Yarın nikahım var ama burnumdan geliyor

bence de masraftan kaçıyor ne demek ayıp ya bide uzağa gidiyosun bizde öle şeylerde çift düğün yapılır sizde biz de de böle deseydiniz keşke

arkadasım ben de balkanlardanım , senin kaynannam yalancı hiç de öyle onun dediği gibi şeyler yok bizim taraflarda, tam tersi her şey kız tarafının istediği gibi olur, git bunu ona söyle yada eşine söyle

Biz kaynana oldugumuzda boyle yapmayalim kizlar...ibret olsun, ders alalim...Arkadasim Allah kolayliklar versin sana...Ne diyim baska...Esinden destek olmasini iste ama...

biliyorum zor olacak ama sakın düğünden sonra yüz verme, fazla tatlı dil güler yüz gösterme, mesafeni koy, lafını da esirgeme o söyluyorsa sen de söyle bir seyin olacağı varsa oluyor, ben suan o durumdayım. sen ne kadar iyi olsan da karsındaki adam değilse anlamıyor senin iyi niyetini bunu salaklık olarak göruyor, SAKIN ALTTAN ALMA

bence de masraftan kaçıyor ne demek ayıp ya bide uzağa gidiyosun bizde öle şeylerde çift düğün yapılır sizde biz de de böle deseydiniz keşke

Kaynanalarin yanildigi nokta su ki, yapilan herseyi elin kizi icin yapiyorum diye dusunuyolar. O yere koymadiklari ogullari icin de yapiolar oysa ki...Elin kizini mutlu edecegime oglum da mutsuz olsun, birbirlerini yesinler diolar. Ya insan en iyisini istemezmi...hee fakirse ayri ona bi diyecegim yok. Ama olup da esirgemek cok ayip.

inşallah bugün en iyi şekilde geçer arkadaşımız için ben okurken çok üzülüm inanın ki içim daraldı aşlah kolaylıkler versin.. inşalh kayınvalide yanına falan evlenmiyordur..

konuya her baktığınızda dua edin bayanlar, arkadaşın düğünü dertsiz tasasız huzur içinde istediği gibi geçsin, kaynana ağzını açamasın. hadi bayanlar göreyim bizi :)

nikahtan önce tartışmalar, gerginlikler çok normal... bunların hepsi herkesin yaşadığı stress yüzünden.. merak etme balayında herşey geçer.. düğün günümde stresden ortalığı ayağa kadırmıştım. en kapprisli gelidnim belki de.. şimdi 2,5 yıllık evliyim ve bebeğime hamileyim sen sakin ol ve herşeyin tadını çıkar.. sonradan tadını çıkramadım diye hayıflanma

Çok merak ettim,nasıl geçti bugün acaba..İnşAllah istediğin gibi geçmiştir herşey arkadaşım

Mustakbel kayınvalidenizin adresini bana bi verebilir misiniz, kafa goz girmek istiyorum kendisine! soyle cenesine cenesine ne iyi olurdu!

şeytan gırtlağına yapışıver diyor sinir oldum kadına
allah yardımcın olsun arkadaşım evlendikten sonra da sakın yüz falan vereyim deme arada çok ciddi bir mesafen olsun başın ağrıyacağa benziyor

konu sahibi cevap ver bekliyoruz..

benim kuzenim kaynanasına ''valla ben bi kere evleniyorum, bazı şeyler içimde kalırsa oglunu boşar başkasıyla evlenirim, heves ettim sonuçta, içimde kalır napiym, istediğim gbi yaşamam lazım o günü'' demişti de şok olmuştuk nasıl dedin diye. bu yazıyı okuyunca anladım ki, gercekten bu lafı hakeden kaynanalar varmış.

bu olaylar olurken acaba damat bey neredeler? kizcagiz gebermis dertten anasini niye susturmamis? yazik degil mi bu kiza?

tabii kaynanasi balayinada onlarla birlikte gitmemisse

Ben kayınvalideme böyle birşey söylesem sanırım eşim benimle bir daha asla konuşmazdı.
Başkasıyla evlenirim ne demek?
Kayınvalidenin ağzının payını vereyim derken sınırları aşmamak gerek.

bekarlar yazalım kenara

valla bence kız bunu dediyse canına tak etmiştir de demiştir. öyle lak diye akla gelip de ağızdan çıkacak bi lafa benzemiyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…