlikten yakınıyorsunuz.ama ben şöyle düşündüm bazen biz kadınlar otobüste yolda tacize uğruyoruz o an olayın şokuyla donup kalıyoruz hatta eve gidip niye tepki vermedim diye üzülüyoruz falan.
Sevgilinizde muhtemelen ilk saniyeler böyle hissetti belki o adamların tam olarak ne dediğini anlamadı bile belki emin olamadı.
Bunu konuşmadan bilemezsiniz aynı bize anlattığınız gibi onunla paylaşmanızı tavsiye ederim ben.önce o konuşmalıydı demişsiniz ama belki çok üzgün tepki veremediğinden dolayı sizin böyle soğuk ddavranmanızda daha çok üzmüştür eminim onu.
Bence 3yıllık bi ilişki böyle bi konuşmayı hak ediyor.konuşmadan yargılamanız hiç doğru değil.o açmıyorsa siz açın konuyu.

Ne yapmasını bekliyordunuz ? Yanında 1.90'lık adamla dolaşan kadına laf atma cesareti ve gözü karalığını gösteren serserilere "hop bilader gel bakayım" mı deseydi ? O zaman da şu an sevgilimi bıçakladılar üç gün sonra söz takacaktık diye konu açacaktınız.

İstanbul'da mısınız bilmiyorum ama devir artık çok kötü, gerçi şehir fark etmiyor da ama özellikle büyük şehirlerde her milletten adam var bulaşmaya gelmez.

Bir de evet ben de şiddete karşıyım ama biri bana sözlü tacizde bulunsa ya da otobüste sokakta elle taviz vs.durumlarında bildiğin paralıyorum tacizciyi rezil ediyorum.çünkü sessiz kalırsam başkasına da yapan hakkı bulur diye düşünüyorum.
Yani sözlü ya da elle her türlü tacize sessiz kalmak beni üzüyor belki konu sahibi de bu yüzden bu kadar üzülmüştür bi de bu açıdan bakalım.

sogumanı gerektirecek bı sebep var mı kı ortada? ne yapmasını ıstıyordun kafa göz dalmasını mı ? olaya bide şöyle bak iki erkek laf atıyor ne oldukları belli değil belki yanlarında silah bıçak kesici alet tasıyolar ve sevgılının yanında sen varsın agız dalasına girse orda belkı brseyler olacak ve yanında bır bayan var o ıkı erkek sana bısey yapsa sonuc ne olur bı dusun bakalım... erkkelr olaya bızım baktıgımız gibi bakmazlar o yuzden cok takılma oyle seylere emınım kı orda kendınden cok senı dusunmustur. haberlerde goruyoruz kadına olan sıddet tacız tecavuz olaylarını.... sevgiline haksızlık etme ortada buyutulecek hıc bısey yok

hem kavga çıkmasını istemiyorsunuz hemde tepkisiz kaldı diyorsunuz nasıl olacak durum çok zıt oldu
böyle durumda nasıl bir korumadan bahsediyorsunuz anlamadım

valla bu zamanda sokak ortasında" nasılsın" diye soranı bıçakla kesiyorlar...
ne bekliyorsun 1.90 sevgilinden
yanlış anlama derdini eleştirmek degil amacım
anlamadım ne olay karşısında sevgilinden ne umduğunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…