Yarın test günümdü...ama kanamam başladı...

iwy7

hayat seni seviyorum
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2008
1.117
471
648
Umudun bittiği yerdeyim yine...akşamdan beri hissetmiştim zaten. Sabah bi kalktım reglim başlamış çok kötüyüm kızlar artık yıldım, pes etmek istiyorum, yeter demek istiyorum, bunların hepsi rüya olsun istiyorum...

canım çok üzüldüm...
Ama yine de herşey bitmiş demek değil.kan testini mutlaka yaptır......

canım çok üzülme ya belki tutunma kanamasıdır çokmu kanaman yoksa leke gibimi inş. yarın mucize gibi bi kan sonucu yazarsın buraya tamamı arkadaşım herşeyin hayırlısı üzülmeopuyorumnanaktan

Yaptırcam, çünkü merkezden kanaman olsada teste gel dediler. Ama sonuç belli canım malesef...

canım çok üzülme ya belki tutunma kanamasıdır çokmu kanaman yoksa leke gibimi inş. yarın mucize gibi bi kan sonucu yazarsın buraya tamamı arkadaşım herşeyin hayırlısı üzülmeopuyorumnanaktan

yok bitanem nerde öle leke gibi olsa bi umut...ama bildiğin adet kanaması sancısıyla mancısıyla...sağol canım benim inşallah mucize bi sonuç yazarım yarın.

üzgünüm canım
ne demek olduğunu biliyorum
benim de bugün kanamam var

senin şu anki duygularını yaşayan herkes çok iyi anlıyor üzülme demek kolay gib i gelse de acısı büyük biliyoruz.insanın canı çok acıyor.içine kapanıyor yani ben oluyorum.

ne yapacağız? başka denemede inşallah...

üzgünüm canım
ne demek olduğunu biliyorum
benim de bugün kanamam var

senin durumunu da biliyorum canım bi umut yükselsin diye bekledin yükselmedi. Çok zor çok ne umutlarla bekliyoruz üzülmemek elde değil. Allah yardımcımız olsun, benim bu 3. tedavimdi. Bir dahakine inş demek istiyorum ama şu an hiiiiçç göze alamıyorum.
Bitanem kanaman varsa en azından dış gebelik değilsindir, vucut atıyor demekki. Şuna da sevinmen lazım en azından gebe kalabildiğini görmüş oldun. Çok geçmiş olsun canım tekrar.

adam yinede sıfırlanana kadar testi yaptır benimde dış gebelikti normal adet görmüştüm inş deildir ama aklında olsunkaydirigubbakcemile

sağol hayatım ii dileklerin için ama bu kanama da garip regli gibi sökülen bi kan değil....
çok afedersin damlacık şeklinde

adam yinede sıfırlanana kadar testi yaptır benimde dış gebelikti normal adet görmüştüm inş deildir ama aklında olsunkaydirigubbakcemile

sağol canım aklımda kalsın...
ama yarın çok iyi bi dr gideceğim...artık o ne derse yapacağım...acaba kesesi görülür mü

sabahtan gene kan verecem...bakalım kaç çıkacak...ama bi garibim...içim bi garip...heralde rahatlayamamanın sıkıntısıdır...

Canım ben hiç sanmıyorum dış gebelik olduğunu. Dış gebelikte değerler çok yüksek oluyor, devamlı yükseliyor. Seninki aynı seyrediyor şimdilik, endişelenme bence.

ıwycim...çok üzüldüm canım..umutluydm ben..bnce güzelce dinlen tatile çık.unut herşeyi bisüre kafanı resetle...yılmak yok..biliyorum şuan çok zor..ama 6.denemesnde tutan arkadaşım var.allahın izniyle gelicek.zamanını bekliyor..değerin kaç?diğerlerinde hiç gebelik olmuşmuydu?

canım o nasıl oldu anlamadım sen jel kullanıyor muydun o adetin gelmesini engelliyor da ondan sordum benim de reğl olacak gibi ağrılarım var şimdi kafaya taktm inşallah olmam senin ne kadar üzüldüğünü tahmin ediyoru m
inşallah nemsiz bir kanamadır doktorunu arasaydın hemen

Yok canım engellemiyormuş. Valla o jelleri falan aştı geldi. İki defada jel topağı çıktı içimden. İnşallah senin öyle olmaz canım. Dr u aramadım arasam ne değişcekki, sabah kan vermeye gitcem zaten. Ona gitmek bile içimden gelmiyo offff

ayy çok üzüldüm inşallah yarın bir sürpriz yaşarsın bence doktora gitsydin belki olumsuz bişey varsa müdehale edebilirlerdi kimbilir

Sağol xolix test günüm yarın canım değerimi yarın yazarım. Yarın ekstra bi süpriz olmazsa hemen salı günü falan tatile çıkıcaz inş. İlk denememde geçen yıl temmuzda olmuştu ve tutmayınca hemen tatile gitmiştik ( Canım benim 2.de tutmuştu ama 5. haftada kanamam oldu ve düştü. Çok zor çok ona ayrı üzülmüştüm, şimdi artık neye üzülcemi şaştım Allah yardımcımız olsun, inşallah kendiliğinden göndersin yavrularımızı, bunlarda acı tatlı hatıra olarak kalsın...

ayy çok üzüldüm inşallah yarın bir sürpriz yaşarsın bence doktora gitsydin belki olumsuz bişey varsa müdehale edebilirlerdi kimbilir

sağol canım yarın gitcez zaten diye önemsemedim bi de malum bugün pazar. Bi de insan kendini bilnezmi...adet kanaması bariz. Bakalım yarın kaç çıkıcak çok merak ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…