• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yarın kavga edicem.S

madem konunun kapanmasını istiyonuz niye bukdr yorum yptınız+77 beğeniyi de unutmayalım bnm yaş seviyemde olmaynca size sacma geliyor,bnm yaşadıklarımı yaşamayınca szn yaşınızda olupta sokakta kavga edenleri cok gördüm .

Evet ben ne lisede hiç kavga etmedim. Evde kendi kardesimle bile fiziksel bir kavgam olmadı. Ne yani senin yaşında kavga etmedim senin yaşadıklarını yaşayamadım diye diye şimdi içimde yanıp tutuşan bir kavga alevi mi olmalı? Şimdi kavga edersen ilerleyen yaşlarda bunu engelleyeceğinin mi düşünüyorsun? Tatlım merak etme yine etmezsin benim canım cekmiyo hala kavga falan bosuna kafanı gözünü kırdırma.. Buarada canım sen nerde yasıyorsun da sürekli sokakta kavga eden kadın görüyorsun ben görmedim de hiç..

:60: :60: :60:
konunun ilk yorumlarına o kadar çok güldüm ki gözümden yaş geldi.
birde anlamadığım yarın kavga edicez nedir ya? randevuyla mı oluyor artık kavgalar. :27:
bugün kavga edelim yok ya bugün havamda değilim yarın edelim falan mı diyorsunuz aranızda? :1:
konu sahibi çok atarlı yorumlara baksana alayımızı döver. :37:

:)))))))))))))))))))))) Hanımlar kaynanasıyla eltisiyle görümcesiyle sorun yaşayanlara taktik veriyorsunuz da bu kıza neden vermiyorsunuz :))))
Psikolojik şiddetlerde taktikler süper hadi bakalım fizikselde görelim biraz taktikleri. Bu yaşta kaynanayla çene kavgası olmayınca göre arkadaşıyla bana mı güldün kavgası olur tabi hiç bu ne ya demeyin :)

kadınlar klübüde çoluk çocuk yada sapık erkeklerin yeri oldu açılan konulara bak hey Allahım akıl fikir versin cümlemizin evladına :31:

kavga neymiş yaa , içinize ne kaçtı ya sizin:52::52::52::52: ben hiç kavga etmedim çünkü biryle kavga etsem o kızı dövsem herkez bunu görse ben sonra çok üzülürüm acaba canı yandımı die, sonra rezil oldu die içime dert olur,kimseye vuramam ya ben üzülürüm, ya tabi çıldrttysa ayrı ama o noktaya gelmem çok güçtür çünkü bunlar çok çirkin şeyler. bi bayan hi. yakışmıyor rezillik bence

18 yasindan kücüker foruma üye olmasinlar, kimlik no güzel fikir ama ondada annelerinin kimlik nosunu alirlar,ayria yabanci ülke vatandaslari icinde sorun olur..

masallah her konunun icindekiler...

ama bu konu ayri bir olay, o kadar amacsiz o kadar sig ki..

yanlış anlayıp kızacaksın belki ama sizler size verilen okuma hakkını öyle güzel heba ediyorsunuz ki

ve en çok üzüldüğüm dışardan velilerimiz bu tarz şeyler gördüğünde kızlarını okuldan alıyorlar
düşünmeden yaptığınız bu saçmalıklarla belki de bir kız çocuğunun geleceğine mal oluyorsunuz

genç olman yaşının küçük olması sana bu denli umarsız amaçsız olma hakkını vermez. kendine yazık etme de derslerine bakıp geleceğin ve geleceğimiz için birşeyler yap.yazık ülkeme gençlerimizin haline

sulecik benimde şuan içimden seninle dalga geçmek geliyor ama geçmicem canım çok güldürdün beni
kkda gördüğüm 2.komik konu
ALLAH iyiliğini versin diyorum

bak şimdi kavga hiç birşeyin çözümü olmaz lise öğrencisisin bizde senin yaşlarında olduk
sana en güzel yakışan şimdi terbiyeli edebli bir insan olmak
emin ol cazgırlıkla kavcalıkla biryere varamazsın

emin ol olgunluğun en büyük zaferin olur o arkadaşına

hem bide şu açıdan bak belki o arkadaşının bi problemi var hassas günler geçiriyor ve üstüne alındı :34:

:60::60::60::60::60::60:hay Allah iyiliğini versin çocuk

kızların kavga etmesi çok itici görünüyo benden söylemesi.

bi de şu var, sen şimdi onu hakladın diyelim, sonra o kankalarını toplayıp gelip seni haklayacak, sonra yine sen onu derken kan davası gibi... :1: bence vazgeç bu işten. sen niye güldün diye kavga edilir mi yahu :9:

Son düzenleme:
Bu konu daha devammi ediyo :1:
Konu sahibi ortalarda yok sanirim yarinki derbi icin hazirlik macina gitti :60:

bizim okulda bi erkek çocuk bi kızla çıkıyomuş. bazı olaylar olunca md. yardımcısıyla görüştük. çocuğa sorduk neden bu kızla böyle işlere kalkışıyosunuz diye... meğer kızın arkadaşları çocuğu dövmüş bu kızla çıksın diye :1::1::1::1: çocuk 6. sınıfta kız da 7. ahhahahah :1::1::1::1: ben 7. sınıftaki halimi düşünüyorum da, ne masum, saftirikmişiz :1:

Yarın kızı gördüğünde laf sok elbet cvp verecektir, ordan girersin saç,baş.

bizim okulda bi erkek çocuk bi kızla çıkıyomuş. bazı olaylar olunca md. yardımcısıyla görüştük. çocuğa sorduk neden bu kızla böyle işlere kalkışıyosunuz diye... meğer kızın arkadaşları çocuğu dövmüş bu kızla çıksın diye :1::1::1::1: çocuk 6. sınıfta kız da 7. ahhahahah :1::1::1::1: ben 7. sınıftaki halimi düşünüyorum da, ne masum, saftirikmişiz :1:

:60: :60: :60: :60:

o kiz yanlis anlamis olabilir.. sizin hakkinizda gülmedik yanlis anladiniz diyip konuyu kapatsaydiniz
kiz zaten susardi..
bosuna bu kadar yaygara...

Back
X