Yarın sezeryan doğumum var çok korkuyorum

Kızlar yarın sezeryan doğumum var çok korkuyorum
Henüz bende doğum yapmadım ama stres yapmayın sadece bebeğinize odaklanın eminim ki kucağınıza aldığınızda tüm endişeleriniz bitecek Allah bir nefeste kolay doğum nasip etsin inşallah

Korkmayın. Keşke bende hemen o zanana gelsem hayırla
Gerçekten korkacak bişey yok :)

Ben talihsiz bir olay sonucu apar topar sezaryene alınmıştım ve doğumdan inanılmaz korkuyordum gebeyken. Sezaryen çok ciddi bir ameliyat baktığınızda ama ne kadar büyütmüşüm gözümde demiştim. Tabiki sonrasında ağrınız vs oluyor ama ağrı kesici yapıyorlar. Aynı gün yürütüyorlar ayaklanıyorsunuz hemen. Su gibi geçsin insallah

Bende çok korkuyordum ikiz olduğu için zorunlu sezeryandı ama korkulacak bişey değilmiş sadece ilk gün zorlanıyorsunuz

Bende çok korkuyordum ikiz olduğu için zorunlu sezeryandı ama korkulacak bişey değilmiş sadece ilk gün zorlanıyorsunuz
Benim birde genel anestezi olacak acaba çok büyük bir ağrıyla mı uyanavam endişesi var bebişi düşünüyorum bir yandan çok karışık duygulae

Henüz bende doğum yapmadım ama stres yapmayın sadece bebeğinize odaklanın eminim ki kucağınıza aldığınızda tüm endişeleriniz bitecek Allah bir nefeste kolay doğum nasip etsin inşallah
Amin Allah razı olsun canım

15 gün önce sezaryen oldum, ameliyat esnasından hiç korkmayın hızlıca geçiyor, ben memnun kaldım. Sonrasında da bolca ayaklanmaya çalışın hızlı toparlanmak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…