yarın istifa dilekcemi verecegim

honeysuckle

istanbul delisi
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2010
3.161
1.515
373
İstanbul
Merhaba arkadaşlar
Uzun yıllardır çalıştığım iş yerine yarın istemeyerekte olsa istifa dilekcemi verip çıkacağım
Çok düşündüm yapamıyorum
Daha önce bir sürü konu açtım sorunlar bitmiyor
Hakaret bağırma iş yoğunluğu derken konu buralara geldi
Sonrasını bilmiyorum iş bulabilirmiyim gecinebilirmiyim yoksa acmi kalırım bilmiyorum bildiğim tek şey çok yoruldugum
Bana dua edin ne olur

Bende bir an da bırakmıştım işi. Şimdi belki devam edebilirdim diyorum. Ne yaşadığınızı önceki konularınızı bilmiyorum ama iyice düşünün.
Parasız kalmakta kötü. En azından yeni bir iş bulup mu çıksanız ?

Bende bir an da bırakmıştım işi. Şimdi belki devam edebilirdim diyorum. Ne yaşadığınızı önceki konularınızı bilmiyorum ama iyice düşünün.
Parasız kalmakta kötü. En azından yeni bir iş bulup mu çıksanız ?

Dayanamıyorum
Suçum olmayan konularda bile hakaret duyuyorum hiç huzurum kalmadı

Önceki konularinizi bilmiyorum ama onların sizi çıkarmasını saglasaniz tazminat almak için ? Geçmiş olsun diyelim Allah işverenin de iyileriyle karşılaştırsın

baska yerlere iş basvurusu yap cv gönder baktın olacak gibi sansın yüksek cık. yada sana destek olack birileri varsa anne bava evi gibi cık. ama diğer türlü işssizlik ve caresizlik cokzor

Onu denedim ama çalışırken ilgilenemedim başka iş bulamadım
Biliyorum zor ama napayım kimsem yok arkamda

Çıkarmıyor işkence yapıyor çıkmam için bu olaylar yeni degil
Vay çakallar. Bir avukatla görüsebilsen, mobing yaptıklarını ispatlasan belki yine tazminat alırsın ya da çalışma bakanlığı nın şikayet hattı vs yok mu onları araştırsan ? Hanı bu kadar cekmissin barı biraz para kalsa cebine diye düşündüm de ben.

Çıkarmıyor işkence yapıyor çıkmam için bu olaylar yeni degil
Tazminat vermemek amaclari o halde :KK43: gecmis olsun isinde iyiysen mutlaka baska yerde is bulursun is yerinde hakarete ugramak gercekten cok kotu ben staj yaparken hakaret degilde samimi oldugum ustum bana insanlarin icinde bana abi degilde bey diye hitap et diyince cok utanmistim orda bide hatali olan bendim :silah: aklima geldikce hala moralim bozuluyor o gunden sonra is hayati resmiyet hayati diyorum daha ise başlamadım ama bidaha boyle bi hata yapacagimi sanmiyorum :KK43: sizede gecmis olsun...
Bide benden stajimi uzatmami istemislerdi tam o gunlerde bu olay oldugu icin cabucak sirketten kacmak istedim ben ve reddettim :KK43:

Tazminat vermemek amaclari o halde :KK43: gecmis olsun isinde iyiysen mutlaka baska yerde is bulursun is yerinde hakarete ugramak gercekten cok kotu ben staj yaparken hakaret degilde samimi oldugum ustum bana insanlarin icinde bana abi degilde bey diye hitap et diyince cok utanmistim orda bide hatali olan bendim :silah: aklima geldikce hala moralim bozuluyor o gunden sonra is hayati resmiyet hayati diyorum daha ise başlamadım ama bidaha boyle bi hata yapacagimi sanmiyorum :KK43: sizede gecmis olsun...
Bide benden stajimi uzatmami istemislerdi tam o gunlerde bu olay oldugu icin cabucak sirketten kacmak istedim ben ve reddettim :KK43:

Patronla bey dışında hitap seklim hiç olmadı ancak kendisi kaba Saba bir adam sinirlenince ne dediğini bilmiyor milletin içinde son ses bağırıyor üzülüyorum rezil oluyorum

Yaklaşık iki ay önce ben de istifa ettim. Bıkmıştım artık, psikolojik olarak o kadar kötüydüm ki, sinir bozucu tipler yüzünden mesleğimden soğutmuştum. Şimdi Ohhh ne iyi yapmışım, beni ne hale getirmiş diyorum. Çok şükür hiç pişman olmadım. Darısı senin başına. Umarım ger şey dilediğin gibi olur.

Back
X