sizin kayınvalideniz masraftan kaçmak için herşeye ayıp diyor bence tabiki pasta kesilir öyle bir kutlamada niye ayıp olsunki sende yüzüne söyle sen para vermemek için böyle yapıyorsun de asıl rezilliği sen yapıyorsun de yani onun her söylediğini yapmak zorunda deilsin sende biraz dişini göster
bence de masraftan kaçıyor ne demek ayıp ya bide uzağa gidiyosun bizde öle şeylerde çift düğün yapılır sizde biz de de böle deseydiniz keşke
konuya her baktığınızda dua edin bayanlar, arkadaşın düğünü dertsiz tasasız huzur içinde istediği gibi geçsin, kaynana ağzını açamasın. hadi bayanlar göreyim bizi :)
konu sahibi cevap ver bekliyoruz..
benim kuzenim kaynanasına ''valla ben bi kere evleniyorum, bazı şeyler içimde kalırsa oglunu boşar başkasıyla evlenirim, heves ettim sonuçta, içimde kalır napiym, istediğim gbi yaşamam lazım o günü'' demişti de şok olmuştuk nasıl dedin diye. bu yazıyı okuyunca anladım ki, gercekten bu lafı hakeden kaynanalar varmış.
benim kuzenim kaynanasına ''valla ben bi kere evleniyorum, bazı şeyler içimde kalırsa oglunu boşar başkasıyla evlenirim, heves ettim sonuçta, içimde kalır napiym, istediğim gbi yaşamam lazım o günü'' demişti de şok olmuştuk nasıl dedin diye. bu yazıyı okuyunca anladım ki, gercekten bu lafı hakeden kaynanalar varmış.
Ben kayınvalideme böyle birşey söylesem sanırım eşim benimle bir daha asla konuşmazdı.
Başkasıyla evlenirim ne demek?
Kayınvalidenin ağzının payını vereyim derken sınırları aşmamak gerek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?