Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet cnm çingenemin kızıyım.slmını sölerim tabiki.yardımlarınız için çok saol ya.bak gecenin iki buçuğu olmuş.uyuyamıyorummmmmmmmmmmmmmmmmm
ay canim kiyamam yaaa :teselli:
Canım panik yapma sen ne kadar panik yaparsan o kadar elin ayağına dolaşır..İyi düşünki iyi olsun herşey :teselli: allah tamamına erdirsin![]()
Allah tamamına erdirsin canım sakin görünmeye çalış sakin ol diyemiyorum çünkü mümkün değil en azında öyleymiş gibi davran zaten Allah yardımcın olacaktır merak etme Su gibi aksın gitsin her şey :Saruboceq:
yarın en güzel günlerinden biri olacak sabah kalkınca 2 dilim patates kesip koy gözaltlarına şiş olursa(uyuyamazsan diye yazdım)
::)))))))))))))))))))))))))))))) anlıyosun dimi beni:)-tatlicadiarzu-
doğru sölüosun ama sen gelde bunu bana anlat.uykudan ölüyorum ama gözüme bi damla uyku girmioo![]()
anlamam mi canim ya.. askimi ariyordum söyle ablanlara gelmesinler istemiyorum diyordum, midem bulaniyordu, uyuyamiyordum seni cok iyi anliyorum canim ya:teselli:
ama yarin kendine cok güleceksin cünkü heycanin ucup gidecek ve sözlü bi bayan olarak geri döneceksin buraya Şeniz