Yarın İstemeye Gelecekler Fakat Ben Artık İstemiyorum...

Ama konu sahibi eger üzgünse bunu hic dile getirmemis ki. Zaten konu "olay oldu, sevgilim beni teselli etmedi" degil. Konu "olay oldu ve sevgilim onlara tepki vermedi". Hatta konu sahibi o laflardan dolayi degil, sevgilinin tepkisiz oldugundan dolayi üzüldü.

Yani bu olaylar karsisinda üzülmüsse, bunu sevgilisine anlatabilir. "Bak sokaklarda artik neler oluyor" diye olaydan 5-10 dakika sonra konuyu acabilirdi. Eminim sevgilisi teselli ederdi. Ama iste konu sahibi herseyi sevgilisinden bekliyor.

Herkes kötü olayları konuşmayı sevmez.
Mesela ben.
Ölümlerin arkasından dahi öyleydi böyleydi diye konuşmam.
Biri beni taciz ettiyse de kalkıp bir saat yanımda olaya şahit olanlarla kritiğini yapmak istemem.
Bu topraklarda yaşayan her kadın kadar ne yazık ki ben de laf yedim. Ama hiç birinde de kimse o manyaklarla muhattap olmadığı için benden özür dilemedi Dilese tuhaf gelir. Olmuş bitmiş kötü olayları niye konuşaım?
Yada o aayılara uymayarak normal olanı yaptığı için niye benden özür dilesin?

Evet tek başıma cıkcıklıyorum yürüyorum. Ama arkadaşım yanımdaysa laf atıldıysa teselli de ediyorum. Ben illa kavga etsin karşılık versin demiyorum ki ya yok saymayın teselli etsin o da diyorum aa.

Ya dile getirmeye ne gerek var kız küfür yemiş. O erkek arkadaşının yüzünün kızarmasını anlıyo kız o kadar üzülmüş üzerine gülmedi herhalde o da anlamıştır

Benim 3 sene önceki sevgilim bana laf attılar diye 2 kişiyle kavga etti sahilde. Sonuç adam ayağından bıçaklandı. Yani hiç öyle 1.90 boy kalıp falan deme bir bıçağa bakar koca adam ölür gider Allah korusun. Hoşuna mı gider böyle bir şey olsa. Azıcık şu egoları azaltın. Neyin kafası bu ben anlamıyorum. Millet trafikte saçma sebeplerden kavga edip silahla vuruluyor ölüyor. Ben avukat olarak öyle olaylar gördüm ki insan hayatı Türkiyede çok ucuz.

Ben erkek kavgalarından çok korkarım.
Ölüme kadar bile gidebilir.
kavga olan yerden de ışık hızıyla uzaklaşırım.
Sevgilim ya da yanımda bulunan bir erkeğin de asla kavga etmesini istemem.
Bırak kavga etmesini sesi yükselse panik olurum çünkü ses yükselirse devamı da gelir.
Dünya sizin sandığınızdan 10000 kat daha tehlikeli bir yer artık.
Kimseye bir şey demeye gelmiyor.

Çok doğru bir şey yapmış sevgiliniz. Ortalık psikopat kaynıyor öyleleri boşta gezmiyor ne olacaktı sonra sevgiline bıçak çekseydiler. Gururun mu okşanacaktı ? Soğumanızın sebebi işler ciddiye bindi evlilik korkunuz başladı sorumluluk almaktan korkuyorsunuz

Ya dile getirmeye ne gerek var kız küfür yemiş. O erkek arkadaşının yüzünün kızarmasını anlıyo kız o kadar üzülmüş üzerine gülmedi herhalde o da anlamıştır

Ya niye dile getirmesin? Kim bilir erkek arkadasi bu olayi konusmak istemiyor. Erkekler bisefer herseyi anlamiyorlar. Müneccim mi onlar? Ben bu kadinlar'in erkeklerden herseyi beklemesini anlayamiyorum.

Üstelik konu sahibi tekrar ediyorum o laflara üzelmemis, sevgilinin tepkisiz kalmasina üzülmüs! Hatta o derece ki evlenmekten vazgeciyor!

Adam napaydı acaba kadınlara yaranılmaz. Kavga çıksaydı da yanında beni düşünmedi ya bana birşey olsaydı dersiniz. Tamam aldırma demesini beklemişsiniz ama gereksiz insanları kaale alıp huzurunu kaçırmak istememiştir. Belkide duymamıştır

Bencede en mantıklı davranışı sergilemiş sevgiliniz. Zira bu dönemde artık kimseye bişey denmiyor. Bence durumu biraz fazla abartmışsınız

Ben de anlamam bunu. Korkacak tabi. Ya karşıdakinin bıçağı silağı varsa? Eşimi hep tembihlerim benim yüzümden ya da başka sebepten kavga etme diye. Sana bir şey olsun da yalnız mı kalayım derim.

Evet tek başıma cıkcıklıyorum yürüyorum. Ama arkadaşım yanımdaysa laf atıldıysa teselli de ediyorum. Ben illa kavga etsin karşılık versin demiyorum ki ya yok saymayın teselli etsin o da diyorum aa.

Yok sayılsa ne olur ki? Adam yok saymak istemiş. Hatun istemiyorsa konuşsaymış. Her şeyi kadının isteğine göre mi yapacak adam. Belki farkında bile değil konuşmak istediğinin. Belki de dediğim gibi sevgilisi de konu sahibinden soğudu tavırları yüzünden.

Bana eşimin yanında laf atılmadı hiç, o tip ortamlarda bulunmuyoruz denk gelmedik. Ama eşimin gözünün önünde asılan, kur yapan çok oldu. Tek tepkisi yanıma gelmek, belimi sarmak falan olur. Daha fazla bişey yapmaz. Ne desin adama karıma asılma ulan şerefsiz falan diye girişsin mi? Sonrasında da konu hakkında konuşmuyoruz hiç. Bence gayet güzel böyle tavır. Ne üzülcem elin adamı bana asıldı ya da laf attı diye. Siz niye üzülüyorsunuz gerçekten anlamıyorum.

bana laf atılsa esim sussa sogurmuyum evet elimde degil hicbir erkek de kolay kolay yanındaki kadına laf attırmaz ama ya ben kadın olarak yanımdaki bayana laf atıldıgında cevap verebiliyorken yanımdaki adamın bunu yapmamasına icerlerdim

Buna medeniyet deniyor sevgili konu sahibi. Sevgilisiyle gezen kiza laf atacak kadar seref yoksunu 2 adam bos mu gezer? Kavga ciksaydi adamlar cekip cakiyi sevgiline sapladigindanda ne hissedecektin? Kizarmis bozarmis susmus icine atmis napsin kim vurduya mi gitsin? Evlenmeyeceksen evlenme ama dagli ariyosan isin zor

ya benim esimde sakin saygılı adam maco da degil oyle ama boyle durumlarda gozu gormez :)) bu birazda kisilik meselesi sanırım babamda oyledir oda olumune girer o anda yasadım gordum ki babam normalde cok moderndir..ben konu sahibini anlıyorum benim eski gorustugum insanda bana laf atıldıgında susmustu kime dediysem oyle adammı olur dedi ne biliyim karısık durumlar o anki psikolojisi falan neydi acaba zor ne pis insanlar var ya aslında bilecek iyi bir sekilde dovus sanatlarından bir tanesini yere serecen adamlarda ses cıkartmaya cıkartmaya cesaret alıyolar iste

Seni gercekten cok seviyor inan bana
Sevmeseydi yanında sen varken o serserilerle kavga ederdi
Sana da bir sey olabilirdi o anda, bunu düsündün mü?

Bence sizin kavgacı ve fiziksel şiddete yatkın bir babanız ya da abileriniz vs olduğu için bunu normal sanıyorsunuz.Sahip çıkmak yanındaki kadın için onu bunu dövmek sanıyorsunuz.Sözlü ya da fiziksel şiddet hiçbir koşulda normal değildir.Ha ben çokmu sakin ve sinirleri alınmış bir insanım? Ne yazik ki hayır ama olmak için uğraşıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…