- 1 Ağustos 2009
- 5.801
- 10.244
- 448
- Konu Sahibi Milamila9494
-
Vazgecebilirsiniz elbette ama sadece sorun bu ise biz yeni evli olucaz bence siz gelmeyin, daha sonra ağırlamak isterim sizi diyebilirsiniZ. Bazen acık acık konusmaktır en iyi yolu. Mesela böle demiş olsa idiniz içiniz rahat olurdu. Ya vazgecerdi ya da karakterini belli edecek hareketlerde bulunurdu.
O hisi dinlemeyip evlendim bosandim , size ayrilin diyemem ama o icten gelen ses herzaman dogruyu soyluyor bunu 41 yillik hayat deneyimimle soyluyorumNisanlim senin yanindayim ben seni asla ezdirmem diyo ama sonucta erkek annesi de baya konuskan biri malum nasil yapcaz bas edbeilcezmi bilmiyorum26 yasindayim
Elle tutulur bi sebebim yokki sadece bi his sürekli yapma evlenme diyo.
benim esimde seni kabul etmezlerse kapiyi carpar cikarim bidahada yuzlerine bakmam diyordu esim iyidir hosturda kapiyi carpip cikacak yurek yokmus onu sonradan anladikNisanlim senin yanindayim ben seni asla ezdirmem diyo ama sonucta erkek annesi de baya konuskan biri malum nasil yapcaz bas edbeilcezmi bilmiyorum26 yasindayim
Bu adam seni savunmaz. Evlenme.bugün mesela yeni evli cifte gidilmez dedigimde iste anneme nasil gelme diyim falan dedi.
Neden geri dönüşü olmasınkişimdi bunları düşünmeyin nikah yarın olduğuna göre geri dönüşü yok. hayatta bir kere yaşayacağınız şeyler.keyfini çıkarmaya bakın.
.Ya o cogu zaman hak veriyo ben senin yaninda dururum diyo ama bugün mesela yeni evli cifte gidilmez dedigimde iste anneme nasil gelme diyim falan dedi. Bende musait degiliz falan desek olmazmi dedim ben kafami dinlemek istiyorum ya sürekli misafir agirlamak istemiyorum dedim biraz anladi tamam bahane buluruz musait dgeiliz deriz dedi ama iste guvenemiyorumki erkek sonicta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?