- 21 Temmuz 2019
- 321
- 341
- 33
- Konu Sahibi Milamila9494
-
45 yasinda.. hayir aksine baya baya mesafeliyim hatta abisinin oglu evleniyo gelin evlerine gidip yemek falan yapiyomus laf arasinda onlari söylüyo bana ben asla yüz vermem cunku biliyorum yuz bulsa daha cok yapar..Siz cok mu mesafesiz yaklaştınız da en basindan beri bu kv hangi cürretle bunu diyor daha nikah olmadan? Kucuk cocugu mu var dediniz? Kac yasinda bu kv?
Sadece kv davranışları insanın ayaklarini geri geri götürmez muhtemelen başka şeyler de var gibi geldiYarin resmi nikahim olcak ama ayaklarim geri geri gidiyo sürekli aglamakliyim. Kendime ait bi düzenim olsun bi ailem olsun diye girdim bu yola ama galiba simdiden cok pismanim
Kaynanam son zamanlarda cok dgisti evin anahtarini verirsiniz sürekli gelir kalirim demeye basladi.. en son dün iste bizim orda bi isi varmis dugunden 10 gun sonra bize gelcekmis. Nisanlim da o zaman biz burda olcazmi bkalim dedi annesine annesi de iste o civarlarda gelcez dedi. Ya simdi söyle bisey her firsatta gelir kalirim demese ben zaten anne burasi senin de evin gel dicem ama beni boguyo cok fazlaben yeni gelin olcam kendi duzenimi daha anca olusturcam yemek yapmakta bile acemi olcam. Bide benim bildigim yeni evli cifte gitmek ayiptir yani.
Gercekten hic mutlu dgilim sanki yarin nikaha degil de ölüme götürüyolar beni cok aglamakliyim
Ne boş bir yorum yarın nikah dönüş yokmuş bi kere yaşanır ne saçma yorum yaşimdi bunları düşünmeyin nikah yarın olduğuna göre geri dönüşü yok. hayatta bir kere yaşayacağınız şeyler.keyfini çıkarmaya bakın.
Malesef sevgiliyken arkadasyla bi kiz muhabbeti yapmisti hic cikmaz icimden. Mahvolarak ayrilmistim ama kayinvalide beni arayip yalvarip yakardi agladi telefonda barismistik.Sadece kv davranışları insanın ayaklarini geri geri götürmez muhtemelen başka şeyler de var gibi geldi
Bir kere o anahtari sakin verme. Oncelikle nisanlinla bunu konus. Ben huzursuz olurum cat kapi girer iceri ustum musait olmaz ya da senle uygunsuz halde olursak cok utanirim o yuzden anahtari vermeyelim de. Kalma konusunu da hayatim yeni evli olucaz ben ilk aylarimiz icin cok guzel seninde hosuna gidecek seyler hayal etmistim ama simdi annen geldiginde ben stres olucam sana istedigim saatte istedigim yerde yaklasamicam ozelimiz hep geceye kalicak ki annen bizdeyken ses gider vs ben rahat olamam gibi seyler soyle. Bu evrede cinselligi on plana cikarirsan kazanirsin cunku erkeklerin akli hep ordaNişanlınla niye konuşmuyorsun bu mevzuyu? Ne işi var sizin evinizde? Buna şimdiden noktayı koymazsan ileride kafayı yersin.
Bu arada kayınvalidelerin bazılarında cidden bu fantezi var. Oğluşum iyi yapabiliyor mu diye dinlemeye geliyorlar yemin ederim, hastalar. Bir arkadaşımın arkadaşı anlatmıştı; kız aynen bu durumu yaşayıp (kadın oğlunun kız kardeşlerini "Gidin de abinizde banyo yapın" diye yeni evli çiftin evine gönderiyormuş her gün) psikolojisi harap oldu. Ağlaya ağlaya boşandı ve kadından kurtulmak için Kanada'ya taşındı. Şaka değil.
Kac kere konustum senin tarafindayim diyo ama icraatte problem varBir kere o anahtari sakin verme. Oncelikle nisanlinla bunu konus. Ben huzursuz olurum cat kapi girer iceri ustum musait olmaz ya da senle uygunsuz halde olursak cok utanirim o yuzden anahtari vermeyelim de. Kalma konusunu da hayatim yeni evli olucaz ben ilk aylarimiz icin cok guzel seninde hosuna gidecek seyler hayal etmistim ama simdi annen geldiginde ben stres olucam sana istedigim saatte istedigim yerde yaklasamicam ozelimiz hep geceye kalicak ki annen bizdeyken ses gider vs ben rahat olamam gibi seyler soyle. Bu evrede cinselligi on plana cikarirsan kazanirsin cunku erkeklerin akli hep ordao simdi sorunu goremiyor ama.cidden anahtar olursa zile basmadan bile girebilir. Bence nisanlinla konus
geri dönüşü yok derken? nikah kıyılmaz, nikah ertelenir, boşanılır mesela? ayrıca hayatta yalnızca 1 defa nikah kıyılır diye bir kural mı geldi haberimiz yok ?Niye hayatta bir defa yaşayacak olsun?şimdi bunları düşünmeyin nikah yarın olduğuna göre geri dönüşü yok. hayatta bir kere yaşayacağınız şeyler.keyfini çıkarmaya bakın.
Sakin baskalarini dusunerek adim atma bu etrafindaki insanlar nisanlin hatta annen bile olsa dusunme sadece kendini dusun sonucta evlenip ayrilmaktansa biraz erteleyip olur mu olmaz mi diye bunu düşün iler de pisman olup keske evlenmeseydim deme bu hayat senin ayrica kv de biraz ariza gibi geldi bnaMalesef sevgiliyken arkadasyla bi kiz muhabbeti yapmisti hic cikmaz icimden. Mahvolarak ayrilmistim ama kayinvalide beni arayip yalvarip yakardi agladi telefonda barismistik.
Bizim ailelerimiz uzun yillardir gorusuyo ortak cevremiz cok.. simdi ben ayrilsam annem onun annesiyle ayni ortamda olmamak icin hic komsulara gidemicek evden cikamicak gorusemicek kimseyle.. daha cok kendi ailemi dusunuyorum su durumda bile cildirmak uzereyim.
bak daha yaşın genç belli.evliliğe hazır değilsin bu da çok belli.Yapmak zorunda değilsin.daha sonra daha büyük sorunlar daha acı ayrılıklar olacağına şimdiden bir şeyleri çözmek en iyisi.nişanlının icraatında sorun var çok belli, şimdiden dik dur, karşısında ağlayıp kendini ezme.pat pat konuş.gencecik kızsın daha.Sinirlerim bozuldu gercekten bagira bagira aglayasim var artik. Nisanlima dedim ben yapamicam diye o da ciddiye almiyo tamam bitsin diyo ama nasilsa doncegimi biliyo keske en basinda girmeseydim bu ise
Bu saatten sonra erteleyememki yarin nikah ya bitircem ya da devam etcemSakin baskalarini dusunerek adim atma bu etrafindaki insanlar nisanlin hatta annen bile olsa dusunme sadece kendini dusun sonucta evlenip ayrilmaktansa biraz erteleyip olur mu olmaz mi diye bunu düşün iler de pisman olup keske evlenmeseydim deme bu hayat senin ayrica kv de biraz ariza gibi geldi bna
Cok konustum cook.. napmam gerektigini inanin bilmiyorumbak daha yaşın genç belli.evliliğe hazır değilsin bu da çok belli.Yapmak zorunda değilsin.daha sonra daha büyük sorunlar daha acı ayrılıklar olacağına şimdiden bir şeyleri çözmek en iyisi.nişanlının icraatında sorun var çok belli, şimdiden dik dur, karşısında ağlayıp kendini ezme.pat pat konuş.gencecik kızsın daha.
o ne demek canım.basbayağı erteleyebilirsin.Bu saatten sonra erteleyememki yarin nikah ya bitircem ya da devam etcem
Keskelerin olmasin insallah ozman bir karar ver ve arkasinda dur devam etsen bile bunu ben sectim diyebilecek güçte ol ya da ayrilsan bile kendine güvenBu saatten sonra erteleyememki yarin nikah ya bitircem ya da devam etcem
emin olmadığın bir şeyi asla yapma asla.evlilik bu çocuk oyuncağı değil.10 gün sonra kadın eve yatıya geldiğinde ,kocan seni ezdiğinde her şey daha mı kolay olucak?Ertelemeye karar verdim henüz hazır değiliz bence de.en önce kendini düşün, kimseyi değil.yapmak zorunda değilsin.Cok konustum cook.. napmam gerektigini inanin bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?