Klasik toksit menfaatci bir gorumce örneği....belliki eşiniz affetmeye hazır kendi kardesi çünkü aksi düşünülemez zaten...
Siz o gelmeden eşinize biraz arıza yapın istemiyorum görüşmek zorunda değilim falan filan bayağı kavga edin...onun kardeşi gelecegi için alttan alacak nasılsa kavganın sonunda ailesi zaten tembihlemistir o senin kardesin bilmem ne diye..oda ayrı
En sonunda,yani barışınca eşinize tmm gelsin ama benden sıcaklık ilgi beklemesin falan deyin sırf senin Hatrin icin bu seferlik gelsin ama bidaha bir problem yaratirsa asla evime sokmam falan deyin konuyu tatlıya bağlayın eşinizle gerisi sizin hayal dünyanıza kalmış

Toksit geldiğin de de mesafeli olun hoşgeldin falan o kadar muhabbet açarsa kısa cevaplar verin istemediğini anlasın ha bu arada da eşinizle yağlı ballı olun cilveler yapın onun yaninda fazla ilgili olun eşinize ...flortlesin yanında orada fazlalık olduğunu hissettirin hatta günün sonuna doğru eşinizle gulusup sakalasirken gorumcenize donup odasının hazır olduğunu sabaha erken kalkacağını eğer isterse gidip yatabilecegini söyleyin...yüzsüz degilse gider yatar zaten yatmazsa da siz eşinizi alıp odanıza çekilin tek başına ne yaparsa yapsın...
Erkekler saf varliklar onları idare etmek se zannettigimiz kadar zor değil inanın
Bende 20yildir böyle toksit bir ailede yaşıyorum neler yaşadığımı neler atlattigimi Allah bilir
Görümcem mesela toksit yapar eder ama ailesi aman onunla ugrasmayalim diye ses etmez ..at kosturur istediğine istediği gibi davranır... kıskançlık kanına islemis abisinden beni kıskanır gelip kalmaz ama biz oraya gittiğimizde yapar yapacağını hiç muhatap olmam eşimle cilvelesirim yanında daha çok delirsin diye...hiç muhatap olmam...görmezden gelirim hep yokmuş gibi ..işi düşünce gelir nasılsa işini hallederim sonra aynı tas aynı hamam alıştım ben artık
Ama onun yüzünden de strese girmem asla ...sizede tavsiye etmem...