sevgili iwy 7
arkadaşım gerçekten çok üzüldüm hayırlısı olsun bunda da vardır bir hayır diye düşünmek lazım herhalde gerçi insan böyle zamanda kendini böyle teselli edemiyor ama bunu bizzat yaşamış biri olarak. İnşallah canım bu son olumsuz denemen olur
hangi merekezde yaptırıyordun tedavini acaba canım[/QUO
tesellin için sağol canım, kader kısmet işi bu işler birazda ne yapalım. Ben hacettepede yaptırmıştım canım.
Sağol xolix test günüm yarın canım değerimi yarın yazarım. Yarın ekstra bi süpriz olmazsa hemen salı günü falan tatile çıkıcaz inş. İlk denememde geçen yıl temmuzda olmuştu ve tutmayınca hemen tatile gitmiştik( Canım benim 2.de tutmuştu ama 5. haftada kanamam oldu ve düştü. Çok zor çok ona ayrı üzülmüştüm, şimdi artık neye üzülcemi şaştım Allah yardımcımız olsun, inşallah kendiliğinden göndersin yavrularımızı, bunlarda acı tatlı hatıra olarak kalsın...
canım çok geçmiş olsun. Sen kendini çok sıktın bu aralar onunda etkisi vardır. Kendine dikkat et canım kafanı takıp durma. Kaderimiz böyleyse ne yapalım bundan kaçışımız yok bizim. Sağlığımıza bişey olmasın yeterki...eminim hepimiz birgün anne olucaz.
ayrıca çok şanslısın mudanyayı geçen sene gördüm çok güzel huzur dolu bir yer...
ahhh canim hepimiz ayni duygulari yasiyoruz ne olur kendinize dikkat edin cocuk sahibi olacaz derken sagliginizdan olmayinyarın sabah kan tahlili vermem lazım ama inan gidicek gücüm yok....sonra sonucu alıp doktora gidicem...bakalım ne olcak....deryacım ıwycim hiç üzülmeyin şimdilik anne olamasak ta ben inanıyorum biz de yaşayacağız....az sabır....
canim uzulme diyemiyorum cunku ayni surecden bende geciyorum cuma gunu test gunumdu persebe gunu adet kanamam basladi bende cok uzuldum cuma gunu test yaptirdim degerim 15 cikti ve cuma aksami siddetli bir agrim oldu dayanamadim agri kesici falan ictim o geceyi gecirdim cumartesi sabah hastaneyi aradik hamilelik olabilr dedi pazatesi tekrar test yaptirin dedi ama ben olacagini zannetmiyorum o kadar cok kanamam varki anlatamam birde dun iki parca pihti seklinde geldi uzattim galiba her zaman dedigim gibi vermeyince MEVLA neylesin derya canim cok fazla yipratma kendini unutmaki bizim sagligimiz yerinde olursa bebis sahibi olmak icin kosusturabiliriz yoksa zor cunku en cok kosusturan biziz sevgiyle kal
INSALLAH guzelim hepimiz guzel sonucler aliriz RABBIM emeklerimizi bosa cikarmasinDeryacım çok sağol sana da çok geçmiş olsun. Bebeğin önce tutunmuş ama sonra bırakmış gibi. Ama bellide olmaz canım inşallah yarın güzel haberler alırsın.
adam aynen bende öleyim sabah kan vermem lazım gitmek istemiyorum. Biraz umudum olsaydı...bu kadar zor gelmezdi sonucu bile bile...
Evet canım bizim vakit saat dolmamaış daha. Daha çekilecek çile var demekki ne yapalım, sağlık olsun da çekelim dimi arkadaşım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?