Yarın Sonuç Günü. Bizim İçin Bir-İki Kelimeyle Dua Edebilir misiniz?

Allah razi olsun darisi diger isteyen tum arkadaslarin basina ins. Devami gelir degerler kat katlanir ins.

InsaALLAH katlanir canim ama sanmaki bu heyecan bitecek dr kese icin cagiraca ona heyecanlanacaksin,kalp atislari diyecek ona heyecanlanacaksin

InsaALLAH katlanir canim ama sanmaki bu heyecan bitecek dr kese icin cagiraca ona heyecanlanacaksin,kalp atislari diyecek ona heyecanlanacaksin

Aynen oyle mira her kan verdimde sankii en basa donuyorum, doktor 3 kez 2 gun arsyla tekrarladi kan tahlilerini en don4000 kusurdu, 1 hafta sonra gel dediler tekrar kan yapcaklar hersey yolundaysa ultrasyon olur pesi, kese ve kalbide goruruz ins.

biz dün 3 adet keseyi gördük.. biri küçüktü diğerleri gayet güzel dedi doktorumuz ve içinden geçenin haftaya kendiliğinden küçük olanın gitmesi gönlümden geçen ikiz olması dedi...

biz dün 3 adet keseyi gördük.. biri küçüktü diğerleri gayet güzel dedi doktorumuz ve içinden geçenin haftaya kendiliğinden küçük olanın gitmesi gönlümden geçen ikiz olması dedi...

:nazar::emir_bebek::nazar:maşallah canım benim ne güzel bir mucizedir bu rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inş saglıkla sıhatle kucagımıza almayı nasip etsin inş :31:bende herzamn duacıyım rabbime benmde 2 inci denemem 24 şubatta kese için randevum var benm de test günümdü 11 şubat inş kesesini görmeyi nasip eder rabbim benim için de duanızı eksk etmeyin olurmu arkadaşlar inş meleğimi görmeyi nasip edr rabbim saglıkla:16:

Allah hepinizden razı olsun.. bugün ölecekmişiz gibi geldi test sonucu vakti gelince.. içimiz içimize sığmadı.. ve hemşire 700 çıktı sonuç dedi.. Transfer sonrası 9. gün değeri olarak çok iyi çok şükür.. Maşallah diyelim.. İnşallah devamı da gelir, çoğul gebelik olabilirmiş... Hala ufak karın ve kasık ağrılarım devam ediyor.. perşembe tekrar test yaptıracağız.. İnşallah güzel gelişmeler olur ben ve benim gibi başta yukarıda bana dua eden arkadaşlarım olmak üzere hepimiz için...
hayırlı olsun çok sevindim bende sizin adınıza. bende yarın yarın yaptırcam cuma alıcam sonucumu. ne olur benim için de dua edin, bende sizin gibi güzel sonuçlar alayım inşALLAH...ama ben hiç bişi hissetmiyorm sadece adet olacakmış gibiyim. bide yüzümde tek tük sivilceler çıkmaya başlaadı:(çok üzgünümmm:5:

:nazar::emir_bebek::nazar:maşallah canım benim ne güzel bir mucizedir bu rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inş saglıkla sıhatle kucagımıza almayı nasip etsin inş :31:bende herzamn duacıyım rabbime benmde 2 inci denemem 24 şubatta kese için randevum var benm de test günümdü 11 şubat inş kesesini görmeyi nasip eder rabbim benim için de duanızı eksk etmeyin olurmu arkadaşlar inş meleğimi görmeyi nasip edr rabbim saglıkla:16:

sanada hayırlı olsun cnm en büyük aşamayı geçmişsinz. bebeğin sana tutunmuş:) inşAllah da böyle sıkı sıkı tutunmaya devam eder ve sağlıkla kucağına da alırsın Rabbimizin izniyle. bende yarın kan vercem cuma sonucu öğrenicem 2. tüp denemem. ne olur bana da dua edin. hamilelerin duası kabul olurmuş:) bide bişey sorcam test vermeden önce hic bi şey hissediyormuydun? ben adet olcakmışım gibi hissediyorum:(

sanada hayırlı olsun cnm en büyük aşamayı geçmişsinz. bebeğin sana tutunmuş:) inşAllah da böyle sıkı sıkı tutunmaya devam eder ve sağlıkla kucağına da alırsın Rabbimizin izniyle. bende yarın kan vercem cuma sonucu öğrenicem 2. tüp denemem. ne olur bana da dua edin. hamilelerin duası kabul olurmuş:) bide bişey sorcam test vermeden önce hic bi şey hissediyormuydun? ben adet olcakmışım gibi hissediyorum:(

Kastettigin sey agrilar yada ara ara olan batmalarsa testten 3 gun once bende de olmustu suan 9. Haftamdayim hala var.drumuz rahim siz farkinda olmasanizda degisime ugruyor kanama olmadigi surcebu batmalar ve agrilar normal dedi.insaALLAH sende guzel haberlerle gelirsin

Canim gozun aydin biz senle ayni.gun sonus aldik ben daha kese filan gormedim, bu cumartesi kan vercem tekrar ondan sor a kese bakicaz ins. Yurtdisidna yavas isliyor gozun aydin ya kac haftalik oldunu soyledilermi ? Ikiz gebelik bile cok zorken tatlim ucuz dusunemiyroum bile rabbim hakkinda hayirli olani nasip etsin ins. S3vincimiz hep boyle sursun

Hamilelere Rabbim inşallah bebişlerini hayırlı-sağlıklı kucaklarına almayı nasip etsin herşeyi yoktan var eden yumurtaya can veren,kuru dalları yeşerten Rabbim..bende 4.denemeye başlıcam inş.bu sefer bende kavuşurum:(

Allahım bizleri kimselere yerindirmesin inşallah bizlerede tattırsın bu en güzel duyguyu:)

Sağol canm inş herkese nasip etsin rabbim anneliği inş sende güzel haberi alırsınz hep dualarımdasınız canım ben sdece gazım vardı bide gecelri hep sıkışk uyanıyırdum yine öyleyim gazım var gecelri tuvalete gidiyorum bide gogslermde grı var başka hiç bişey hissetmiyorum ama şuda var belirti aramayın dior doktorlar ilaçlardan da oluyormuş çünkü önmli olan kandaki sonuç ve kese kalp atışı diolr onun için sabır dua ve moral önmli duam belli duyan belli gerisi takdiri ilahi:16:

doktorumuz herşeyi diğer doktorlara göre çok daha önceden gösteriyor. keseyide aynı şekilde erkenden gösteriverdi:) hamilelik hesaplaması transfer gününe 15 gün ilave ederek yaplıyormuş, doktorumuz öyle söyledi. yani örneğin biz 2 şubatta transfer olduğumuza göre 2 martta bebeğimiz 1,5 aylık olmuş olacak gibi:)

Arkadaşlar bizim 4. tüp bebek denememizin sonucunu yarın yani 11 şubat 2014'te Beta-Hcg yaptırarak öğreneceğiz. Eşimde bende çok heyecanlıyız. Lütfen bu mesajı okuyunca 1-2 kelimeyle de olsa bizim için dua edebilir misiniz hayırlısıyla pozitif sonuç çıkması için. Rabbim hepinizden razı olsun.

SIRRI SÜPHAN,SEYDİ AHMED
YETİŞ DARIMIZA YA ALLAH YA MUHAMMED

Herşeyi yoktan vareden RABBİM senin icindede bir can ve bir umut büyütsün insaALLAH

Allah yardımcınız olsun neden tüp bebek yapmıştınız

Son düzenleme:
üçüzlerimizin kalp atışlarını duyduk, birinin gelişimi diğerlerine göre zayıf, diğerleri çok daha iyi. Ancak doktorumuz bizi iki arada bir derede bıraktı.. üçüz çok riskli 1)ya devam edelim ki bu şekilde üçüzlerini 32-33 haftada sağlıklı doğuranlarda var dedi ancak erken doğum ve düşük yapıp kaybedenlerde var dedi.. 2) yada birini sonlandıralım gebeliği ikizlere düşürelim, ileriye dönük riski azaltalım dedi. böyle oluncada birini sonlandırma operasyonun etkisiyle diğerlerinide kaybetme riski var karar sizin kararınızı bir-iki güne bana iletin dedi. bizde aşağı tükürsek sakal, yukarı tükürsek bıyık misali kararımızı vermek için geceleri uyuyamadık... sonuçta madem iki türlüde risk var en güzeli Allahın verdiği cana biz nasıl kıyarız dedik ve üçüzlere devam kararı aldık. başlıktada belirttiğim gibi bundan sonrasının sağlıklı olması için lütfen dualarınızı esirgemeyin.. Allah razı olsun hepinizden.

Back
X