Yarın nikahım var :(

Milamila9494

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2019
321
341
33
Yarin resmi nikahim olcak ama ayaklarim geri geri gidiyo sürekli aglamakliyim. Kendime ait bi düzenim olsun bi ailem olsun diye girdim bu yola ama galiba simdiden cok pismanim
Kaynanam son zamanlarda cok dgisti evin anahtarini verirsiniz sürekli gelir kalirim demeye basladi.. en son dün iste bizim orda bi isi varmis dugunden 10 gun sonra bize gelcekmis. Nisanlim da o zaman biz burda olcazmi bkalim dedi annesine annesi de iste o civarlarda gelcez dedi. Ya simdi söyle bisey her firsatta gelir kalirim demese ben zaten anne burasi senin de evin gel dicem ama beni boguyo cok fazla ben yeni gelin olcam kendi duzenimi daha anca olusturcam yemek yapmakta bile acemi olcam. Bide benim bildigim yeni evli cifte gitmek ayiptir yani.
Gercekten hic mutlu dgilim sanki yarin nikaha degil de ölüme götürüyolar beni cok aglamakliyim

Esinizin tavrı ne? Bir de sanırım cok gencsiniz, kac yasındasınız?
Nisanlim senin yanindayim ben seni asla ezdirmem diyo ama sonucta erkek annesi de baya konuskan biri malum nasil yapcaz bas edbeilcezmi bilmiyorum 26 yasindayim
Eee biraz daha erteleyin. Niye emin olmadığınız bir yola giriyorsunuz. Bir parça kıyafet alırken bile düşünüyoruz emin değilsek sonra alırız karar verince diyoruz.
Elle tutulur bi sebebim yokki sadece bi his sürekli yapma evlenme diyo.

Evleneceginiz kisinin tavri onemli eger sizin arkanizda olacaksa kayinvalidenize sınırını gosterir o sınırı asmasinida engellersiniz ama es faktoru onemli
Ya o cogu zaman hak veriyo ben senin yaninda dururum diyo ama bugün mesela yeni evli cifte gidilmez dedigimde iste anneme nasil gelme diyim falan dedi. Bende musait degiliz falan desek olmazmi dedim ben kafami dinlemek istiyorum ya sürekli misafir agirlamak istemiyorum dedim biraz anladi tamam bahane buluruz musait dgeiliz deriz dedi ama iste guvenemiyorumki erkek sonicta

Vazgecebilirsiniz elbette ama sadece sorun bu ise biz yeni evli olucaz bence siz gelmeyin, daha sonra ağırlamak isterim sizi diyebilirsiniZ. Bazen acık acık konusmaktır en iyi yolu. Mesela böle demiş olsa idiniz içiniz rahat olurdu. Ya vazgecerdi ya da karakterini belli edecek hareketlerde bulunurdu.

Nişanlınla niye konuşmuyorsun bu mevzuyu? Ne işi var sizin evinizde? Buna şimdiden noktayı koymazsan ileride kafayı yersin.

Bu arada kayınvalidelerin bazılarında cidden bu fantezi var. Oğluşum iyi yapabiliyor mu diye dinlemeye geliyorlar yemin ederim, hastalar. Bir arkadaşımın arkadaşı anlatmıştı; kız aynen bu durumu yaşayıp (kadın oğlunun kız kardeşlerini "Gidin de abinizde banyo yapın" diye yeni evli çiftin evine gönderiyormuş her gün) psikolojisi harap oldu. Ağlaya ağlaya boşandı ve kadından kurtulmak için Kanada'ya taşındı. Şaka değil.

Yalnız mı bu kadın? Kocası filan yok mu? Ne diye yeni evli çiftin evinde kalma fantazisi yapıp duruyor. Ne değişik insanlar var ya.
Var kocasi yalniz degil..
Aslinda bende böyle söylemeyi dusunuyorum ama cok yuzsuz kadin ya hala devam edebilir kizim alt tarafi iki saat gelip oturcaz gibi ki asla öyle bisey olmaz kucuk cocugu var simdi onu bahane edip kalicak eminim adim gibi...
Nisanliyken de hep mesafeli durdum elimden geldigi kadar ama annem ayip olur kizim diye hep beni susturdu.

Ay ne igrenc insanlar bunlar ya.
Nisanlimla konusuyorum hep senin yanindayim diyo ama iste guvenemiyorum erkek sonucta annesine duskun oluyolar genelde

İsteği absürt biraz ihtiyacı yok, hasta değil sonuc olarak. O yüzden konusman gerekli. Bunun dısında içine sinmeyen birsey var mı

Ay ne igrenc insanlar bunlar ya.
Nisanlimla konusuyorum hep senin yanindayim diyo ama iste guvenemiyorum erkek sonucta annesine duskun oluyolar genelde

Biraz cinsellikten vur. "Yeni evli olacağız hayatım, gelirlerse şimdi rahat edemeyiz. Bir odaya tıkılı mı kalalım aaa" falan diye hafiften göz süz. Nişanlını öyle bağladıktan sonra annesini de bu şekilde ekarte edersin.

bazen ilerideki problemler sinyal verir de biz bir türlü acabamı deriz kafan da bu problemin yolun başın da olması hislerin nikaha ayakların geri gitmesi hiç normal değil sonra keşke deme de anlaşılan seni zor günler bekliyor iyi düşün dicem de yarın nikah hiç olumlu gelmedi ruh halin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…