Yarın Son Günüm..

sadece nikah olduğu için siyah diz üstü dar bir elbise giymeyi düşünüyorum
Güzel, asil. Isıgı yakın kacamak bakıslar atın. Hatta biraz ona yakın oldugunuz bir anda sanki bir seye carpmıs gibi yapın üstüne hafif düsmüs gibi yapın. Parfüm falan sıkın. O anda bakalım yüzüne ates mi basıyor iyi inceleyin.

yüz felci geçirmesin benim yüzümden
Adamın yüzü kıpkırmızı olmuş kız üstüne düşsen allahu ekber daglarına uzanacak adam heyecandan. Yak sen selektörü çok cilveli olma ağır ol ama bakışlarını da eksik etme. Yarın haber et dügünden sonra meraktan catlarım

Konuyu okuyunca içim açıldı. Keşke herkes böyle şeyleri dert edinse :) ben taktik veremem ama ilk adımı atmanın sizi değersizleştireceğini düşünmüyorum. Yarın bir şeyler olmazsa da sosyal medyadan ekleyebilirsiniz. O kadar görüşmüşsünüz ne olacak. İnşallah hisler karşılıklıdır ve her şey çok güzel ilerler :)

çok teşekkürler. kuzenimle olan bağları çok kuvvetli. dostluklarına zarar gelmesini istemediğimden onun duygularından emin olmak istiyorum.

çok teşekkürler. kuzenimle olan bağları çok kuvvetli. dostluklarına zarar gelmesini istemediğimden onun duygularından emin olmak istiyorum.
Önerilenlerde çıktı bastım deseniz olmaz mı ya? Ondan sonrasını beyefendiden beklersiniz, hem siz ufak bir adım atmış olursunuz hem onun hisleri varsa ortaya çıkar

Cektigi fotografi isteyin numaralarinizi ogrenmis olursunuz

hoşlantınız var ama şimdi onun da açısından bakın, bunu başkası yapsa evdeki namusa göz dikmeye kadar varabilir olaylar. bu durumda bence onun adım atması daha uygun olur diye düşünüyorum.
tabi siz kendi ailenize göre düşünün

Naptın konu sahibi?
merhaba. nikah sonrası telaştan dolayı yazamadım. ailecek fotoğrafımızı çekti benim makinemden. ayarını yaparken eline dokundum. yanına gittim airdroptan fotoğrafları atar mısın diye falan. nikahta da arka koltuğuna oturdum sürekli muhabbet halindeydik. bilmiyorum artık adım bekliyorum sanırım :)

bunun dışında da muhabbet etmeye çalıştım. ablamın gözlemlerine göre beni izliyormuş

Ooo ele dokunmalar falan kalbi agzında atmıstır helal olsun sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…