Yarın nikahım var ama burnumdan geliyor

bende konuya yeni dhil oldum ama yaşadıkları gerçekten zor benim başımdada buna benzer bir görgüsüz var ama o kada koyun cinsinden biraz :) ayyy bende merak ettim ne yaptılar acaba

Kızlar selam.. Kusura bakmayın yazamadım fakat evimizde net bağlanmadı şuan kendi annemdeyim eşimle :) yemeğe aldı bizi.. çok uzun yazamayacağım bu yüzden..

konuya dönersek; arabaya kardeşimi oturttum. ama alay tam kalkacağı sırada kapı açıldı ve kendisi oturmak istediğini söyledi şok oldum kardeşimi indirmek istedi bende "kusura bakma anne biz böyle karar aldık kardeşim oturucak kapıyı kapatır mısın" dedim kapıyı çat diye kapadı.. gün kötü başladı yani.. neyse 2 saatlik yol vardı önümüzde zorlu geçti. hava sıcaktı bunaldım.. hatta kaza yapıyoduk gelince herşey üst üste geldi.. yol boyu hep ağladım.. fotoğrafçıya geldik çekim başladı ama eşimin babası tartışma çıkarmış ne uzun sürdü nikaha geç kalıyoruz diye ki eşim randevu almıitı saat 3 e insanlar o yoğunluk çar çabuk çektiler fotolarımızı nikah salonuna geçtik.. bekleme odasına geldik nikaha 10 dk kala.. neyse nikahımız oldu bitti takı faslı resim bilmem ne.. içim huzursuz olduğu için yengeme işaret ettim gel diye geldi askımı çıkartıyodu kayınvalidem hemen müdahele etti tartışma yaşandı aldı askııyı çantasına tıktı.. sonrasında bize erdi tabi ama çok ağır konuştu yengem ağladı o derece.. neyse ve ben ordan çar çabuk annemleri göremeden onların eve geldim imam nikahı için 5 te geldik onlara yok oydu buydu evin için insan dolu yemekler yeniliyo falan... biizde tıktılar bi odaya bekledik boş boş sonra hoca geldi kıydı nikahı... evimize kaynım babam kaıynvalidem bıraktı maalesef.. eve kadar girdiler.. ve tam çıkarmen kayınvalidem "yarın sabah kahvaltıya bekliyorum" dedi :S şok oldum.. eşim hemen biz yaparız kahvaltımızı gerek yok dedi ve olay patladı bağrdılar ettiler falan.. sonra gittiler yarım saat sonra eşimin kalan eşyalarını takılarını falan babası geldi kapının önüne sıpıttı gitti.. gelinliğimle yatağa yatıp saatlerce ağladım.. eşim destek oldu hep.. ertesi sabah eşim gitti altına bişiler almaya sadece üst koymuşlar falan gitti bi geldi ağlıyo.. tartışmış annesiyle.. al eşyalarını defol git demiş buna.. ikimizde ağla ağla.. içimiz çıktı.. sonraki bikaç gün sokaklarından bile geçmedik bi akşam çğardılar gittik hiç konuşmadım öpmedimde evimize geldik ve dün geceye gelelim.. evimize gidioduk gördü camdan çağrdı gittik.. ordan burdan derken konular açıldı ve patladı herşey büyük bağırışı çağırış oldu eşimde bende fena olduk ama ben altta kalmaıdm terbiyeli şekilde söyleyeceğmi söyledim ve bize "siz kendi başınıza karar alamzsınız" dedi..ev hala o araba olayını takı olayını söyledi.. neyse ağlamalr etmeler bizde.. evimize geldik bugünde annemlerdeyiz.. salak gibiyiz.. özetlemeye çalıştım kızlar.. ama şunu bilin eşim benim yanımda.. çok destek verdi benle ağladı gereken lafı söyledi ailesine.. hep sarılıp öpüyo beni.. öyle işte kızlar... yazılarınız bana çok iyi eldi yalnız bırakmadığınız için sağolun hala desteğinize ihtiyacım hatta ihtiyacımız var..

tüh ya. karı yapmış gene yapacağını desene.
neyse, en önemlisi eşin yanında ya. gerisi boş.
çok mutlu ol hemi bacım, biz bekarlara da dua et :)
sen yeni gelinsin tutar senin duan :)

Bu ne böyle?
Bağırış çağırış ağlama bağırış çağırış ağlama....
Sanki kırk yıllık evlilikte yaşananları anlatmış.
İnsanlar iki günde nasıl bu kadar yüz göz olabi,liyorlar anlamıyorum.
İki günün içine nasıl bu kadar kavga gürültü sığıyor?
Ayıp yaşını başını almış insanlar bir de...

haklısın, yaşla ilgisi yok, akıl yaşta değil başta ,bazı yaşlılar bu dünyaya ot gibi gelmiş saman olarak da hayatı tamamlıyor göreset yok

Kıyamam cnm sana ya..En mutlu gününde yapılanlara bak..Eşindedn de Allah razı olsun sana destek vermiş ne insanlar var..Eşinle mutlu geçir cnm günlerini.Onlardan kendilerinden bulsun.

hehehe ne guldum yaa...valla kurban olsun onlar sizin goz yaslariniza. yazik degil mi size? hicc uzulmeyin, biliyorum cok zor ama size dugun gununuzu dahi zehir edenleri takicaksinizda ne olacak sanki? ins. onlardan uzak bir sekilde mutlu bir evlilik yasarsin. neyseki esin yaninda gercekten, en onemliside bu canim. hersey gonlunce olsun, guzel haberlerini bekliyoruz.

Daha ıkı gunluk evlılıkte olan olaylara bak ne kadar tuhaf ne kadar saçma sapan şeyler..

Sendeki bu kaynana seni ağlatmaktan usanmaz maşallah kadın cadı gibi.. Sakın ve sakın cevap vermemezlık yapma kendını mutlaka savun senın savundugunu ve eşininde senın yanında olduğunu görürlerse bu kadar baskıda yapamazlar bir süre sonra..

Bu insanlar anlattığına göre yakın olunabilicek gibi değil, mesafenı koru size zarar vermelerıne sizi üzmelerıne izin verme sakın canım..

Ve en öncelisi bu gunlerınız gerı gelmıycek ileride geçmişi düşünüp benım evlılgımın ılk zamanları çok güzel gectı dıyebılmelısın bence.. o yüzden mutlaka eşinle istediğin herşeyi yapın ve hep mutlu olun kendınızı mutlu edıcek şeyler yapın

İşiniz mi yok yeni evlenmişsiniz ne gidip duruyosunuz boşuna moralinizi bozuyosun bu aralar gitmeyin bence düğün dernek mevzusu kapansın ondan sonra gidin bakalım hala orda mı kalmışlar.

bence maddi olarak mecbursanız ev yada başka bu şu gibi bağlılık varsa ev de olsa kiraya çıkın onların eline mahkum olmayın ve onların oyuncağı olmayın sizi rahatsız etmelerine izin vermeyin bence bu kadar etklenmeyin anne baba tamam büyükler büyükler büyüklüğünü blmezse küçüklüğünü blmesn takmayın bırakın zaman geçsn onlar yalvarsın biz hata yaptık cahillik yaptık dyene kadar gitmeyın .....

öncelikle merak ettiğim eşin ve sen kaç yaşındasınız mesleğiniz var mı varsa da çalışıyo musunuz onların eline mi bakıyosunuz eve giderken sizi gördüğüne göre çok mu yakınsınız

öte yandan kızımın babanesi oturduğu yerde versen yer vermesen ses çıkarmazdı sürekli de dua ederdi hepimize allah gani gani ona da versin şefaat..o siz karar veremezsiniz diyen kaynanaları allah neden bize nasip etmez ya rabbi ona öle bi karar gösterirdim ki kararı şaşardı...neden ya neden böle dengesizleri sessiz sakinlere ,sessiz sakinleri de dengesizlere düşürürsün ...hikmetinden sual olmaz ama merak işte

yok kızlar biz asla kendimizden gitmiyoruz en son gidişimizde bu kavga işte o da o çağrdı diye eşim belki düzelirler diye gitti.. ama artık o da anladı kaynım bile tavır yaptı eşimde bende neyin ne olduğunu anladık.. eşim benim yanımda.. bu arada biri yaşımı sormuş ben 24 eşim 26 yaşında kızlar.. ben asla sessiz kalmadım.. ama hakaret de etmiyorum kimseye.. ne diyim Allah ıslahj etsin diyorum kötü gelinde anılsam ailemide eşimide kendimide ezdirmiyorum.. eşim yarın işe başlıyo evlilik izini bitti maalesef.. ama bu hafta bana iş görüşmelkeri ayarlıcak bende başlıcam en kısa zamanda.. o zaman kafamız daha rahat olur umut ediyorum ki.. eşimden yana sorunum yok şükürler olsun..

nasıl bişey bu ya
yuh dedim resmen
ne karakteri oluşmamış insanlar var en güzel günleriniz zehir olmuş

ay yarrabim nasil insanlar var ya..
hayretle okudum ya.. nasil bi kadin bu.. valla esimin annesi falan demem agzima geleni sayardim herhalde.. sonra bidahada görüsmezdim...
allah yardimciniz olsun

:
harikasınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…