Yarın test günümdü...ama kanamam başladı...

sevgili iwy 7
arkadaşım gerçekten çok üzüldüm hayırlısı olsun bunda da vardır bir hayır diye düşünmek lazım herhalde gerçi insan böyle zamanda kendini böyle teselli edemiyor ama bunu bizzat yaşamış biri olarak. İnşallah canım bu son olumsuz denemen olur
hangi merekezde yaptırıyordun tedavini acaba canım

kaderimiz benziyor biraz
1-2 saat evvel neredeyse ölecektim...
biz mudanyada oturuyoruz...
sahile indik
kokoreç kalamar bişiler yedik....yürüdük...
yürüdükçe kötüleştim...
kulaklarım uğuldadı gözüm karardı
yüzüm kireç gibi oldu
nabzım yükseldi
kalbim yerinden çıkacak gibiydi...
eşimin üstüne yığıldım hemen arabaya koydu
ayaklarımı kaldırdı
sonra yavaş yavaş kendime geldim
şuan sersem gibiyim ne olduğunu anlamadım....
nefes alamadım....
ölüyorum sandım...:a015:

sonuçta rahmimde bir karışıklık var...hamilelik durumu var...gelişimi durduysa o yapıyor olabilir mi acaba...nabzım 110 larda

canım çok geçmiş olsun. Sen kendini çok sıktın bu aralar onunda etkisi vardır. Kendine dikkat et canım kafanı takıp durma. Kaderimiz böyleyse ne yapalım bundan kaçışımız yok bizim. Sağlığımıza bişey olmasın yeterki...eminim hepimiz birgün anne olucaz.
ayrıca çok şanslısın mudanyayı geçen sene gördüm çok güzel huzur dolu bir yer...

canım değerin çok düşük sanmam. Düşük yaparken benimki 250lerdeydi düşün. Bu geceyi sakince geçir yarın nasolsa dr a gideceksin. Çok da kötü hissediyorsan acilde bi usg baktır istersen için rahat etsin.

canim uzulme diyemiyorum cunku ayni surecden bende geciyorum cuma gunu test gunumdu persebe gunu adet kanamam basladi bende cok uzuldum cuma gunu test yaptirdim degerim 15 cikti ve cuma aksami siddetli bir agrim oldu dayanamadim agri kesici falan ictim o geceyi gecirdim cumartesi sabah hastaneyi aradik hamilelik olabilr dedi pazatesi tekrar test yaptirin dedi ama ben olacagini zannetmiyorum o kadar cok kanamam varki anlatamam birde dun iki parca pihti seklinde geldi uzattim galiba her zaman dedigim gibi vermeyince MEVLA neylesin derya canim cok fazla yipratma kendini unutmaki bizim sagligimiz yerinde olursa bebis sahibi olmak icin kosusturabiliriz yoksa zor cunku en cok kosusturan biziz sevgiyle kal

ama bugün hava çok bunaltıcıydı
ve mudanya çok kalabalık oluyo haftasonu....
zaten nefes alamıyordum bi de yürüdükçe kötüleştim insan kalabalığından uzaklaşalım dedim eşime...ama yere düşmemek için dayandım eşim korkar diye....ama gerçekten şok belirtileri yaşadım...daha evvel 2 kere koma hali yaşadığım için biliyorum belirtileri...büyük ihtimal tansiyonum 4 yada 3 lere düştü...zaten tansiyonum normalde dokuza 6 dır

aslında bizim şuan dikkatli olmamız lazım...böyle dışarı çıkmamak lazım...bi durum belirlensin....içimiz temizlensin...merak etme biz de birgün anne olacağız....

yarın sabah kan tahlili vermem lazım ama inan gidicek gücüm yok....sonra sonucu alıp doktora gidicem...bakalım ne olcak....deryacım ıwycim hiç üzülmeyin şimdilik anne olamasak ta ben inanıyorum biz de yaşayacağız....az sabır....

benim de çok düşüktür 10-6,9-5 ailecek öyleyiz...ama nabzın nasıl yükselmiş öyle ya. Kesinlikle canım hele yalnız sakın çıkma. Bende annemle falan gidicem yarın teste. Havalarda sıcak depresyondayızda...biz bayılmayalımda kim bayılsın (

adam aynen bende öleyim sabah kan vermem lazım gitmek istemiyorum. Biraz umudum olsaydı...bu kadar zor gelmezdi sonucu bile bile...
Evet canım bizim vakit saat dolmamaış daha. Daha çekilecek çile var demekki ne yapalım, sağlık olsun da çekelim dimi arkadaşım.

ahhh canim hepimiz ayni duygulari yasiyoruz ne olur kendinize dikkat edin cocuk sahibi olacaz derken sagliginizdan olmayin

Deryacım çok sağol sana da çok geçmiş olsun. Bebeğin önce tutunmuş ama sonra bırakmış gibi. Ama bellide olmaz canım inşallah yarın güzel haberler alırsın.

Deryacım çok sağol sana da çok geçmiş olsun. Bebeğin önce tutunmuş ama sonra bırakmış gibi. Ama bellide olmaz canım inşallah yarın güzel haberler alırsın.
INSALLAH guzelim hepimiz guzel sonucler aliriz RABBIM emeklerimizi bosa cikarmasin

bizler güçlü insanlarız rabbim sabrımızı sınıyo sanırım....yılmak yok yola devam....nabız yüksekliği şok belirtisidir...vücudun sinyalidir...o an vücutta kan çekilir çünkü hayati organlara daha çok kan gitmesi gerekir... o yüzden yüz soluklaşır kireç gibi olur...nabzın yükselme nedeni de daha fazla kan pompalasın ki hayati organlar kansız kalmasın diyedir....gerçekten allahın mucizeleri...insan bedeni....:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…