yarın kavga edicem.S

ya varyaaa böylee tipler sen oralı olmasan bile satasan canı dövüş isteyen ergenler üstüne laf sıcratanlar hatta el kol harekei yapanlar hormnları azıp etraftan cıkaranlar doluuuuuuu basıma geldide ondan ben anlıyorum konu sahibesini :D hayvan kızın iri hiç bşey yokken sırf dövüşmek için satasmıstı bana oyle bir durum galibaaa . bence sen ğretmenine sikayet et derim yada üstüne cok gelirse vurma döme egilimi olursaaaa oyle mısır tarlası korkuluu gbide durma kendini savun ama ilk önce bir rehber öğretmene söyle rahatsız ediyo beni dersin $argue23qn.gif bu arada aklımda böle canlandı haliniz birden :1::1::1::1::1::1::1:

allahımmmm oğullarımı böyle kızlardan kilometrelerce uzakta tut:50:
birde böyle gelinlerim olurmuş,maazallah:50:
benim oğullarım sessiz sakindir,dayak yer otururlar yoksa:43:
şöyle narin,zarif,naif,hanım hanımcık,başarılı,saygılı gelinler nasip et allahımmm(çok şey mi istiyorum bu devirde ne:53:)

Kınamayın başa gelir...

kavgayı arkadaşın telefonla videoya çeksin merak ettim yarınki bölümde neler olacak. bunu yapamıyorsan kavga öncesi ve sonrası birer fotoğraf da yeterli. bize göstermesen de kendin baksan anlarsın ne demek istediğimizi

Senin yaş seviyeni geçeliçok oldu tabi :ssz: malum yaşlılık tabi unutkanlık var bende haturlayamadım o günlerimi ne yaparsın :6::6:

Ahh ablacım sen yaşlı olur musun yaa, hepimizi cebinden çıkartırsın valla :27:

Yavrucum öyle vurdulu,kırdılı diziler yerine Pepee'yi izlesene sen.Sevgi dolu,arkadaş canlısı Pepee'den birşeyler öğrenmiş olursun:9:

Ben öyle yapıyorum, artık Pepee'yi izliyorum huzurluyum :9:

şaka mı bu ya,yarın bi kızla saçsaça kavga edeceksin ve bize fikir mi soruyorsun? o gülmüş,o üzerine alnımış çıkışta görüşürüz demişler:1:

bence midesine çalış,bir de kafaya göze vurma ağır darbe almasın:5:

Aman yarabbim bu nasıl bir konu böyle insanlarla güzel geçinmek varken karşındakine bu kadar kin .Yumruklarınız çalışacağına zekalarınız çalışsın az.Hanım efendi olmak, edepli olmak bu kadar zor mu :20:

Bu aralar kk 'ya mı yoksa kk dakilere mi bir haller oldu ne .
Çok saçma sapan konular açılmaya başladı .
Kavga etmekte nedir yahu ? Hele ki böyle gereksiz bir yere ?
Koskoca kız olmuş 16 yaşına gelmişsin ama hâlâ aklın başına gelmemiş .
Kavga ederek bir yere varamazsın kendini daha bir 'üstün' yapamazsın anca millete alay konusu olursun o kadar .
Al karşına 'adam' gibi konuş çok mu zor yani .
Böyle böyle yanlış anlamışsın de .
Ah ahh bu yeni nesile akıl , fikir ihsan eyle yarabbim . :31:

konu sahıbı belkı suan da bıze kızıyorsun yaptıgımız bu yorumlardan oturu

senı de aslın da anlamaya calsıyorum ,lıse cagın da ozentı olmanı

dıkkat cekmek ıstemenı anlamaya calsıyorum ,o caglar da kanınız bıraz delı akıyor

ama sorunu ıfade ederken parantez ıcıne aldıgın cumle den dolayı emın ol

bu kadar tepkı ! bırısıne sınırlenmıs olabılırsın hatta onu bır kasık suda da bogmak ıstemıs

olabılırsın buraya kadar hersey normal ama ; "sakın kavga etmeyın demeyın ben edecegım "

dıye noktayı koyarsan boyle tepkı alman da kacınılmaz olurdu .

keske bunun yerıne cozum arasaydın.emın ol o zaman kımse senı yadırgamazdı :34:

Back
X