- 12 Ekim 2010
- 243
- 447
- 303
- Konu Sahibi letthelightin
Sizi yok saymaya çalışiyorsa siz de var olduğunuzu daha çok gösterin. Ayrıca siz eşinize uyacaginiza siz karaylan kara olacaginiza davranisinizla esinize örnek oluşturun o size benzesin. Burası ikimizin evi ve ben bu şekilde samimiyetsiz yine çıkarları için bizi kullanmasına izin veremem. Benim onayim olmadan da eve alamazsın kardeşini, çok görüşmek istiyorsa dışarda görüşün beni arama zahmetine bile girmemiş nasılsa cepte tavrı yapıyor o özür dileyecek de bakalım ben kabul edecek miyim? Neden güvenip de davet ediyorsun ki bana sormadan? Bir özürle herşey hallolacak mi sanıyorsun? istemiyorum gelmesin, özür de dilese gelmesin. şu an ben buna hazır değilim kusura bakma, daha da uzatirsan sana da kirilicam, hiç beni bu konuda yumuşatmaya çalışma asıl sen gerceklerin farkına var. Bunlar senin alttan almaların yüzünden oldu ben senin hatalarını tekrar edip senin gibi kendimi kullandirmam kusura bakma, benim çizgilerim daha kalın keşke sen de biraz kalinlastirsan azıcık prensip sahibi olsan. Falan deseniz? Yani ben olsam aynen bunları söylerim.
Yok ama bı kere gel dedim falan derse de o benim problemim değil demeseydin bana sormazsan böyle zor durumda kalırsın. yetişkin adamsın problemini kendin çöz sonuç olarak bu eve gelmeyecek bitmiştir. De geç ya.
Yok ama bı kere gel dedim falan derse de o benim problemim değil demeseydin bana sormazsan böyle zor durumda kalırsın. yetişkin adamsın problemini kendin çöz sonuç olarak bu eve gelmeyecek bitmiştir. De geç ya.