Neden genel anestezi. Panik ataginiz varmış şimdi okudum bende de bi ara vardı ama geçti gibi.Benim birde genel anestezi olacak acaba çok büyük bir ağrıyla mı uyanavam endişesi var bebişi düşünüyorum bir yandan çok karışık duygulae
Kayseridr miyaşıyorsunzBenm panik atağım var ondan dolayı canım
Hayır İstanbulKayseridr miyaşıyorsunz
Bende de panik atak var dayanmaya çalışacağım zorda kalırsak genele döneriz dedi doktor canım. Allahım bize dirayet versinOy Allahım yardımcımız olsun inşAllahcanım benim panik atak yani ben uyanık kalamazdım herhlde
Amin canım benim AminBende de panik atak var dayanmaya çalışacağım zorda kalırsak genele döneriz dedi doktor canım. Allahım bize dirayet versin
Ben antidepresan kullanıyordum ama bıraktım hem tüp bebek tedavisi sırasında hemde hamile olunca aksiyeteye bağlı benim kaygı bozukluğuNeden genel anestezi. Panik ataginiz varmış şimdi okudum bende de bi ara vardı ama geçti gibi.
Siz bi ilaç kullanıyor musunuz bunun için
Asla korkulacak bısey degıl sal kendiniKızlar yarın sezeryan doğumum var çok korkuyorum
Ben genel değil spinal anestezi oldumBen antidepresan kullanıyordum ama bıraktım hem tüp bebek tedavisi sırasında hemde hamile olunca aksiyeteye bağlı benim kaygı bozukluğu
Doğurdun mu bilmiyorum ama canım kesinlikle genel anestezi ile ol. Ben doğurdum.Ben antidepresan kullanıyordum ama bıraktım hem tüp bebek tedavisi sırasında hemde hamile olunca aksiyeteye bağlı benim kaygı bozukluğu
Bende doğurdım canım benim iyiyiz hamdolsun sen iyi misinDoğurdun mu bilmiyorum ama canım kesinlikle genel anestezi ile ol. Ben doğurdum.
Neden birden sezeryan oldunuz ?Ben talihsiz bir olay sonucu apar topar sezaryene alınmıştım ve doğumdan inanılmaz korkuyordum gebeyken. Sezaryen çok ciddi bir ameliyat baktığınızda ama ne kadar büyütmüşüm gözümde demiştim. Tabiki sonrasında ağrınız vs oluyor ama ağrı kesici yapıyorlar. Aynı gün yürütüyorlar ayaklanıyorsunuz hemen. Su gibi geçsin insallah
Ölü doğum yaptım çünkü.Neden birden sezeryan oldunuz ?
Aaa başınız sağ olsun. Allah bir daha yaşatmasınÖlü doğum yaptım çünkü.
Amin çok sagolun, Allah kimseye yaşatmasın böyle bir acıyıAaa başınız sağ olsun. Allah bir daha yaşatmasın
Ben de iyiyim şükür ama spinalde aşırı heyecan ve panik yaptım. Birde sezaryen kesileri çok ağrıyor. Senin nasıl?Bende doğurdım canım benim iyiyiz hamdolsun sen iyi misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?