Yarın Sabah Doğuma Gidiyorum

kelebek41

Kalbinurum
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2007
799
9
296
Kocaeli
Kızlar biliyorsunuzdur rahimim açıktı
ve bu 5 cm geçmişti artık
yarın sabah 10 da hastaneye yatıyorum
suni sancı ıle olacak doğum,normal doğum olarak
umarım hersey guzel gecer
dualarınızı esırgemeyın kızlar
hepınızı sevıyorum

Canım allah yardımcın olsun dualarımız seninle. Hayırlısı ile bebeğini kucağına alırsın inşallah. Ne güzel yarın bebeğin kucağında olacak.

Allah yardımcın olsun fıstık...ayyy bak ben yine telaş oldum...anam siz orda bir kere ben burda 10 kere doğuruyorum...valla böle bi heyecan..ellerde terleme falan başıo....:)

dualarımız seninle...

canim benim dularimiz seninle saglicakla al bebisini kucagina
bizi habersiz birakma
dualarimiz sizinle bizde seni cok seviyoruz hayatim :))

canım allah yardımcın olsun, dualarımız seninle..
inşallah kolay bi doğum geçirirsin bizi habersiz bırakma..
bizde seni seviyoruz..

canım benim allah yardımcın olsun dualarım seninle inş doğumdan sonra seni bebeğin ve doğum hikayenle burda görürüz.

ayyy inanmıyorummm... hadi hayırlısı allah bir avazda kurtarsın(aminnnN) döner dönmez bizi durumundan haberdar et kelebeğim. darısı başımıza

allah kurtarsın sağlıklı hayırmı evlat olur inş...

Canım allah yardımcınız olsun, sağlıklı bir şekilde kolay bir doğum olur inşallah. haberlerini bekliyoruz sevgiler;

kolayca sağlıkla kavuş bebeğine inşAllah..
Alah yardımcın olsun ..
:1hug: a.s.

Allah bi nefeste doğurmayı nasip etsin hayatım ilk normal doğumu sen yapıcaksın galiba hayırlısıyla güzel haberlerini bekliyoruz canım

güzelim ay ben bile çok heycanlandım,desene ilk normal doğumumuz olacak inşallah:lepi:
Allahım sağlıkla bi avazda kucağına kavuştursun bebişini

aaayyyy canım benimm şaştımmm doğrusu beklenen bişeydi ama ne bileyimm tuhaf oldum işte.hadi bakalım hayatım kalbinurumuza kavuşuyorsun sonunda.allah yardımcın olsun hayatım allah bi avazda sağlıkla kucağına almanı nasip etsin...

Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsinn .. hayırlı sağlıklı şekilde bebeğini kucağına alırsın inş... güzel kızının yüzünü görünce bütün acılar bitecektirr inş.. yarın bu saatte. bebeğin koynunda olurr annesinin yanında mışıl mışıl uyur inş...doğum yaparken bizler içinde dua etmeyi unutmassın umarımm

hepinize ayrı ayrı tesekkur ederım kızlar
yarın sabah belkı son kez bakarım nete
hepınız ıcın dua edıcem
herseyın guzel gecmesını ve kolay olmasını umuyorum
guzel haberlerle gorusmek uzere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…