Henüz bende doğum yapmadım ama stres yapmayın sadece bebeğinize odaklanın eminim ki kucağınıza aldığınızda tüm endişeleriniz bitecek Allah bir nefeste kolay doğum nasip etsin inşallahKızlar yarın sezeryan doğumum var çok korkuyorum
Rabbim kolaylaştırsın inşallah Korkmayın güzel düşünün Sağlıkla kucağınıza alın yavrunuzu inşallahKızlar yarın sezeryan doğumum var çok korkuyorum
Sağlıkla kolaylıkla gelirsin inşAllah canımKorkmayın. Keşke bende hemen o zanana gelsem hayırla
Gerçekten korkacak bişey yok :)
Benim birde genel anestezi olacak acaba çok büyük bir ağrıyla mı uyanavam endişesi var bebişi düşünüyorum bir yandan çok karışık duygulaeBende çok korkuyordum ikiz olduğu için zorunlu sezeryandı ama korkulacak bişey değilmiş sadece ilk gün zorlanıyorsunuz
Amin Allah razı olsun canımHenüz bende doğum yapmadım ama stres yapmayın sadece bebeğinize odaklanın eminim ki kucağınıza aldığınızda tüm endişeleriniz bitecek Allah bir nefeste kolay doğum nasip etsin inşallah
Allah bağışlasın canım benm genel anestezi olacakBende çok korkuyordum ikiz olduğu için zorunlu sezeryandı ama korkulacak bişey değilmiş sadece ilk gün zorlanıyorsunuz
Sizi en iyi ben anlarımKızlar yarın sezeryan doğumum var çok korkuyorum
Oy Allahım yardımcımız olsun inşAllahSizi en iyi ben anlarımyarın sabah 7.30da benim sezaryen doğumum. Neden genel anestezi sizin?
Allah razı olsun neden genel anesteziAllah bağışlasın canım benm genel anestezi olacak
Benm panik atağım var ondan dolayı canımAllah razı olsun neden genel anestezi
Allah yardımcın olsun canımBenm panik atağım var ondan dolayı canım
Tedirginim korku var bakalım nasıl olacak kuzum dua etCanım nasılsın. Korkma hiç sağlıklı gelsi n minnoş sakin ol öncelikle
Amin canım benim dua edin banaAllah yardımcın olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?